KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

canım hayırlı olsun.Bencede hamilesin.Ya senin bu ay ilk denemendi dimi?Neler yaptın mesela ayaklarını kaldırdın mı ya da her gün mü yaptın bizede söyle bizede söyleeeeee...

canım benim adetlerim çok düzenli ve de vücudumu çok iyi tanıyorum mesela herkese olmaz ama ben şu an yumurtluyorum vs diye kendim hissedebiliyorum her şeyi, 1 kasım tam yumurtlama günümdü, bu ay karar verdik ve o gün ilişki oldu.. eşim ve ben abdestliydik ve güzel güzel dualar ettik, ilişkiden sonra 1 saate yakın yattım ama hep kıpraşıp durdum ben öyle yatamam pek, altıma yastık fln da koymadım.. işte böyle sonra bir daha ilişki olmadı bayram sebebiyle.. böyle oldu canımm Allahın takdiri işte..

geçmiyo sanırım yaa...
senin belirtiler var mı :26:

yaaa bilmem, bana göre var ama zannetmiyorum gerçekte olduğunu :44: :) yumurtlama gününden 2-3 gün sonra yumurtalıklarımda ağrı başladı bazenleri çok sancı gibi oluyo, bi de akıntım var yine 5-6 gündür, normalde olmazdı...diyorum kesin iltihap filan oldum, zannetmiorum ilk seferde tutacağını çünkü ama tabi yinede Allah'tan ümit kesilmez diyerek ya tuttuysa diye düşünmeden de edemiyorum:))

sende var mı bi belirti???

tiyoları aldık kızlarrr, bi dahakine taktik bellii

bacım senin allah içine düşürmüş daha adet tarihin bile geçmemiş nasıl hissettin???? PARDON AMA SANA UZAYLI GİBİ DAVRANIYORUZ....

İnşallah tutar :))
benim göğüslerim şişti biraz..
damarlar belirgin..
dokununca acıyorlar...
bide bi kaç gündür kasıklarımda kasılmalar hissediyorum...
inşallah psikolojik değilldir..:26:

Birşey olmaz. Zaten normalde de kese kontrolüne gidildiğinde detaylı tetkikler esnasında SMEAR'da yapılıyor diye biliyorum.

Benimde 5 günüm kaldı. İlk belirtilerin birkaçını da hissedince beklemek daha da zor oluyor. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.

CANIMMM var mı bi gelişme, bende merak ediyorum cok

tatlım hala kırmızılar gelmedii p.tesiye kadar beklicem hayırlısı olsunnn ümitlenip de yıkılmak istemiyorummm:18:

cnmm çok yeni döllenme sırasında bebişin sanırımmm p.tesi tekrar doktora git ..bide bugünkü yaptırdığın test idrar mı kanmı???

iiyiz gamzelal, sen nasılsınnn??

tatlım korkulara dewammm :18:

canıım evet hamilesin çok şükür inşallah tutunur bebişin de kesin olarak hamilesin der doktor. daha çok yeniymiş baksana. Allah'ım bize de isteyen herkese de yaşatsın bu duyguyu.
hayır olsun cnm benm

canıım evet hamilesin çok şükür inşallah tutunur bebişin de kesin olarak hamilesin der doktor. daha çok yeniymiş baksana. Allah'ım bize de isteyen herkese de yaşatsın bu duyguyu.
hayır olsun cnm benm

amin canım teşekkür ederim bakalım salı günü inş değerler normal çıkar da sevincimiz katlanır :) eşim geldi şimdi biraz onla ilgileneyim öpüyorum herkesi

tatlım hamılesın benım de degerım 160 cıkmıstı ılk ogrendıgımdeee ve dedıgın gıbı karnımda çok sıstııı degerın ıkı gune bı ıkıye katlması gerekıo saglıklı bı gebelık ıcın ınsallah sorunsuz bı sekıldeee gebelıgıne devam edersın

İnşallah tutar :))
benim göğüslerim şişti biraz..
damarlar belirgin..
dokununca acıyorlar...
bide bi kaç gündür kasıklarımda kasılmalar hissediyorum...
inşallah psikolojik değilldir..:26:

inşallah değildir, ama çok beklentiye girmemek lazım ki kötü son olunca üzülmeyelim. ben sürekli kendini çok kasıyosun ondan sana öle gelio diye telkin etmeye çalışıorum, çok takmamak gerekiyo belirtilere yani, kafayı yeriz yoksamm

tebrik ederimmmm:)) Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin yavrucuğunuuuu darısı bizlere inşallah

peki sende adet geçmeden önce herhangi bi belirti olmuş muydu karın şişliği dışında?? direkt kan testi mi yaptırmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…