KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

ağlama ağlama , ağlayınca elimize bişi geçmiyor. hemde stres yaptığımız için geciktiriyoruz. olacağı varsa da olmuyor. sakin sakin...........................bekleyelim

sağol canım iyi dileklerin için.benim durumum bi garip zaten,buradaki arkadaşlara bakıyorum,yumurtlama günlerini tahmin ediyolar,adetleri geçince şüphelenebiliyorlar.ben bunların hiçbirini yapamıyorum maalesef.çünkü ne zaman başlıyo,ne zaman bitiyo benim adetim belirsiz.ama mucizelere inanırım ben,benim de bebeğim olacaksa,kaderi yazıldıysa mutlaka o gün gelecektir.tekrar teşekkürederim canım. :))

umarım öyledir canım.ben doğum kontrol hapından sonra adetimin düzenini anlayamadım.mesela en son adetim bir hafta kahverengi leke oldu sonra normal adet oldu,sonra bir hafta kadar tekrar kahverengi oldu sonra tekrar adet gibi olmaya başladı.o esnada kullandım zaten ilacı.o yüzden yani bilemedim:44::44:

Son düzenleyen: Moderatör:

İnşallah bir an önce kavuşursun bebeğine... Benim de adet düzensizliği olan bir arkadaşım var aynı zamanlarda düşünmeye başladık korkuyodu benim olmaz diyodu dktora gitti ümitsiz konuştu veeee 3. ayında hamile kaldı, yani bu işler belli olmuyor canım...

kızlar valla mesaim de bitiyor...Yeşilimsi seninle aynı tarihlerimiz 8 kasım adet başladı 13 kasım bitti......çalışmalara başladın mı? ben sanırım biraz erken çatlıyorum 26 günde bir oluyor...ben başladım yastıklar,incirler keçi boynuzu fulllll... tempo'''''' 3 aydır didiniyoruz tıkkk yok.... beni de listeye eklermisiniz?bu ay son olsun

haklısın evet,belli olmuyor.benim adetimin bitmeme sorunu var onu yaşayınca canım sıkılıyor,hamilelik için kafamı takamıyorum bile:) iyi dileklerin teşekkürederim canım:)

canım normalde ben 5 inden 5ine oluyorum ama bu ay geciktim,8,nde oldum. haha aynı anda hamiş oluruz belki:)) başladım canım,zaten bun yumrutlama günlerimiz başladı bilgine:)) ekliorum listeye

Ben sistit nedeniyle çalışmalara 1 hafta kadar ara vereceğim.Ama folik asite ne zaman başlamak gerekir?

canım ben bugün eşime söyledim,gelirken alıcak. folik asit zaten normaldede kullanılamsı gereken bişey,zararı yok. 2 ay önceden başlaman lazım ama sen yinede kullanabilirisn. yanlışssa düzeltin: beni:)

Kafaya takarsan hiç olmaz,yaptığın stresle kalırsın:) düşünme rahat ol bence.

canım ben bugün eşime söyledim,gelirken alıcak. folik asit zaten normaldede kullanılamsı gereken bişey,zararı yok. 2 ay önceden başlaman lazım ama sen yinede kullanabilirisn. yanlışssa düzeltin: beni:)

Ben de öyle biliyorum yani doktorum bana 3 ay önceden başla demişti tabi 7 ay oldu hala kullanıyorum:))) Zararı değil aksine faydası var.Hamileler de ilk 3 ay devam ediyo kullanmaya

Ya alemsinzi he,ben yemin ederim hiç düşünmüyoru m:)))) töbe töbee

Rahat olmaktan başka sırrı yok:)))

Evet Arkadaşlar Listemiz Aşağıdaki Gibi.Hadi Baklım Bol Hamişler

İSİM*********BAT

1.-----------obsesif22 7 Kasım-----------
2.-----------gamzelal 15 Kasım-----------
3.-----------belfü 17 Kasım-----------
4.-----------influence_ 18 Kasım-----------
5.-----------pamukefe 21 Kasım-----------
6.-----------elibeses 23 Kasım-----------
7.-----------eyacha 24 Kasım-----------
8.-----------_DoLuNaY 27 Kasım-----------
9.-----------MELTEMKS 26 Kasım-----------
10.-----------mekselina86 3 Aralık-----------
11.-----------seda_ecrin 3 Aralık
12.-----------yesilimsi 5 Aralık----------------------
13.-----------Niltt-----6 Aralık-----------
14.-----------beklemede07 7 Aralık-----------
15.-----------Marit 7 Aralık-----------
16.-----------eftalya22 8 Aralık-----------
17.-----------accident--- 10 Aralık-----------
18.-----------karacal 8 Aralık-----------
19.-----------irazcik 10 Aralık-----------
20.-----------skaya2006 10 Aralık-----------[/QUOTE]

Ben de öyle biliyorum yani doktorum bana 3 ay önceden başla demişti tabi 7 ay oldu hala kullanıyorum:))) Zararı değil aksine faydası var.Hamileler de ilk 3 ay devam ediyo kullanmaya

Nbr nasılsın baakalım? Aynen öyle sağlıklı olsun diye kullanılan bi vitamin. İnsanlar onu normal ken bile içiyolar.

Ne alemdesin,Listemizde sen varsın bugün? Gelen giden var mı? :)

Ne alemdesin,Listemizde sen varsın bugün? Gelen giden var mı? :)

gelmeeee gelmeeee, sinerji yapalımmm hep beraber:)))

yaa bende öğreneceğim inşallah sabretmeyi yeşilimsi...bundan sonra zırt pırt test yapmak yok beni durdurun eğer test için gözüm dönerseee

gelmeeee gelmeeee, sinerji yapalımmm hep beraber:)))

yaa bende öğreneceğim inşallah sabretmeyi yeşilimsi...bundan sonra zırt pırt test yapmak yok beni durdurun eğer test için gözüm dönerseee

:)))) tamam ben seni tutarım merak etme:))))

:)))) tamam ben seni tutarım merak etme:))))

okk anlaştık:)) daha ilk denemenin ilk haftasından 3 test alınca ileriye dönük pek bi masraflı olacağına karar verdim bu takıntının

ya kkdakii bi başlığı okuyorum 2010 nisanda açılmış, ilk mesajından itibaren kitap okur gibi okuyorum 3 gündür:))) başta bi sürü problemden dert yanıp hergün burada dertleşen kişilerin bi çoğu doğurmuş bile, bi kısmı hamileymiş ayy ne güzel darısı bu topiktekilere ve diğer tüm isteyenlere

Son düzenleme:

İlk haftasında ve 3 test!! maşallah valllaa:)) amin canım inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…