peki canım sen benim burda paylaştığım test resimlerini gördün, sen olsan ne düşünürdün yani olasılık ne sizce??
alpella'cım bizi akşama kadar çatlatcan sen gebeş ol biz de arkandan gelelim yeşilimsi ben yumurtalıklarım da uzaktan gelen bir sancım var sen ce yumutlama gününden dolayı mı? pazartesi smear testi yaptırcam dr. sordum döllenmiş yumurta varsa birşey olur mu ? dedim 'yok olmaz' dedi fikri olan var mı???
alpella'cım bizi akşama kadar çatlatcan sen gebeş ol biz de arkandan gelelim yeşilimsi ben yumurtalıklarım da uzaktan gelen bir sancım var sen ce yumutlama gününden dolayı mı? pazartesi smear testi yaptırcam dr. sordum döllenmiş yumurta varsa birşey olur mu ? dedim 'yok olmaz' dedi fikri olan var mı???
*
benim düşükten sonra 2 ay sonra başlamıştı normal adet döngüm inşallah senin daha cabuk başlar :26:
*alpella resmen çift çizgi işteay hayırlısı güzel haberlerle gel
*eyecha kullandığınız ilaç neyki 2 günü bulursam şükür
ben en baştan beri oyumu pozitiften yana kullanıyorum:)))) tek düşüneceğim şey de Alllaaaaaahhhhh hamileyimmmmmmmmmm olurdu:))))
aslında ben de başka birinde görsem bu sonuçları ee hamilesin işte derdim ama kendim olunca ikna olamıyorum.. bir de dedim ya ilk denememizdi hatta daha sonra düşünüyorduk ama şimdiden başlayalım ne zaman olacağı belli olmaz dedik kısmet işte eğer hamileysem bebeğim bana sürpriz yapmış olacak hemen pırt diye gelerek :):)[/QUOTEya
ya tabi sonuçta uzaktan maval okumak kolay derler, belki benimkide öle çıksa senin gibi şüpheyle bakardım duruma.
ama innnşallaahhh bugün saat 4'te bir anne adayı olduğunu öğreneceksinnnn:)))
bizimde ilk deneme haftaya perşembeyi bekliyorum kırmızılar gelmesin diyee, keşke bende silik milik görsem bişiler. amin:)
aslında ben de başka birinde görsem bu sonuçları ee hamilesin işte derdim ama kendim olunca ikna olamıyorum.. bir de dedim ya ilk denememizdi hatta daha sonra düşünüyorduk ama şimdiden başlayalım ne zaman olacağı belli olmaz dedik kısmet işte eğer hamileysem bebeğim bana sürpriz yapmış olacak hemen pırt diye gelerek :):)[/QUOTEya
ya tabi sonuçta uzaktan maval okumak kolay derler, belki benimkide öle çıksa senin gibi şüpheyle bakardım duruma.
ama innnşallaahhh bugün saat 4'te bir anne adayı olduğunu öğreneceksinnnn:)))
bizimde ilk deneme haftaya perşembeyi bekliyorum kırmızılar gelmesin diyee, keşke bende silik milik görsem bişiler. amin:)
inş her şey gönlünce olur canım bakarsın gebeliğimizi de konuşuruz beraber :)
dr. da birşey olmaz dedi ama yine de dr.a bazen güvenemiyorsun zaten zar zor tuturcam diye uğraşıyon yastık çörekotu mörekotu derken =))))
kızlar selam yine ben,
bu sefer başka bir eczaneye gittim yanımda testleri de götürdüm bayana gösterdim ee pozitif dedi sevindim tabi ama sonra 1 dk ya çift çizgi pozitifti dimi dedi ben de evet dedim, hmm ben karıştırdım bilmiyorum ki fln dedi.. tekrar test alacaktım sonra eczacı bayan sağolsun beni bir polikliniğe yönlendirdi, hatta aradı fiyatı fln öğrendi beni oraya gönderdi, hiç sabah saatleri fln demediler, direk yaptılar testi, 3,5-4 gibi sonuçlar çıkar dediler, bakalım artık kesin olarak öğrenicem bugün.. bu sabah yaptığım test de şunun gibi bişey (benim testim değil kk'dan buldum resimleri) dikkat edin gözleriniz bozulmasın çünkü ben resmen şaşı oldum testi okucam diye :
Eki Görüntüle 290478
hadi gözünm aydın canım :)
Allah Tamamına erdirsin diyim inşallah bebişin sıkı sıkı tutunurda bırakmaz senii bellli ki bebiş varr.
inşallah degerlerin yüksek cıkar..
evet haberlerini bekliyoruz kasım çalışmalarının ilk bebişimi olucak şimdi
belirtilerinde çok benziyordu kesin pozitif çıkıcak kendimden biliyorum benimkide silikti ertesi gün hamile oldğumu kan testiden öğrenmiştim
ama çörek otunu sordum kimse cevap vermemiş ne gibi faydası var
ay canım valla yapıyoz heee sanki yeni evliler gibi
bizim ev cok soguk olmuyo ya ondan heralde heheh
valla ben kaçıncı gün bilmiyom en son 23 agustosda görmüştüm 21 ekimde kürtaj olunca 15 gün bi ara ara geldi filan..
şimdi tahminini 23 Kasım diyorum ama gelebilirde gelmeyebilir dee hiç bilmiyorum kiii
kiminin 45 gün oluyomuş halen gelen giden olmuyomuş
Allah bilir yanio yüzden rahatım belkide bi gün olmadıgı için
Senin bat ne zaman canım???
insan kendisi olunca bişi söylemekte zorlanıyo dimi. ama başkası olunca rahatça yorum yapıyor.kızlar selam yine ben,
bu sefer başka bir eczaneye gittim yanımda testleri de götürdüm bayana gösterdim ee pozitif dedi sevindim tabi ama sonra 1 dk ya çift çizgi pozitifti dimi dedi ben de evet dedim, hmm ben karıştırdım bilmiyorum ki fln dedi.. tekrar test alacaktım sonra eczacı bayan sağolsun beni bir polikliniğe yönlendirdi, hatta aradı fiyatı fln öğrendi beni oraya gönderdi, hiç sabah saatleri fln demediler, direk yaptılar testi, 3,5-4 gibi sonuçlar çıkar dediler, bakalım artık kesin olarak öğrenicem bugün.. bu sabah yaptığım test de şunun gibi bişey (benim testim değil kk'dan buldum resimleri) dikkat edin gözleriniz bozulmasın çünkü ben resmen şaşı oldum testi okucam diye :
Eki Görüntüle 290478
insan kendisi olunca bişi söylemekte zorlanıyo dimi. ama başkası olunca rahatça yorum yapıyor.
neyse biz en iyisi sonucu bekleyelim. dua edelim şu cuma günü yüzüsuyu hürmetine güzel haber al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?