[/QUOTE]Evet Arkadaşlar Listemiz Aşağıdaki Gibi.Hadi Baklım Bol Hamişler
İSİM*********BAT
1.-----------obsesif227 Kasım-----------
2.-----------gamzelal15 Kasım-----------
3.-----------belfü17 Kasım-----------
4.-----------influence_18 Kasım-----------
5.-----------pamukefe21 Kasım-----------
6.-----------elibeses23 Kasım-----------
7.-----------eyacha24 Kasım-----------
8.-----------_DoLuNaY27 Kasım-----------
9.-----------MELTEMKS26 Kasım-----------
10.-----------mekselina863 Aralık-----------
11.-----------seda_ecrin3 Aralık
12.-----------yesilimsi5 Aralık----------------------
13.-----------Niltt-----6 Aralık-----------
14.-----------beklemede077 Aralık-----------
15.-----------Marit7 Aralık-----------
16.-----------eftalya228 Aralık-----------
17.-----------accident---10 Aralık-----------
18.-----------karacal8 Aralık-----------
19.-----------irazcik10 Aralık-----------
20.-----------skaya200610 Aralık-----------
slm canlarım malesef bu kadar gecikmeden sonra kırmızıları gördm yeni bat 17 Aralık
selam benide alın.konuyu okudum çok tanıdık geldi.bizde bu ay başladık.bugün kırmızılar geldi.6yaşında bi kızım var.bakalım hayırlısı:44:
kızlar nasılsınızz ???
selam kızlar, bugün aile hekimime gittim kan testi sabah 9-10 gibi yapılıyormuş ben de öğlen gitmiştim yaptıramadım yarın giderim dedim yarın da kan tahlili yapılmayacakmış neyse dedim ben de eczaneye gittim 2 tane test aldım biri Fortel ultra hassas olan, diğeri de normal bir test, eczacı sabah ilk idrarınla yap dedi ben de anneme gittim annem dayanamadı hadi yapalım fln dedi ben de yaptım normalde bat'ım bugün ama olmadım neyse yaptım 2. çizgi çok silik çıktı annem yok ya hamile değilsin belirgin çıkmalıydı falan dedi, sonra ben eczacıya götürdüm o da silik de olsa 2. çizgi çıkmış %90 hamilesin dedi ama yarın sabah ilk idrarımla Forteli yapıcam bakalım artık sonucu sizinle paylaşırım inş.. bakın benim test sonucum aynen böyle:
Eki Görüntüle 290267
selam kızlar, bugün aile hekimime gittim kan testi sabah 9-10 gibi yapılıyormuş ben de öğlen gitmiştim yaptıramadım yarın giderim dedim yarın da kan tahlili yapılmayacakmış neyse dedim ben de eczaneye gittim 2 tane test aldım biri Fortel ultra hassas olan, diğeri de normal bir test, eczacı sabah ilk idrarınla yap dedi ben de anneme gittim annem dayanamadı hadi yapalım fln dedi ben de yaptım normalde bat'ım bugün ama olmadım neyse yaptım 2. çizgi çok silik çıktı annem yok ya hamile değilsin belirgin çıkmalıydı falan dedi, sonra ben eczacıya götürdüm o da silik de olsa 2. çizgi çıkmış %90 hamilesin dedi ama yarın sabah ilk idrarımla Forteli yapıcam bakalım artık sonucu sizinle paylaşırım inş.. bakın benim test sonucum aynen böyle:
Eki Görüntüle 290267
Eki Görüntüle 290267
canım sağol inan ben daha senin kadar tepki veremedim hala daha hamile değilim gibi hissediyorum neden acaba şokta mıyım ki? :) annem de negatif deyince...
belirtin var mı daha öncesinden peki??? bi de bu ilk yaptığın idrar testimi??? aheheh eğer ilk değilse, bende ümidimi kaybetmeyeyim erken yaptığım testler negatif diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?