KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

[/QUOTE]

slm canlarım malesef bu kadar gecikmeden sonra kırmızıları gördm yeni bat 17 Aralık

slm canlarım malesef bu kadar gecikmeden sonra kırmızıları gördm yeni bat 17 Aralık[/QUOTE]

tatlım allah sabır wersin bizleree umudunu yitirme lütfenn...

benimde 2 gün gecikti ilk defa wee bende çok korkuyorum
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.....

obsesif22

herşeyin hayırlısı..bu ay olur inş..böyle adet gecikmesi ilk defa yaşıyosan hamile kalacaksındır bi iki ay içinde...ben de hamile kalmadan önce gecikme yaşamıştım.. adet görünce çok üzülmüştüm ...ama sonraki ay hamile kaldım...

Son düzenleme:

slm canlarım malesef bu kadar gecikmeden sonra kırmızıları gördm yeni bat 17 Aralık[/QUOTE]

inşallah 17 aralıkta tek gelen, çift çizgi olurrr...moral bozmak yokkk

slm canlarım malesef bu kadar gecikmeden sonra kırmızıları gördm yeni bat 17 Aralık

tatlım allah sabır wersin bizleree umudunu yitirme lütfenn...

benimde 2 gün gecikti ilk defa wee bende çok korkuyorum
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.....[/QUOTE]

ayyy inş güzel haber gelir

Hadi ya bööööööööööööööööf((((((((

selam benide alın.konuyu okudum çok tanıdık geldi.bizde bu ay başladık.bugün kırmızılar geldi.6yaşında bi kızım var.bakalım hayırlısı:44:

Evet Arkadaşlar Listemiz Aşağıdaki Gibi.Hadi Baklım Bol Hamişler

İSİM*********BAT

1.-----------gamzelal 15 Kasım-----------
2.-----------belfü 17 Kasım-----------
3.-----------influence_ 18 Kasım-----------
4.-----------pamukefe 21 Kasım-----------
5.-----------elibeses 23 Kasım-----------
6.-----------eyacha 24 Kasım-----------
7.-----------_DoLuNaY 27 Kasım-----------
8.-----------MELTEMKS 26 Kasım-----------
9.-----------mekselina86 3 Aralık-----------
10.-----------seda_ecrin 3 Aralık
11.-----------yesilimsi 5 Aralık----------------------
12.-----------Niltt-----6 Aralık-----------
13.-----------beklemede07 7 Aralık-----------
14.-----------Marit 7 Aralık-----------
15.-----------eftalya22 8 Aralık-----------
16.-----------accident--- 10 Aralık-----------
17.-----------karacal 8 Aralık-----------
18.-----------irazcik 10 Aralık-----------
19.-----------skaya2006 10 Aralık-----------[B/]
20.-----------obsesif22 17 Aralık-----------

selam benide alın.konuyu okudum çok tanıdık geldi.bizde bu ay başladık.bugün kırmızılar geldi.6yaşında bi kızım var.bakalım hayırlısı:44:

hoşgeldinnn fbetuly...minik bıdığını Allah bağışlasın, en kısa zamanda bi de kardeş versin inşallah ona:))

amin inşallah .niyetine girince hemen olsun istiyo insan 6 sene boyunca ne rahat geçirmişim.stres başladı şimdiden

selam kızlar, bugün aile hekimime gittim kan testi sabah 9-10 gibi yapılıyormuş ben de öğlen gitmiştim yaptıramadım yarın giderim dedim yarın da kan tahlili yapılmayacakmış neyse dedim ben de eczaneye gittim 2 tane test aldım biri Fortel ultra hassas olan, diğeri de normal bir test, eczacı sabah ilk idrarınla yap dedi ben de anneme gittim annem dayanamadı hadi yapalım fln dedi ben de yaptım normalde bat'ım bugün ama olmadım neyse yaptım 2. çizgi çok silik çıktı annem yok ya hamile değilsin belirgin çıkmalıydı falan dedi, sonra ben eczacıya götürdüm o da silik de olsa 2. çizgi çıkmış %90 hamilesin dedi ama yarın sabah ilk idrarımla Forteli yapıcam bakalım artık sonucu sizinle paylaşırım inş.. bakın benim test sonucum aynen böyle:

Eki Görüntüle 290267

inanmıyorummmmmmmmmmmmm bebikk gelioooooo testlerde yazıo silikte olsa hamilelik kabul edilir diye, ay inşallah sabahkinde daha belirgin çıkarda için rahatlar, süper çok sevindimmm darısı bizlere inşallah

belirtin var mı daha öncesinden peki??? bi de bu ilk yaptığın idrar testimi??? aheheh eğer ilk değilse, bende ümidimi kaybetmeyeyim erken yaptığım testler negatif diye

canım sağol inan ben daha senin kadar tepki veremedim hala daha hamile değilim gibi hissediyorum neden acaba şokta mıyım ki? :) annem de negatif deyince...

Canım valla bence olabilir ya,nebilim karıştı kafam püfs:)

belirtin var mı daha öncesinden peki??? bi de bu ilk yaptığın idrar testimi??? aheheh eğer ilk değilse, bende ümidimi kaybetmeyeyim erken yaptığım testler negatif diye

canım baştan söyleyeyim hala %100 kesin olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem.. benim belirtilerim bu ay bel ağrısı, baş ağrısı, üşüme, göğüslerde şişlik ve uçlarının acıması, saç ve kirpiklerimde dökülme, karında şişkinlik, gaz, cildimde hassasiyet vs idi. kimseye söylemedim ama 5 gün kadar önce çok dandik bi test daha yaptım onda %100 negatif çıktı ümidini kaybetme canım adetini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…