KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

yok ya bencede bişi olmaz, çünlü smear için kulak çubuğundan biraz daha uzun birşeyi şöle hafif bi daldırıp çıkartıoo

birşey olmaz diye duymuştum aam sen genede iyice araştır gebelikten önce olması iyi birşey sonuçta

işte ellibeses bize tüyo verecek ilacın ismini söyleyerek kocişine içiridiği:))) hatta o ilacı ben kendim içmeyi düşünüyorummm, mümkün mü ellibeses??????

ben en baştan beri oyumu pozitiften yana kullanıyorum:)))) tek düşüneceğim şey de Alllaaaaaahhhhh hamileyimmmmmmmmmm olurdu:))))

aslında ben de başka birinde görsem bu sonuçları ee hamilesin işte derdim ama kendim olunca ikna olamıyorum.. bir de dedim ya ilk denememizdi hatta daha sonra düşünüyorduk ama şimdiden başlayalım ne zaman olacağı belli olmaz dedik kısmet işte eğer hamileysem bebeğim bana sürpriz yapmış olacak hemen pırt diye gelerek :):)

dr. da birşey olmaz dedi ama yine de dr.a bazen güvenemiyorsun zaten zar zor tuturcam diye uğraşıyon yastık çörekotu mörekotu derken =))))

dr. da birşey olmaz dedi ama yine de dr.a bazen güvenemiyorsun zaten zar zor tuturcam diye uğraşıyon yastık çörekotu mörekotu derken =))))

ama ben şöyle biliyorum, önceden hiç smear testi yaptırmamış hamişlerede ilk kontrolde hemen yapıyorlar. çünkü doğum şeklini etkiliyor ya, öyle bi sakıncası olsa idi normal yapılması gereken rutin testlerden olmazdı gibime gelio

:26: kızlar çörek otu ne ben bilmiyorum bu yastıkla yatma işi beni mahvediyor :) çok zor valla hayırlısı ile bir gelselerde kurtulsak çok geriliyorum adama zorla tecavüz ediyorum ya yumurtlama dönemim geçmesin diye

hadi gözünm aydın canım :)
Allah Tamamına erdirsin diyim inşallah bebişin sıkı sıkı tutunurda bırakmaz senii bellli ki bebiş varr.
inşallah degerlerin yüksek cıkar..
evet haberlerini bekliyoruz kasım çalışmalarının ilk bebişimi olucak şimdi

eğer çıkarsa evet canım..
idrarda pozitif çıkıp da kanda negatif çıkabiliyormuş o yüzden hala hamile olduğuma kesin kanaat getirmedim, Allahtan hayırlısı...

belirtilerinde çok benziyordu kesin pozitif çıkıcak kendimden biliyorum benimkide silikti ertesi gün hamile oldğumu kan testiden öğrenmiştim

ama çörek otunu sordum kimse cevap vermemiş ne gibi faydası var

yumurtlaları geliştiriyor diye biliyorum ben:44: burada başka topiklerde görmüştüm, bi tatlı kaşığı atıp iyice çiğniosun, asıl yağı faydalıymış diyolardı

yok maritcim söyle söyliyeyim bende diğer sayfalardan bilgilendim. Çekilmiş çörekotu ile bal ve tarçın adetin başladığı gün 1 kaşık alıyorsun adetinin 12. gününe kadar yiyorsun 'öbür aya gebesin' inşallahhhhhhhhhh...................

benim bat 4 aralık cnm. bugün adetin 13. günü. gün aşırı çalışmalara başladık. aynı zamanda ateş ölçümü de yapıyorum.
zamanını bilmemk te zor olur aslında o zaman sen adet gecikmesinden değil sadece testten anlaya bilirsin dimi? inşallah tez zamnda bizde güzel haber veririz tatlım

insan kendisi olunca bişi söylemekte zorlanıyo dimi. ama başkası olunca rahatça yorum yapıyor.
neyse biz en iyisi sonucu bekleyelim. dua edelim şu cuma günü yüzüsuyu hürmetine güzel haber al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…