KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

bu ay hiç geçmeyecek gibi 5 aralıkta test yaparım cok var daha çabuk geçsin istiyorum zaman hemen inşallah hepimiz mutlu haberleri alırız

bu ay hiç geçmeyecek gibi 5 aralıkta test yaparım cok var daha çabuk geçsin istiyorum zaman hemen inşallah hepimiz mutlu haberleri alırız

evet yaaaaa, bu konulara dalmadan önce ya ne çabuk geçio günler hiçbişi anlamıyorum diyodum, son 10 gündür geçmek bilmiyoo, sanki aylar oldu:/

ama sonra bigün bi bakıcaz ki aaa iki çizgiii:)))

insan kendisi olunca bişi söylemekte zorlanıyo dimi. ama başkası olunca rahatça yorum yapıyor.
neyse biz en iyisi sonucu bekleyelim. dua edelim şu cuma günü yüzüsuyu hürmetine güzel haber al

aminnnnnnnnnnnnn...:))

çok sağolun kızlar umarım sonuç hakkımızda hayırlısı olur size çok çok çok dua edicem yanımda oldunuz heyecanımı paylaştınız eğer hamile değilsem de yola beraber devam ederiz inş :)

İnşallah hamilesindirde bizde senin duanı alırız.Hamilelerin duası çabuk kabul olur derler ya belki duan kabul olurda bizede verir Allah hayırlısıyla...

çok sağolun kızlar umarım sonuç hakkımızda hayırlısı olur size çok çok çok dua edicem yanımda oldunuz heyecanımı paylaştınız eğer hamile değilsem de yola beraber devam ederiz inş :)
rica ederiz canım ne demek hepimizin derdi aynı.inşallah tez zamnda hepimiz güzel haberleri alırızzzzzzzz

kız senin avatar öldürdü beni

ölme şekerim ölme canlan kocişler bizi bekler =))) normalde teyzenin memelerin de ipler var onlar sallanıyor....ama burda nedense sallanmıyor...

merhabalar.msjı görünce seni bilgilendirmek istedim.6yaşında bi kızım var.ve bende tam adet günüm geçmemişti test yapmıştım aynen böyle çıkmıştı ve hamileydim.inşallah hamilesindir.

çok az kaldı alpella sabırsızlıkla bekliyorum haberi umudumuz sen ol

evet yaaaa, bende sürekli saate bakıyorum sanki ben kendi sonuçlarımı alacağım:))) çok heyecanlııı

canlarım çok sağolun poliklinik çok yakın 3,5ta evden çıkıcam sonuç pozitif olursa sizce dr'a göstereyim mi? gebelik haftama göre iyi kötü yorum yapar mı ne dersiniz?

merhabalar.msjı görünce seni bilgilendirmek istedim.6yaşında bi kızım var.ve bende tam adet günüm geçmemişti test yapmıştım aynen böyle çıkmıştı ve hamileydim.inşallah hamilesindir.

teşekkürler canım Allah bağışlasın umarım benim için de hayırlısı olur :)

canlarım çok sağolun poliklinik çok yakın 3,5ta evden çıkıcam sonuç pozitif olursa sizce dr'a göstereyim mi? gebelik haftama göre iyi kötü yorum yapar mı ne dersiniz?

Ayyy inşallah pozitif çıkarda gidersin.Tabiki git göster doktora seni yönlendirir en azından.AAAAAyyy hadi çabuk git gel yaa merak ettim bende...

ya bence müsait ise göster cnm, zaten bildiğim kadarı ile ilk başta bir iki gün ara ile kan testini tekrarlatmanı istiyorlar, sonrasında da işte keseye bakmak için çağrıyorlar...

şimdi şu yazdıklarımı okudumda 5 günde sanki önceden hamilelik geçirmişim gibi bi dünya şey öğrenmişim KK sayesinde

eğer hamileysem bugün itibariyle 3+5 yani kese falan görünmez de mesela haftana göre bu değer düşük veya yüksek şöyle risk var vs der mi yoksa direk testi alıp geleyim mi of ilk defa yaptırıyorum ne yapacağımı bilemiyorum

Valla kk sayesinde bende çok şey öğrendim.Ama keşke öğrenmeseydim yaa şimdide herşeyde acaba hamile miyim?Düşük yapanları okudum ya bende düşük yaparsam korkusu galiba ben çok kuruntulu bi insanım

Mesela bu sabah bazayı kaldırdım.Şimdi çok acayip belim ağrıyor.Acaba diyorum hamile kaldımda bebeğe mi bişey oldu?Düşünün yaa.O kadar takıntılı oldum.Ama gerçekten belim çok ağrıyo yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…