KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

günaydın eyecha tatlım nbr topikte kimse yok. alpella da yazmadı. hani sabahtan açarım falan demişti. off merak ettim yaaaa

günaydın başaksss, iyiyim canım sen nasılsın??? evet ya gündüzleri kimse olmuyo, ben buranın bekçisi modundayım zaten

evet bende alpellaayı çok merak ettim inş güzel haberler almıştır

günaydın başaksss, iyiyim canım sen nasılsın??? evet ya gündüzleri kimse olmuyo, ben buranın bekçisi modundayım zaten

evet bende alpellaayı çok merak ettim inş güzel haberler almıştır
sen çalşıyor musun cnm? çalışmıyorsan bu saatte ne işin var burda

sen çalşıyor musun cnm? çalışmıyorsan bu saatte ne işin var burda

yok çalışıyorummm:)) daha doğrusu sayılır, pek işi güç yok, patronda hamiş oyüzden bu aralar çok sık gelmiyo, bende bütün gün burada takılıorumm:))) sen çalışıo musun? herhalde diğerlerindende çalışanlar iş yüzünden, diğerleri de uyku yüzünden giremiooo

kızlar bende gündüzleri burdayım
çalışıyorum ama işim internetle ilgili oldugu için sık sık bakabiliyorum:)
siz yoksunuz şimdi de.. heheh

dün gece es geçtik kociş yanına yaklaştırmadı bugün cumaya gidicem diye sarıliyim diyorum yaklaşma diyo yaa

demek sizin patron hamiş hatuna bak nisbet mi yapıyooevet cnm ben de çalışıyorum. ay çalışmasam hayatta kalkmam bu saatte. hele bu soğuk günlerde hiç çıkmam yataktan. ama işte hayt şartları bebeğim yaa napalım. inşllah hamiş kalıyımda işten çıkıyım istiyom

çalışma yapmadınız mı dün gece

kızlar selam,
sabah 6da kalktım o fortel denen zımbırtıyı da yaptım ama dünkünden daha silik çıktı ya acaba neden, yani bakınca çift çizgi görülüyor ama gölge gibi ne biliyim çok silik karar veremedim yaa şimdi gidip bi tane daha farklı marka bişey alsam mı regl de olmadım belirti fln yok gece bel ağrısından kasık ağrısından uyuyamadım resmen bi şişkinlik var ya

testin resmini koyma şansın var mı cnm koy da bakalım.....
ayol tüm paralar testlere gidiyor. alma boşver cnm yaaaaaa bekle benceee

çalışma yapmadınız mı dün gece
yok canım günü geceyi es gectik zaten her gün çalışma var nerdeyse kocişe bi ilaç içiriyorum fenalardayım

canım silik de olsa bebiş vardır.
Ama tabi bu durumun devam edip etmeyeceğine baglı .
Kırmızılar yoksa Umut vardır hadi inşallah gelmezler.. kaç gün geçti ki?

yok canım günü geceyi es gectik zaten her gün çalışma var nerdeyse kocişe bi ilaç içiriyorum fenalardayım
ay hergün müüü?? biz 2günde bir yaparken zorlanıyoruz. bide havalar soğuk ya insanın cıpcıp yapası gelmiyor.ne zaman bitiyo tatlım çalşmalar, adetin kaçıncı günündesin

yok canım ya, onunda baya zor oldu, söylemedi direkt ama tedavi filan oldu. Biliyo benimde hamilelik niyetim olduğunu, hatta sırf oyüzden artık haftada 3 gün gitcem işe, hamiş kalırsamda tamamen çıkmayı düşünüyorum, dün işte bunların pazarlığını yapıyoruz, bana inşallah hemen olur ama 1 seneyi bulurabilir ona göre deyip güldü...sanırım hemen olacakmış gibi konuşmam komik geldi onun deneyimlerinden sonra

keşke saati geçmeden gidip kan verseydin sabahtan. daha garanti sonuçta...valla yine azda olsa çizik çıktı ise bence hala pozitif olma olasılığı yüksek, ben geçen yaptım fortel hassas tek çizgi dışında bembeyazdı kalan yerleri. yani seninkinde bişi var yine demekki

hergün çalışma mııı, yaa banada bu soğukta anca gün aşırı, size maşallah yaneee

kocişine içirdiğin ilaç ne ki yaaaa öle

Son düzenleme:
ay hergün müüü?? biz 2günde bir yaparken zorlanıyoruz. bide havalar soğuk ya insanın cıpcıp yapası gelmiyor.ne zaman bitiyo tatlım çalşmalar, adetin kaçıncı günündesin

ay canım valla yapıyoz heee sanki yeni evliler gibi

bizim ev cok soguk olmuyo ya ondan heralde heheh
valla ben kaçıncı gün bilmiyom en son 23 agustosda görmüştüm 21 ekimde kürtaj olunca 15 gün bi ara ara geldi filan..
şimdi tahminini 23 Kasım diyorum ama gelebilirde gelmeyebilir dee hiç bilmiyorum kiii
kiminin 45 gün oluyomuş halen gelen giden olmuyomuş
Allah bilir yani o yüzden rahatım belkide bi gün olmadıgı için

Senin bat ne zaman canım???

kızlar selam yine ben,
bu sefer başka bir eczaneye gittim yanımda testleri de götürdüm bayana gösterdim ee pozitif dedi sevindim tabi ama sonra 1 dk ya çift çizgi pozitifti dimi dedi ben de evet dedim, hmm ben karıştırdım bilmiyorum ki fln dedi.. tekrar test alacaktım sonra eczacı bayan sağolsun beni bir polikliniğe yönlendirdi, hatta aradı fiyatı fln öğrendi beni oraya gönderdi, hiç sabah saatleri fln demediler, direk yaptılar testi, 3,5-4 gibi sonuçlar çıkar dediler, bakalım artık kesin olarak öğrenicem bugün.. bu sabah yaptığım test de şunun gibi bişey (benim testim değil kk'dan buldum resimleri) dikkat edin gözleriniz bozulmasın çünkü ben resmen şaşı oldum testi okucam diye :

Eki Görüntüle 290478

Son düzenleme:

ayyy hadi inşallah güzel sonuçlar verirlerde şu muammayı ortadan kaldırırlar geçmez şimdi sana o saatler...bizi de unutma burada haber ver, hep beraber sevinelim bi inşallah

yok canım ya, çizgi mizgi olmayınca ne kadar şaşı baksanda çıkmıo, ben gittim geldim her açıdan baktım geçen yaptığıma, bildiğin süt gibi bembeyazdı ahhaha

peki canım sen benim burda paylaştığım test resimlerini gördün, sen olsan ne düşünürdün yani olasılık ne sizce??

*
benim düşükten sonra 2 ay sonra başlamıştı normal adet döngüm inşallah senin daha cabuk başlar :26:

*alpella resmen çift çizgi işte ay hayırlısı güzel haberlerle gel

*eyecha kullandığınız ilaç neyki 2 günü bulursam şükür

alpella'cım bizi akşama kadar çatlatcan sen gebeş ol biz de arkandan gelelim yeşilimsi ben yumurtalıklarım da uzaktan gelen bir sancım var sen ce yumutlama gününden dolayı mı? pazartesi smear testi yaptırcam dr. sordum döllenmiş yumurta varsa birşey olur mu ? dedim 'yok olmaz' dedi fikri olan var mı???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…