hoşgeldinnn...
aminn, inşallah hepimize tez zamanda hayırlısıyla nasip eder...:)
aynı zamanda kırmızı beklentirlerimiz:)) bende 6 gün nası geçecek onu düşünüyorumm:))
canım hayırlı olsun.Bencede hamilesin.Ya senin bu ay ilk denemendi dimi?Neler yaptın mesela ayaklarını kaldırdın mı ya da her gün mü yaptın bizede söyle bizede söyleeeeee...
geçmiyo sanırım yaa...
senin belirtiler var mı :26:
canım benim adetlerim çok düzenli ve de vücudumu çok iyi tanıyorum mesela herkese olmaz ama ben şu an yumurtluyorum vs diye kendim hissedebiliyorum her şeyi, 1 kasım tam yumurtlama günümdü, bu ay karar verdik ve o gün ilişki oldu.. eşim ve ben abdestliydik ve güzel güzel dualar ettik, ilişkiden sonra 1 saate yakın yattım ama hep kıpraşıp durdum ben öyle yatamam pek, altıma yastık fln da koymadım.. işte böyle sonra bir daha ilişki olmadı bayram sebebiyle.. böyle oldu canımm Allahın takdiri işte..
yaaa bilmem, bana göre var ama zannetmiyorum gerçekte olduğunu :44: :) yumurtlama gününden 2-3 gün sonra yumurtalıklarımda ağrı başladı bazenleri çok sancı gibi oluyo, bi de akıntım var yine 5-6 gündür, normalde olmazdı...diyorum kesin iltihap filan oldum, zannetmiorum ilk seferde tutacağını çünküama tabi yinede Allah'tan ümit kesilmez diyerek ya tuttuysa diye düşünmeden de edemiyorum:))
sende var mı bi belirti???
bacım senin allah içine düşürmüş daha adet tarihin bile geçmemiş nasıl hissettin???? PARDON AMA SANA UZAYLI GİBİ DAVRANIYORUZ....
tiyoları aldık kızlarrr, bi dahakine taktik bellii
alpella'cım bizi akşama kadar çatlatcan sen gebeş ol biz de arkandan gelelim yeşilimsi ben yumurtalıklarım da uzaktan gelen bir sancım var sen ce yumutlama gününden dolayı mı? pazartesi smear testi yaptırcam dr. sordum döllenmiş yumurta varsa birşey olur mu ? dedim 'yok olmaz' dedi fikri olan var mı???
selam kızlarrr :)
hamile arkadaşım gözün aydıın :))
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN...
darısı bize inşallah :)))
belirtilerin nelerdi...
benimde adetime 6 gün var..
en erken 22 en geç 24 Kasımda ADet olmam GErekiyo...
inşallah hamileyimdir...
dualarınızı esirgemeyin olur mu...
CANIMMM var mı bi gelişme, bende merak ediyorum cok
kızlar selam yine ben,
bu sefer başka bir eczaneye gittim yanımda testleri de götürdüm bayana gösterdim ee pozitif dedi sevindim tabi ama sonra 1 dk ya çift çizgi pozitifti dimi dedi ben de evet dedim, hmm ben karıştırdım bilmiyorum ki fln dedi.. tekrar test alacaktım sonra eczacı bayan sağolsun beni bir polikliniğe yönlendirdi, hatta aradı fiyatı fln öğrendi beni oraya gönderdi, hiç sabah saatleri fln demediler, direk yaptılar testi, 3,5-4 gibi sonuçlar çıkar dediler, bakalım artık kesin olarak öğrenicem bugün.. bu sabah yaptığım test de şunun gibi bişey (benim testim değil kk'dan buldum resimleri) dikkat edin gözleriniz bozulmasın çünkü ben resmen şaşı oldum testi okucam diye :
Eki Görüntüle 290478
iiyiz gamzelal, sen nasılsınnn??
canıım evet hamilesinben geldimmm
test sonucum 120.70 çıktı
görevli bayan pozitif ama daha çok erken bir gebelik fln dedi ben de rica ettim gitti dr'a sordu dr daha tam gebelik denmez çok erken salı günü bir daha gelsin dedi
pazar günü 4 haftalık hamile olacağım inş
aldığım test sonucunda 4-5 haftalık hamile= 1500-23000 yazıyor
siz ne diyorsunuz şimdi hamileyim dimi??
tatlım hala kırmızılar gelmedii p.tesiye kadar beklicem hayırlısı olsunnn ümitlenip de yıkılmak istemiyorummm:18:
cnmm çok yeni döllenme sırasında bebişin sanırımmm p.tesi tekrar doktora git ..bide bugünkü yaptırdığın test idrar mı kanmı???
ben kan testi yaptırdım canım
tatlım korkulara dewammm :18:
canıım evet hamilesinçok şükür inşallah tutunur bebişin de kesin olarak hamilesin der doktor. daha çok yeniymiş baksana. Allah'ım bize de isteyen herkese de yaşatsın bu duyguyu.
hayır olsun cnm benm
teşekkürler canım benim ilişki tarihim 1 kasım, tam olarak yumurtlama günümdü, 4-5 gün sonra bel ve baş ağrılarım başladı, 9-10 gün sonra adet belirtilerim başladı ama bu süre içinde hep üşüme fln oldu, tenim çok acıyordu çok hassastı.. şu an adet belirtilerim gitti, dün adet olmam lazımdı işte göğüslerim fln çok şiş değil ama dolgun normale göre bir de uçları acıyor.. ama bel ağrısı hep var karnımda da şişlik ve sertlik var gece rahat yatamıyorum yani o derece
umarım Allah en kısa zamanda herkese nasip eder, hayırlısıyla...
İnşallah tutar :))
benim göğüslerim şişti biraz..
damarlar belirgin..
dokununca acıyorlar...
bide bi kaç gündür kasıklarımda kasılmalar hissediyorum...
inşallah psikolojik değilldir..:26:
tatlım hamılesın benım de degerım 160 cıkmıstı ılk ogrendıgımdeee ve dedıgın gıbı karnımda çok sıstııı degerın ıkı gune bı ıkıye katlması gerekıo saglıklı bı gebelık ıcın ınsallah sorunsuz bı sekıldeee gebelıgıne devam edersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?