canım bakma bende agustos ayından beri rahatım ondan önce aglama krizine bile girdimm demekki aglayınca filan açıldım diyorum kendi kendimee bide eve hırsız girmişti ondan da çok aglamıştım tükettim yani gözyaşlarımı 2 defada çıktı gitti hehehe
laplace çok üzgünüm ama yardımcı olamıycam, bi fikrim yok çünkü benimdeama inşallah herşey çok güzel olur, sen yeter ki sıkma canını, imkansız denilen kişilerin bile oluyor, inşallah hepimiz yaşarız o mutluluğu
Canım bende klomen kullandım. benimde agrım olmuştu ve dediğin gibi yürürken bile acıyordu ilişki sırasında da.
Doktoruma sormuştum iyi iyi demekki yumurtalar çatlıyor demişti sevinmişti yani kadın:)
belkide suanda çatlıyodur siz devam edin bide neden 1 ay sürekli adetli gibiydin ki?
sağol canım iyi dileklerin için.benim durumum bi garip zaten,buradaki arkadaşlara bakıyorum,yumurtlama günlerini tahmin ediyolar,adetleri geçince şüphelenebiliyorlar.ben bunların hiçbirini yapamıyorum maalesef.çünkü ne zaman başlıyo,ne zaman bitiyo benim adetim belirsiz.ama mucizelere inanırım ben,benim de bebeğim olacaksa,kaderi yazıldıysa mutlaka o gün gelecektir.tekrar teşekkürederim canım. :))
İnşallah bir an önce kavuşursun bebeğine... Benim de adet düzensizliği olan bir arkadaşım var aynı zamanlarda düşünmeye başladık korkuyodu benim olmaz diyodu dktora gitti ümitsiz konuştu veeee 3. ayında hamile kaldı, yani bu işler belli olmuyor canım...
kızlar valla mesaim de bitiyor...Yeşilimsi seninle aynı tarihlerimiz 8 kasım adet başladı 13 kasım bitti......çalışmalara başladın mı? ben sanırım biraz erken çatlıyorum 26 günde bir oluyor...ben başladım yastıklar,incirler keçi boynuzu fulllll... tempo'''''' 3 aydır didiniyoruz tıkkk yok.... beni de listeye eklermisiniz?bu ay son olsun
Ben sistit nedeniyle çalışmalara 1 hafta kadar ara vereceğim.Ama folik asite ne zaman başlamak gerekir?
Ya ne güzel burda benden başka birilerininde takıntılı olduğunu görünce rahatladım.Ben daha ikinci ayım olmasına rağmen çok takmış vaziyetteyim.Eşimde diyor böyle yaparsan üzülürsün.Millet 1 yıl deniyor ancak oluyor diye.Kendime 1 yıl tanımalıymışım.Hadi bakalım tanıyabilicek miyim bilmiyorum.İnşallah aralık 10 da kırmızılar gelmezde hamilelik haberlerimi sizinle paylaşırım.İnşallah rabbim isteyen herkese versin ....amin.
canım ben bugün eşime söyledim,gelirken alıcak. folik asit zaten normaldede kullanılamsı gereken bişey,zararı yok. 2 ay önceden başlaman lazım ama sen yinede kullanabilirisn. yanlışssa düzeltin: beni:)
evet yaa, kafadan çıkmıo ki, o anda bile sadece aklında o oluo insanın töbe töbee
valla benim 1 hafta var Bat'a, "ya içerde bişiler oluyosa" die eşimi yanaştırmıorum, ters bişi olur filan diyedaha ilk denemede hepten kafayı yedim sanırım
Günaydın herkeseeeumarım keyifler yerindedir
ben şimdi bişi sölicem herkes kızacak nie beklemedin diyebenim Bat'ıma bi hafta var ama bu sabah Fortel denen Bat'dan 5-7 gün önce %99 sonuç veren testten yaptımm dayanamayıp tabi ki sonuç hüsrannn
ama bu sitede o testi araştırırken, onda negatif sonuç görüp, bat'ın geçmesinden 3 gün sonra hamiş olduğunu öğrenen kişileri okumuştum. yine de bi ümit bekliyorum bakalım :))
nası dayanıyosunuz ya bat'a kadar test yapmadan, bana da sırrını verin
Ben de öyle biliyorum yani doktorum bana 3 ay önceden başla demişti tabi 7 ay oldu hala kullanıyorum:))) Zararı değil aksine faydası var.Hamileler de ilk 3 ay devam ediyo kullanmaya
3.-----------belfü17 Kasım-----------
Ne alemdesin,Listemizde sen varsın bugün? Gelen giden var mı? :)
gelmeeee gelmeeee, sinerji yapalımmm hep beraber:)))
yaa bende öğreneceğim inşallah sabretmeyi yeşilimsi...bundan sonra zırt pırt test yapmak yokbeni durdurun eğer test için gözüm dönerseee
:)))) tamam ben seni tutarım merak etme:))))
okk anlaştık:)) daha ilk denemenin ilk haftasından 3 test alınca ileriye dönük pek bi masraflı olacağına karar verdim bu takıntının
ya kkdakii bi başlığı okuyorum 2010 nisanda açılmış, ilk mesajından itibaren kitap okur gibi okuyorum 3 gündür:))) başta bi sürü problemden dert yanıp hergün burada dertleşen kişilerin bi çoğu doğurmuş bile, bi kısmı hamileymişayy ne güzel darısı bu topiktekilere ve diğer tüm isteyenlere
İlk haftasında ve 3 test!! maşallah valllaa:)) amin canım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?