Mesela bu sabah bazayı kaldırdım.Şimdi çok acayip belim ağrıyor.Acaba diyorum hamile kaldımda bebeğe mi bişey oldu?Düşünün yaa.O kadar takıntılı oldum.Ama gerçekten belim çok ağrıyo yaaaa
Mesela bu sabah bazayı kaldırdım.Şimdi çok acayip belim ağrıyor.Acaba diyorum hamile kaldımda bebeğe mi bişey oldu?Düşünün yaa.O kadar takıntılı oldum.Ama gerçekten belim çok ağrıyo yaaaa
eğer hamileysem bugün itibariyle 3+5 yani kese falan görünmez de mesela haftana göre bu değer düşük veya yüksek şöyle risk var vs der mi yoksa direk testi alıp geleyim mi of ilk defa yaptırıyorum ne yapacağımı bilemiyorum
kızlar ben evden çıkıyorum dua edin benim için hepinizi öptüm :-*
hadi daha çıkmadın mı çabuukkk bekliyoruz güzel haberleeriiiiiiiiikızlar ben evden çıkıyorum dua edin benim için hepinizi öptüm :-*
bu bacı gelmedi, kesin pozitif çıktı bayıldı kaldı oralarda.....
Nbr nasılsın baakalım? Aynen öyle sağlıklı olsun diye kullanılan bi vitamin. İnsanlar onu normal ken bile içiyolar.
ben geldimmm
test sonucum 120.70 çıktı
görevli bayan pozitif ama daha çok erken bir gebelik fln dedi ben de rica ettim gitti dr'a sordu dr daha tam gebelik denmez çok erken salı günü bir daha gelsin dedi
pazar günü 4 haftalık hamile olacağım inş
aldığım test sonucunda 4-5 haftalık hamile= 1500-23000 yazıyor
siz ne diyorsunuz şimdi hamileyim dimi??
ben geldimmm
test sonucum 120.70 çıktı
görevli bayan pozitif ama daha çok erken bir gebelik fln dedi ben de rica ettim gitti dr'a sordu dr daha tam gebelik denmez çok erken salı günü bir daha gelsin dedi
pazar günü 4 haftalık hamile olacağım inş
aldığım test sonucunda 4-5 haftalık hamile= 1500-23000 yazıyor
siz ne diyorsunuz şimdi hamileyim dimi??
Vala bu sonuca sadece hayırlı olsun denir:))) Çok yeni olduğu için bişi sölemiyolar sanırım bi süre daha zor olcak ama bekleyip yeniden gidersin dr a
EVET EVET EVET ayyy çok sevindim kendimi koydum senin yerine bu doktorlar var ya insanı nasıl kasıyor ...
Allaaahhhhh süperrr haberrrr:)))sen bence al ucuzlarından idrar testi, pazar günüde yap, çizgi iyice belli oluyor mu ona bakarsın? ayyy inşallah herşey yolunda ilerler, yani şimdi seni gaza getirmek istemem ama ben taklalar atıo olurdum kendi adıma:)) ama sen beni baz alma tabi, temkinli olmakta fayda var
inşallah salı günüde gittiğinde değerlerin süper çıkarrrr, çok güzel yaaaaaaaaaaa
canım bence de dr temkinli davranmak istedi heralde umarım her şey normal seyreder
görevliden pozitifi duyunca bir sevindim anlatamam ama dr daha tam kesin denemez deyince biraz üzüldüm ne biliyim insan biraz açıklama yapar ya
pzt veya salı tekrar gidip tahlil yaptırayım diyorum canım idrar testi yapsam da ne kadar arttığını veya katladığını anlayamam gibi geldi yine belirsizlik olcak
selam kızlarrr :)
hamile arkadaşım gözün aydıın :))
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN...
darısı bize inşallah :)))
belirtilerin nelerdi...
benimde adetime 6 gün var..
en erken 22 en geç 24 Kasımda ADet olmam GErekiyo...
inşallah hamileyimdir...
dualarınızı esirgemeyin olur mu...
selam kızlarrr :)
hamile arkadaşım gözün aydıın :))
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN...
darısı bize inşallah :)))
belirtilerin nelerdi...
benimde adetime 6 gün var..
en erken 22 en geç 24 Kasımda ADet olmam GErekiyo...
inşallah hamileyimdir...
dualarınızı esirgemeyin olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?