KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Kızlar çoğu gebe kalan kadınlar yazmış.Ovulasyonu falan hesaplamayın diye.İlişki sırasında dşünmeyin diye.Ama benim aklımdan hiç çıkmıyorki.Nasıl rahat olucaz.Nasıl kafamızdan atıcaz.Allah'a bırakmak gerek ama ne bileyim yinede heyecandan herhalde sürekli aklımda.Dün gece bile eşime sırf bebiş için cilve yaptım:):):)Duyarsa küsücek kesin:):)Napiim yaa hiç aklımdan çıkmıyorkiiiii....

evet yaa, kafadan çıkmıo ki, o anda bile sadece aklında o oluo insanın töbe töbee

valla benim 1 hafta var Bat'a, "ya içerde bişiler oluyosa" die eşimi yanaştırmıorum, ters bişi olur filan diye daha ilk denemede hepten kafayı yedim sanırım

Yok yaa bişey olmuyor diye biliyorum adamı geri çevirme boşuna:)sonrada o yapmaz bak yumurtlama gününde:)Ya benim öyleki gazım bile olsa azcık göbeğimde hareket hissetsem diyorum acaba:):):)sanki hemen göbekte hareket edicekmiş gibiAllah yardımcımız olsun yaaaaaaaaaa....Çabucak "kızlar hamileyimmm " diyebilelim bizde:):):):)

ben şimdi aile hekimime gidiyorum test yapsın varsa da çıksın artık belirtileri dinlemekten var mı yok mu demekten içime fenalık geldi :) öpüyorum herkesi, sonucu sizinle paylaşıcam..

Güzel haberlerini bekliyoruzzz :)

Ohh süper :)) Hayırlısıyla inşallah..

Canım ne yazık ki benim de bir fikrim yok Hayırlısıyla gebe kalırsın inşallah..

Benim de kafamdan hiç gitmiyor ilişki esanasında ve bende uzak kalıyorum yanlış bişey olmasın diye

ayyy dün akşam ben de bi bakiim dedim neler olmuş muhteşemde diye tam ninni sölüyodu dikkatimi çekti izledim ve çok etkilendim çok kötüü((((((

Canım bende klomen kullandım. benimde agrım olmuştu ve dediğin gibi yürürken bile acıyordu ilişki sırasında da.
Doktoruma sormuştum iyi iyi demekki yumurtalar çatlıyor demişti sevinmişti yani kadın:)
belkide suanda çatlıyodur siz devam edin bide neden 1 ay sürekli adetli gibiydin ki?

hoşşgeldinn başakkk... hepimize kolay gelsin canım :)
valla benovu günü filan takip etmiyorum zaten 2-3 günde bir devam halvete artık ne zaman tutarsa...
görüyosunuz rahat olucaksınız dermişim de bende 1 bucuk senedir bekliyorum heheh
bu ara böyle rahatım ...

ayyy dün akşam ben de bi bakiim dedim neler olmuş muhteşemde diye tam ninni sölüyodu dikkatimi çekti izledim ve çok etkilendim çok kötüü((((((

ay böyle büyüyüp kaybetmektense hani taa en başta düşük olması daha iyi beterin beteri var derler o yüzden hiç üzülmedim bebeğimi kaybettiğime daha kötüsü de olabilirdi

Canım inşallah hamişsindir,reglin daha gelmemiştir. İnsan beklediği dönemde daha bi kendini dinlemeye başlıyor. Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ama acaba dediğim her ay hüsran Ben gelmişse eğer bebiş bi şekilde varlığını hissettirir diye düşünüyorum. en iyisi galia bişilerle meşgul olup pek mümkün olmasa da düşünmemeye çalışmak ve sonuç olumsuz olsa bile ümitsizliğe kapılmadan yeni ay yeni umutlar deyip devam etmek:))

hoşgeldin basakss, inşallah nasip eder dediğin gibi inş çalışmalarınız boşa çıkmaz, ben anlamıyorum ateş ölçümünden filan, öle kafama göre hesaplayıp takılıyoruzz

cnm ben de anlamıyordum ölçümden falan ama aslında önemli bence çünkü yumurtluyormuyuz, tam hangi güne denk geliyor. bunları bilmemiz önemli tatlm. şansımızı artırıyor çünkü. tavsiye ederim

tatlım rahat olmana sevndm. en güzeli rahat olmak. biz ne kadar çırpınırsak o kadar batarızz o düşüncedeyim. abartmanın alemi yok Rabbim tez zamanda bu topiktekileri hamile yapsınnnnnnnnnn inşalllahhhhhhhhh

ay böyle büyüyüp kaybetmektense hani taa en başta düşük olması daha iyi beterin beteri var derler o yüzden hiç üzülmedim bebeğimi kaybettiğime daha kötüsü de olabilirdi

