Canım valla bence olabilir ya,nebilim karıştı kafam püfs:)
cnım ikinci çizgi silik çıktıysa hamilesindir. umarım yarın iyi değreler alırsın....
canım sağol inan ben daha senin kadar tepki veremedim hala daha hamile değilim gibi hissediyorum neden acaba şokta mıyım ki? :) annem de negatif deyince...
benim de kafam karışık ne hissedeceğimi bilmiyorum yarın sabah netleşir belki :)
sen daha inanamıyosundur tabii, ama son bi haftadır o kadar çok geçmiş mesajları okudum ki burada, orada vardı böyle çıkanlaren güvenli sonuç tabiki kan testi, en garantisi...inşallah yarın tekrardan görürsün o çift çizgiyi, kan değerlerinde güzel çıkarda sende sevinirsin doya doya ama yarın bizede haber verrr, ben sabahtan giriyorum kk'ya, kendim bekliyomuşum gibi beklerim şincik, inşallah güzel haberlerini duyarızzz
selam kızlar, bugün aile hekimime gittim kan testi sabah 9-10 gibi yapılıyormuş ben de öğlen gitmiştim yaptıramadım yarın giderim dedim yarın da kan tahlili yapılmayacakmış neyse dedim ben de eczaneye gittim 2 tane test aldım biri Fortel ultra hassas olan, diğeri de normal bir test, eczacı sabah ilk idrarınla yap dedi ben de anneme gittim annem dayanamadı hadi yapalım fln dedi ben de yaptım normalde bat'ım bugün ama olmadım neyse yaptım 2. çizgi çok silik çıktı annem yok ya hamile değilsin belirgin çıkmalıydı falan dedi, sonra ben eczacıya götürdüm o da silik de olsa 2. çizgi çıkmış %90 hamilesin dedi ama yarın sabah ilk idrarımla Forteli yapıcam bakalım artık sonucu sizinle paylaşırım inş.. bakın benim test sonucum aynen böyle:
Eki Görüntüle 290267
inş. güzel sonuç alırsın,ama hamile olma ihtimalin yüksek bence...
süperrrrrrrrrr
tatlım hamilesin hayırlı olsun gözün aydınn
benimde bat 15 ksm .... gelen yok daha bende 15inde test yapmıştım ama tek çizgi çıktı ama hala kırmızılar yok
we hiç gecikmezdi reglim benim erken gelirdi ama hiç geç geldiği olmamıştı ..
oyüzden içim kıpır kıpır aşırıda korkum war ya gelirse die ayyy dua et tatlımm bizleree:18:
iiyiz gamzelal, sen nasılsınnn??
sen daha inanamıyosundur tabii, ama son bi haftadır o kadar çok geçmiş mesajları okudum ki burada, orada vardı böyle çıkanlaren güvenli sonuç tabiki kan testi, en garantisi...inşallah yarın tekrardan görürsün o çift çizgiyi, kan değerlerinde güzel çıkarda sende sevinirsin doya doya ama yarın bizede haber verrr, ben sabahtan giriyorum kk'ya, kendim bekliyomuşum gibi beklerim şincik, inşallah güzel haberlerini duyarızzz
hımm bende 5 aralık hayırlısı:))
bende büyük heyecan war tatlımmm korkuyorumm:18::18::18:
Eyecha bende aynı senin gibi işi gücü bıraktım kaç gündür kk daki eski yazılanları okuyorum.Bazı şeyler çok kafamı karıştırdı.Bugünde kendime dedimki artık kk ya adet tarihime kadar girmiycem.Çünkü milleti görüyorum 1 yıldır deniyenler 9 aydır deneyenler falan.Bunları görünce sanki benimde geç olucakmış gibi gelmeye başladı.Ama bugün dayanamadım yine girdim ama sadece bu topicte takılcam artık.Bende senin gibi 2008 de bi arkadaş sormuş nasıl hamile kalabalirim millet hala yorum yazıyor.Kız bi sene sonra girmiş kızlar ben hamile kaldım doğum yaptım şimdi bebeğim 6 aylık diye :S Yani şunu anladım herkes ya öyle ya böyle bi gün hamile kalıyor.Ben artık çok araştırmıycam artık yumurtlama hesabıda yapmıycam ya kafayı yiyicem yoksa.En iyisi oluruna bırakalım.
İlk Folik Asitimi içmeye başladım:)
Bebişim olsun,Folik Astimde bebişimin sağlına yarasın inş:))))))
[/QUOTE]Evet Arkadaşlar Listemiz Aşağıdaki Gibi.Hadi Baklım Bol Hamişler
İSİM*********BAT
1.-----------obsesif227 Kasım-----------
2.-----------gamzelal15 Kasım-----------
3.-----------belfü17 Kasım-----------
4.-----------influence_18 Kasım-----------
5.-----------pamukefe21 Kasım-----------
6.-----------elibeses23 Kasım-----------
7.-----------eyacha24 Kasım-----------
8.-----------_DoLuNaY27 Kasım-----------
9.-----------MELTEMKS26 Kasım-----------
10.-----------mekselina863 Aralık-----------
11.-----------seda_ecrin3 Aralık
12.-----------yesilimsi5 Aralık----------------------
13.-----------Niltt-----6 Aralık-----------
14.-----------beklemede077 Aralık-----------
15.-----------Marit7 Aralık-----------
16.-----------eftalya228 Aralık-----------
17.-----------accident---10 Aralık-----------
18.-----------karacal8 Aralık-----------
19.-----------irazcik10 Aralık-----------
20.-----------skaya200610 Aralık-----------
teşekkürler canım kan testi yaptırabilseydim daha kesin olacaktı ama bakalım hayırlısı sabah hassas testi yapıcam bakalım..
merhaba yesilimsi , benim bat da 4 aralik . Insallah bu ay hepimiz hayirlisiyla hamile kaliriz. Bu ay, ates olcme, ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapiyorum, corekotu bal tarcin yiyorum, ayrica akinti miktarini arttirmasi icin B6 vitamin hapi icmekteyim ( yastan dolayi akintilarim azalmisti , B6 vitaminiyle cok fayda gordum ) , azimliyim :) Allah kimsenin cabalarini bosa cikarmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?