KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

selam gamzelalll:)) ya seninde 3 gün geçmiş oluyo aslında, kan testi yaptırsan mı ki? sen sabırlı olanlarımızdan mısın yoksam:)))

benim de 3 günüm kaldı, bel agrım, şiş gögüslerim ve dünden beri kasığımın cekmesi ara ara devam ediyor.

artık cok düşünmüyorum olursa olur olmazsa da kısmet dicem

selam herkeze alpella tebrıkler canım allah kucagnada almayı nasıp etsn belırtılerımz aynyms

pnrali merhaba, seni daha önceden tebrik etmiş miydim bilemedim ama şimdi tekrardan: tebrik ederimmmmmmmmm, Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin:))))

ne kadarlık hamişsin? sende belirtiler ne zaman başlamıştı? bir de klasik hamiş sorum; adet gecikmesinden önce idrar testi yapmış mıydın hiç?? :))) ya ben duramıyorum zırt pırt yapıyorum da, şimdi benim haftaya 24'ü BAT'ım yine duramam yaparım bi tane test gibi gelio, hani öncesinde yaptığımızda negatif çıkıosa kesin ümitsiz midir durum diye merak ediyorum:)))

alpella çok sevindim canım gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin ,sakın korkma kesinlikle hamilesin doktorlar bilerek yapıyorlar kontr gitmen vesaire için ben hamile çıkarsam kan testinden sonra bebek 7 haftalık olana kadar doktora gitmeyi bile düşünmüyorum

bizede dua et

benim de 3 günüm kaldı, bel agrım, şiş gögüslerim ve dünden beri kasığımın cekmesi ara ara devam ediyor.

hadi hayırlısı pamukefee, insan düşünmeyeceğim diyo ama benim düşünmeme sürem şu ana kadar 5 dakika ile sınırlı sanırım ama kendi rekorumu kırmayı düşünüyorummm

Son düzenleme:

canım çok saol allah razı olsun darısı herkeze benım belırtıler adetm bttktn sonra 2hafta sonra bellı olmaya basladı testh gunum gectktn sonra yaptm once yaparsan cıkmıyomus canım

canım çok saol allah razı olsun darısı herkeze benım belırtıler adetm bttktn sonra 2hafta sonra bellı olmaya basladı testh gunum gectktn sonra yaptm once yaparsan cıkmıyomus canım

amin cnm, o zaman paniğe gerek yok adetten önce belirti olmasada kötü düşünmeye gerek yok ... yani el mahkum günü bekleyeceğiz hıı pöfff

Canım hamişsin yaa ne kadar sakinsin öyle:))))

ya kızlar ben hiç bişey hissettmiyorum bi ara hissediyodum şimdi gecti hersey...
23 kasımda adet olmazsam hamileyim de diyemicem bu kürtajdan sonra ne zaman olucam belli değil... ama 23 kasımda yada 25 kasımda kesin bi test yaparım laylaylay

merhaba arkadaslar siteye uzun zamandir uyeyim ve ilk msjim.1 senelik evleyim ve artik bebis planliyiruz. gecen ay korunmadik ama bugun regl oldum:-( zaten beklemiyodum. misafirlerimiz oldugu icin pek calisma yapamadik sizlere burdan en yakin zamanda bebis haberi vermek istiyorum. benim icin dua edin lutfen

selam gamzelalll:)) ya seninde 3 gün geçmiş oluyo aslında, kan testi yaptırsan mı ki? sen sabırlı olanlarımızdan mısın yoksam:)))

tatlım ben 15inde test yapmıştım negatifff bariz tek çizgi çıktı ..o yüzden beklemedeyim ama gel bide nasıl bekliorum bana sor:18:

inşallahhh olur tatlım doya doya bizde sewinirizz..

ayy ya gülmeden edemedim...

HAMİLESİN tabiiiiiiiiiii,sonunda br hamişimiz oldu:)))

Canım tebrik ederim,Allah kucağına almayıda nasip etsin.

Selaaaaaaaaaaaam Ben Geldimmmmmmmmmmmm :)

Sonunca sıkıcı hafta bitti ve tatill:)))

Çalışmalar ne durumda:)

Galiba içinizde en rahatı benim olursa olur olmazsa da olmaz diye düşünüyorum..1-2 yıl daha düşünmüyordum ben ama eşime dayanamadım..
Hayırlıysa olsun,hayırsızsa hiç olmasın Allah eşime ve bana sağlık versin..

Tabi ki aratmasın hiç bir zaman.Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun kızlar
olmadığı her ay için kendinizi yıpratmayın,unutmayın ki umut bir daha ki ayda,o da olmazsa bi daha ki vs...

Yeter ki sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun..Herşey yerine gelir...
Allah ne zaman isterse o zaman nasip eder zaten..Üzmeyin kendinizi geleceği varsa gelir zaten...

Her zaman ettiğim dileğim sağlık,huzur ve mutluluk,hayırlı zaman ne zamansa o zaman da ailemizi daha da şenlendirecek sağlıklı bir bebiş...

Allahım herkesin gönlüne göre versin...

hoşgeldin tatlıcadi...

artık önümüzdeki aya ödevlerinize daha iyi çalışırsınız ozaman:)) adetten sonra 12.14.16.18. günlerine doktorlar çalışma ödevi veriyormuş genelde eğer adetler düzenliyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…