Geçmiş olsun canım yaa gerçekten öyle hani onu eline alıp hissettikten sonra kaybetmek... Allah kimseye yaşatmasın.. Benim ablam da ilk hamileliğinde düşük yaşadı canım 4 ay ara verdi ve 2. ay yine hamile kaldı şu anda 1,5 yaşında bir yakışıklısı var. çok üzüldüğünde doktor şunu demişti.gençsin elbette yine hamile kalacaksın ama ya bu çocuk özürlü doğsaydı? ya gerçekten problemli olup da yaşasaydı ikiniz de mutsuz olacaktınız..... Her şeyin hayırlısı inşallahh

Ben sistit nedeniyle çalışmalara 1 hafta kadar ara vereceğim.Ama folik asite ne zaman başlamak gerekir?

Ben sistit nedeniyle çalışmalara 1 hafta kadar ara vereceğim.Ama folik asite ne zaman başlamak gerekir?

canım hemen sana bi ilaç önereyim
piyeloseptyl eczaneden alabilirsin yarına bişiyin kalmaz
sanırım günde 2 yada 3 kez alıyorsun eczacıya sorabilirsin .. ayrıca hamişkende kullanılabiliyor.

benim ark. yengesi de 2 defa düşük yaptı nasıl harap ediyor kendini aglamaktan görseniz .. onu görünce hep demiştim ben üzülmücem mutlaka düşüyorsa var bi sebebi diye..

tatlım rahat olmana sevndm. en güzeli rahat olmak. biz ne kadar çırpınırsak o kadar batarızz o düşüncedeyim. abartmanın alemi yok Rabbim tez zamanda bu topiktekileri hamile yapsınnnnnnnnnn inşalllahhhhhhhhh

canım bakma bende agustos ayından beri rahatım ondan önce aglama krizine bile girdimm demekki aglayınca filan açıldım diyorum kendi kendimee bide eve hırsız girmişti ondan da çok aglamıştım tükettim yani gözyaşlarımı 2 defada çıktı gitti hehehe

Ya ne güzel burda benden başka birilerininde takıntılı olduğunu görünce rahatladım.Ben daha ikinci ayım olmasına rağmen çok takmış vaziyetteyim.Eşimde diyor böyle yaparsan üzülürsün.Millet 1 yıl deniyor ancak oluyor diye.Kendime 1 yıl tanımalıymışım.Hadi bakalım tanıyabilicek miyim bilmiyorum.İnşallah aralık 10 da kırmızılar gelmezde hamilelik haberlerimi sizinle paylaşırım.İnşallah rabbim isteyen herkese versin ....amin.

Tabiki canım insan düşünmeden yapamıyor ben de ilk ay hele sanki hemen olması gerekiyor gibi o kadar yoğun bekledim ve sonunda o kadar üzülmüştümki... Sora kendime süre verdim. Artık normal karşılıyorum:)) Zamanı vardır diyorum. Tabiki acaba diyorum ama kendimi işe veriyorum kafamı dağıtıyorum veeeeeeee tabiki SABREDİYORUM...:)))))))))

canım hemen sana bi ilaç önereyim
piyeloseptyl eczaneden alabilirsin yarına bişiyin kalmaz
sanırım günde 2 yada 3 kez alıyorsun eczacıya sorabilirsin .. ayrıca hamişkende kullanılabiliyor.

Teşekkür ederim canım,zaten dün dr a gittim ilaç verdi onları kullanıyorum şu an.Kanamalı yaşadım ve çok korktum..Ama 6-7 ay sonra tekrarlayabilir Allah korusun aklımda bulunsun,evlendiğimden beri 3.sistiti geçiriyorum çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…