KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Mesela bu sabah bazayı kaldırdım.Şimdi çok acayip belim ağrıyor.Acaba diyorum hamile kaldımda bebeğe mi bişey oldu?Düşünün yaa.O kadar takıntılı oldum.Ama gerçekten belim çok ağrıyo yaaaa

canım bazayı falan kaldırma hamile değilsen bile belin tutulur akşam eşin gelince beraber kaldırırsınız

Mesela bu sabah bazayı kaldırdım.Şimdi çok acayip belim ağrıyor.Acaba diyorum hamile kaldımda bebeğe mi bişey oldu?Düşünün yaa.O kadar takıntılı oldum.Ama gerçekten belim çok ağrıyo yaaaa

yaaa okadar takmakta iyi değil cnm, sen tabi bi daha baza filan kaldırma boşver, kırmızılar gelirse yumurtlama zamanına kadar olan süreye bırak ağır işlerini )))

bende pipirikliyimde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, tabi biraz paranoyaklaşıyo insan buradaki şeyleri okuyunca ama olumlu katkısı daha çok sankimm

yok kese filan sonrası tabi, önce o değerlerin yükseliş oranlarına bakıyolar bildiğim kadarı ile, belli katlar ile yükselmesi gerekiyomuş herşey yolundaysa filan...ama bence madem yakın hazır gitmişsin doktorda müsaitse gösteri ver canım, ne zararı olacak kafan rahatlasın

kızlar ben evden çıkıyorum dua edin benim için hepinizi öptüm :-*

ben geldimmm
test sonucum 120.70 çıktı
görevli bayan pozitif ama daha çok erken bir gebelik fln dedi ben de rica ettim gitti dr'a sordu dr daha tam gebelik denmez çok erken salı günü bir daha gelsin dedi
pazar günü 4 haftalık hamile olacağım inş
aldığım test sonucunda 4-5 haftalık hamile= 1500-23000 yazıyor
siz ne diyorsunuz şimdi hamileyim dimi??

EVET EVET EVET ayyy çok sevindim kendimi koydum senin yerine bu doktorlar var ya insanı nasıl kasıyor ...

Vala bu sonuca sadece hayırlı olsun denir:))) Çok yeni olduğu için bişi sölemiyolar sanırım bi süre daha zor olcak ama bekleyip yeniden gidersin dr a

Allaaahhhhh süperrr haberrrr:))) sen bence al ucuzlarından idrar testi, pazar günüde yap, çizgi iyice belli oluyor mu ona bakarsın? ayyy inşallah herşey yolunda ilerler, yani şimdi seni gaza getirmek istemem ama ben taklalar atıo olurdum kendi adıma:)) ama sen beni baz alma tabi, temkinli olmakta fayda var

inşallah salı günüde gittiğinde değerlerin süper çıkarrrr, çok güzel yaaaaaaaaaaa

selam kızlarrr :)
hamile arkadaşım gözün aydıın :))
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN...
darısı bize inşallah :)))
belirtilerin nelerdi...
benimde adetime 6 gün var..
en erken 22 en geç 24 Kasımda ADet olmam GErekiyo...
inşallah hamileyimdir...
dualarınızı esirgemeyin olur mu...

Vala bu sonuca sadece hayırlı olsun denir:))) Çok yeni olduğu için bişi sölemiyolar sanırım bi süre daha zor olcak ama bekleyip yeniden gidersin dr a

canım bence de dr temkinli davranmak istedi heralde umarım her şey normal seyreder

EVET EVET EVET ayyy çok sevindim kendimi koydum senin yerine bu doktorlar var ya insanı nasıl kasıyor ...

görevliden pozitifi duyunca bir sevindim anlatamam ama dr daha tam kesin denemez deyince biraz üzüldüm ne biliyim insan biraz açıklama yapar ya

pzt veya salı tekrar gidip tahlil yaptırayım diyorum canım idrar testi yapsam da ne kadar arttığını veya katladığını anlayamam gibi geldi yine belirsizlik olcak

canım hayırlı olsun.Bencede hamilesin.Ya senin bu ay ilk denemendi dimi?Neler yaptın mesela ayaklarını kaldırdın mı ya da her gün mü yaptın bizede söyle bizede söyleeeeee...

hoşgeldinnn...
aminn, inşallah hepimize tez zamanda hayırlısıyla nasip eder...:)
aynı zamanda kırmızı beklentirlerimiz:)) bende 6 gün nası geçecek onu düşünüyorumm:))

teşekkürler canım benim ilişki tarihim 1 kasım, tam olarak yumurtlama günümdü, 4-5 gün sonra bel ve baş ağrılarım başladı, 9-10 gün sonra adet belirtilerim başladı ama bu süre içinde hep üşüme fln oldu, tenim çok acıyordu çok hassastı.. şu an adet belirtilerim gitti, dün adet olmam lazımdı işte göğüslerim fln çok şiş değil ama dolgun normale göre bir de uçları acıyor.. ama bel ağrısı hep var karnımda da şişlik ve sertlik var gece rahat yatamıyorum yani o derece

umarım Allah en kısa zamanda herkese nasip eder, hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…