KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

canım sağol inan ben daha senin kadar tepki veremedim hala daha hamile değilim gibi hissediyorum neden acaba şokta mıyım ki? :) annem de negatif deyince...

sen daha inanamıyosundur tabii, ama son bi haftadır o kadar çok geçmiş mesajları okudum ki burada, orada vardı böyle çıkanlar en güvenli sonuç tabiki kan testi, en garantisi...inşallah yarın tekrardan görürsün o çift çizgiyi, kan değerlerinde güzel çıkarda sende sevinirsin doya doya ama yarın bizede haber verrr, ben sabahtan giriyorum kk'ya, kendim bekliyomuşum gibi beklerim şincik, inşallah güzel haberlerini duyarızzz

canımmm çok teşekkür ederim sabah erken yapıcam ben de testi baya erken kalkıyorum çünkü, bakalım sonucu burda paylaşırım negatif çıkar da bunca şeye rağmen hayal kırıklığı olur diye çok korkuyorum inan bu benim bebek düşündüğüm ilk ay o yüzden de pek beklemiyordum hala daha şaka gibi geliyor burda bile hemen kaç kişi kutladı şimdi negatif çıkarsa da çok pis rezil olurum :):)

ama eğer hamileysem de sizin için çok dua edicem

süperrrrrrrrrr
tatlım hamilesin hayırlı olsun gözün aydınn
benimde bat 15 ksm .... gelen yok daha bende 15inde test yapmıştım ama tek çizgi çıktı ama hala kırmızılar yok
we hiç gecikmezdi reglim benim erken gelirdi ama hiç geç geldiği olmamıştı ..
oyüzden içim kıpır kıpır aşırıda korkum war ya gelirse die ayyy dua et tatlımm bizleree:18:

canım benim de bat 17 kasım ama benim genelde 1-2 gün erken gelir gecikme olmaz pek bakalım yarına netleşir ama eğer bebeğim varsa sizin için çok dua edicem hamilelerin duası kabul olur demişlerdi :):)

canlarım moralimi bozmuyorum artık diğer aya Rabbim layık görürse verir diyorum herşeyin hayırlısı üzülmüyorum ve üzülmediğim gibi kafayada takmayalım doktor sen kafaya takıyorsun diyede olmuyo olabilir diyo çünkü oluşuyo diyo değerler yükseliyo dedi ama stresten geri tepiyo dedi...rabbim hepimize yardım etsin...o kadar gün geçti ve kırmızılar geldi bundada vardır bi hayır...

Son düzenleme:
İlk Folik Asitimi içmeye başladım:)

Bebişim olsun,Folik Astimde bebişimin sağlına yarasın inş:))))))

Eyecha bende aynı senin gibi işi gücü bıraktım kaç gündür kk daki eski yazılanları okuyorum.Bazı şeyler çok kafamı karıştırdı.Bugünde kendime dedimki artık kk ya adet tarihime kadar girmiycem.Çünkü milleti görüyorum 1 yıldır deniyenler 9 aydır deneyenler falan.Bunları görünce sanki benimde geç olucakmış gibi gelmeye başladı.Ama bugün dayanamadım yine girdim ama sadece bu topicte takılcam artık.Bende senin gibi 2008 de bi arkadaş sormuş nasıl hamile kalabalirim millet hala yorum yazıyor.Kız bi sene sonra girmiş kızlar ben hamile kaldım doğum yaptım şimdi bebeğim 6 aylık diye :S Yani şunu anladım herkes ya öyle ya böyle bi gün hamile kalıyor.Ben artık çok araştırmıycam artık yumurtlama hesabıda yapmıycam ya kafayı yiyicem yoksa.En iyisi oluruna bırakalım.

hımm bende 5 aralık hayırlısı:))

merhaba yesilimsi , benim bat da 4 aralik . Insallah bu ay hepimiz hayirlisiyla hamile kaliriz. Bu ay, ates olcme, ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapiyorum, corekotu bal tarcin yiyorum, ayrica akinti miktarini arttirmasi icin B6 vitamin hapi icmekteyim ( yastan dolayi akintilarim azalmisti , B6 vitaminiyle cok fayda gordum ) , azimliyim :) Allah kimsenin cabalarini bosa cikarmaz insallah

benimde elimde değil, o süreci takip ederken ay ne zaman hamile kalmış ne olmuş diye sanki bi dizinin diğer bölümünü bekliyomuşum gibi okuyorum, güzel gelio o mutlu son kısmı napayımmm

ben yumurtlama hesabı yapmasamda direkt ben çatlıyorum diye belli ediyo kendini ağrıdan dolayı ama dün burada okurken biş dank etti; acaba yumurtlama zamanı ağrıyan tarafta mı oluyo kesin çatlayan yumurta? ona göre o tarafa yatayım halvet sonrası

[/QUOTE]

yeşilimsi cnm beni de ekler misin? 4 aralık

inşallah karşılığını alırsınnn bir an öncee...ben çok tembelim hiç bişi yapmıyorum, bi folik asit, bide yumurtlama zamanına kadar adaçayı içiyorum o kadar

Son düzenleme:
günaydın eyecha tatlım nbr topikte kimse yok. alpella da yazmadı. hani sabahtan açarım falan demişti. off merak ettim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…