günaydın eyecha tatlım nbr topikte kimse yok. alpella da yazmadı. hani sabahtan açarım falan demişti. off merak ettim yaaaa
sen çalşıyor musun cnm? çalışmıyorsan bu saatte ne işin var burdagünaydın başaksss, iyiyim canım sen nasılsın??? evet ya gündüzleri kimse olmuyo, ben buranın bekçisi modundayım zaten
evet bende alpellaayı çok merak ettim inş güzel haberler almıştır
sen çalşıyor musun cnm? çalışmıyorsan bu saatte ne işin var burda
İlk Folik Asitimi içmeye başladım:)
Bebişim olsun,Folik Astimde bebişimin sağlına yarasın inş:))))))
demek sizin patron hamişyok çalışıyorummm:)) daha doğrusu sayılır, pek işi güç yok, patronda hamiş oyüzden bu aralar çok sık gelmiyo, bende bütün gün burada takılıorumm:))) sen çalışıo musun? herhalde diğerlerindende çalışanlar iş yüzünden, diğerleri de uyku yüzünden giremiooo
çalışma yapmadınız mı dün gecekızlar bende gündüzleri burdayım
çalışıyorum ama işim internetle ilgili oldugu için sık sık bakabiliyorum:)
siz yoksunuz şimdi de.. heheh
dün gece es geçtik kociş yanına yaklaştırmadı bugün cumaya gidicem diye sarıliyim diyorum yaklaşma diyo yaa
testin resmini koyma şansın var mı cnm koy da bakalım.....kızlar selam,
sabah 6da kalktım o fortel denen zımbırtıyı da yaptım ama dünkünden daha silik çıktı ya acaba neden, yani bakınca çift çizgi görülüyor ama gölge gibi ne biliyim çok silik karar veremedim yaa şimdi gidip bi tane daha farklı marka bişey alsam mı regl de olmadım belirti fln yok gece bel ağrısından kasık ağrısından uyuyamadım resmen bi şişkinlik var ya
yok canım günü geceyi es gectik zaten her gün çalışma var nerdeyse kocişe bi ilaç içiriyorum fenalardayımçalışma yapmadınız mı dün gece
kızlar selam,
sabah 6da kalktım o fortel denen zımbırtıyı da yaptım ama dünkünden daha silik çıktı ya acaba neden, yani bakınca çift çizgi görülüyor ama gölge gibi ne biliyim çok silik karar veremedim yaa şimdi gidip bi tane daha farklı marka bişey alsam mı regl de olmadım belirti fln yok gece bel ağrısından kasık ağrısından uyuyamadım resmen bi şişkinlik var ya
ay hergün müüü?? biz 2günde bir yaparken zorlanıyoruz. bide havalar soğuk ya insanın cıpcıp yapası gelmiyor.ne zaman bitiyo tatlım çalşmalar, adetin kaçıncı günündesinyok canım günü geceyi es gectik zaten her gün çalışma var nerdeyse kocişe bi ilaç içiriyorum fenalardayım
demek sizin patron hamişhatuna bak nisbet mi yapıyoo evet cnm ben de çalışıyorum. ay çalışmasam hayatta kalkmam bu saatte. hele bu soğuk günlerde hiç çıkmam yataktan. ama işte hayt şartları bebeğim yaa napalım. inşllah hamiş kalıyımda işten çıkıyım istiyom
kızlar selam,
yok canım günü geceyi es gectik zaten her gün çalışma var nerdeyse kocişe bi ilaç içiriyorum fenalardayım
canım silik de olsa bebiş vardır.
Ama tabi bu durumun devam edip etmeyeceğine baglı .
Kırmızılar yoksa Umut vardır hadi inşallah gelmezler.. kaç gün geçti ki?
ay hergün müüü?? biz 2günde bir yaparken zorlanıyoruz. bide havalar soğuk ya insanın cıpcıp yapası gelmiyor.ne zaman bitiyo tatlım çalşmalar, adetin kaçıncı günündesin
kızlar selam yine ben,
bu sefer başka bir eczaneye gittim yanımda testleri de götürdüm bayana gösterdim ee pozitif dedi sevindim tabi ama sonra 1 dk ya çift çizgi pozitifti dimi dedi ben de evet dedim, hmm ben karıştırdım bilmiyorum ki fln dedi.. tekrar test alacaktım sonra eczacı bayan sağolsun beni bir polikliniğe yönlendirdi, hatta aradı fiyatı fln öğrendi beni oraya gönderdi, hiç sabah saatleri fln demediler, direk yaptılar testi, 3,5-4 gibi sonuçlar çıkar dediler, bakalım artık kesin olarak öğrenicem bugün.. bu sabah yaptığım test de şunun gibi bişey (benim testim değil kk'dan buldum resimleri) dikkat edin gözleriniz bozulmasın çünkü ben resmen şaşı oldum testi okucam diye :
Eki Görüntüle 290478
ayyy hadi inşallah güzel sonuçlar verirlerde şu muammayı ortadan kaldırırlargeçmez şimdi sana o saatler...bizi de unutma burada haber ver, hep beraber sevinelim bi inşallah
yok canım ya, çizgi mizgi olmayınca ne kadar şaşı baksanda çıkmıo, ben gittim geldim her açıdan baktım geçen yaptığıma, bildiğin süt gibi bembeyazdı ahhaha
ay canım valla yapıyoz heee sanki yeni evliler gibi
bizim ev cok soguk olmuyo ya ondan heralde heheh
valla ben kaçıncı gün bilmiyom en son 23 agustosda görmüştüm 21 ekimde kürtaj olunca 15 gün bi ara ara geldi filan..
şimdi tahminini 23 Kasım diyorum ama gelebilirde gelmeyebilir dee hiç bilmiyorum kiii
kiminin 45 gün oluyomuş halen gelen giden olmuyomuş
Allah bilir yanio yüzden rahatım belkide bi gün olmadıgı için
Senin bat ne zaman canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?