bu ay hiç geçmeyecek gibi 5 aralıkta test yaparım cok var daha çabuk geçsin istiyorum zaman hemen inşallah hepimiz mutlu haberleri alırız
insan kendisi olunca bişi söylemekte zorlanıyo dimi. ama başkası olunca rahatça yorum yapıyor.
neyse biz en iyisi sonucu bekleyelim. dua edelim şu cuma günü yüzüsuyu hürmetine güzel haber al
aminnnnnnnnnnnnn...:))
rica ederiz canım ne demek hepimizin derdi aynı.inşallah tez zamnda hepimiz güzel haberleri alırızzzzzzzzçok sağolun kızlar umarım sonuç hakkımızda hayırlısı olur size çok çok çok dua edicem yanımda oldunuz heyecanımı paylaştınız eğer hamile değilsem de yola beraber devam ederiz inş :)
bende büyük heyecan war tatlımmm korkuyorumm:18::18::18:
eğer çıkarsa evet canım..
idrarda pozitif çıkıp da kanda negatif çıkabiliyormuş o yüzden hala hamile olduğuma kesin kanaat getirmedim, Allahtan hayırlısı...
çok az kaldı alpella sabırsızlıkla bekliyorum haberi umudumuz sen ol
selam kızlar, bugün aile hekimime gittim kan testi sabah 9-10 gibi yapılıyormuş ben de öğlen gitmiştim yaptıramadım yarın giderim dedim yarın da kan tahlili yapılmayacakmış neyse dedim ben de eczaneye gittim 2 tane test aldım biri Fortel ultra hassas olan, diğeri de normal bir test, eczacı sabah ilk idrarınla yap dedi ben de anneme gittim annem dayanamadı hadi yapalım fln dedi ben de yaptım normalde bat'ım bugün ama olmadım neyse yaptım 2. çizgi çok silik çıktı annem yok ya hamile değilsin belirgin çıkmalıydı falan dedi, sonra ben eczacıya götürdüm o da silik de olsa 2. çizgi çıkmış %90 hamilesin dedi ama yarın sabah ilk idrarımla Forteli yapıcam bakalım artık sonucu sizinle paylaşırım inş.. bakın benim test sonucum aynen böyle:
Eki Görüntüle 290267
çok az kaldı alpella sabırsızlıkla bekliyorum haberi umudumuz sen ol
evet yaaaa, bende sürekli saate bakıyorum sanki ben kendi sonuçlarımı alacağım:))) çok heyecanlııı
merhabalar.msjı görünce seni bilgilendirmek istedim.6yaşında bi kızım var.ve bende tam adet günüm geçmemişti test yapmıştım aynen böyle çıkmıştı ve hamileydim.inşallah hamilesindir.
canlarım çok sağolun poliklinik çok yakın 3,5ta evden çıkıcam sonuç pozitif olursa sizce dr'a göstereyim mi? gebelik haftama göre iyi kötü yorum yapar mı ne dersiniz?
canlarım çok sağolun poliklinik çok yakın 3,5ta evden çıkıcam sonuç pozitif olursa sizce dr'a göstereyim mi? gebelik haftama göre iyi kötü yorum yapar mı ne dersiniz?
ya bence müsait ise göster cnm, zaten bildiğim kadarı ile ilk başta bir iki gün ara ile kan testini tekrarlatmanı istiyorlar, sonrasında da işte keseye bakmak için çağrıyorlar...
şimdi şu yazdıklarımı okudumda 5 günde sanki önceden hamilelik geçirmişim gibi bi dünya şey öğrenmişim KK sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?