Benimde 5 günüm kaldı. İlk belirtilerin birkaçını da hissedince beklemek daha da zor oluyor. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
tatlım hala kırmızılar gelmedii p.tesiye kadar beklicem hayırlısı olsunnn ümitlenip de yıkılmak istemiyorummm:18:
cnmm çok yeni döllenme sırasında bebişin sanırımmm p.tesi tekrar doktora git ..bide bugünkü yaptırdığın test idrar mı kanmı???
tatlım korkulara dewammm :18:
selam herkeze alpella tebrıkler canım allah kucagnada almayı nasıp etsn belırtılerımz aynyms
benim de 3 günüm kaldı, bel agrım, şiş gögüslerim ve dünden beri kasığımın cekmesi ara ara devam ediyor.
artık cok düşünmüyorum olursa olur olmazsa da kısmet dicem
pnrali merhaba, seni daha önceden tebrik etmiş miydim bilemedim ama şimdi tekrardan: tebrik ederimmmmmmmmm, Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin:))))
ne kadarlık hamişsin? sende belirtiler ne zaman başlamıştı? bir de klasik hamiş sorum; adet gecikmesinden önce idrar testi yapmış mıydın hiç?? :))) ya ben duramıyorum zırt pırt yapıyorum da, şimdi benim haftaya 24'ü BAT'ım yine duramam yaparım bi tane test gibi gelio, hani öncesinde yaptığımızda negatif çıkıosa kesin ümitsiz midir durum diye merak ediyorum:)))
canım çok saol allah razı olsun darısı herkeze benım belırtıler adetm bttktn sonra 2hafta sonra bellı olmaya basladı testh gunum gectktn sonra yaptm once yaparsan cıkmıyomus canım
ben geldimmm
test sonucum 120.70 çıktı
görevli bayan pozitif ama daha çok erken bir gebelik fln dedi ben de rica ettim gitti dr'a sordu dr daha tam gebelik denmez çok erken salı günü bir daha gelsin dedi
pazar günü 4 haftalık hamile olacağım inş
aldığım test sonucunda 4-5 haftalık hamile= 1500-23000 yazıyor
siz ne diyorsunuz şimdi hamileyim dimi??
Canım hamişsin yaa ne kadar sakinsin öyle:))))
amin cnm, o zaman paniğe gerek yok adetten önce belirti olmasada kötü düşünmeye gerek yok ... yani el mahkum günü bekleyeceğiz hıı pöfff
selam gamzelalll:)) ya seninde 3 gün geçmiş oluyo aslında, kan testi yaptırsan mı ki? sen sabırlı olanlarımızdan mısın yoksam:)))
benim de 3 günüm kaldı, bel agrım, şiş gögüslerim ve dünden beri kasığımın cekmesi ara ara devam ediyor.
artık cok düşünmüyorum olursa olur olmazsa da kısmet dicem
ben geldimmm
test sonucum 120.70 çıktı
görevli bayan pozitif ama daha çok erken bir gebelik fln dedi ben de rica ettim gitti dr'a sordu dr daha tam gebelik denmez çok erken salı günü bir daha gelsin dedi
pazar günü 4 haftalık hamile olacağım inş
aldığım test sonucunda 4-5 haftalık hamile= 1500-23000 yazıyor
siz ne diyorsunuz şimdi hamileyim dimi??
merhaba arkadaslar siteye uzun zamandir uyeyim ve ilk msjim.1 senelik evleyim ve artik bebis planliyiruz. gecen ay korunmadik ama bugun regl oldum:-( zaten beklemiyodum. misafirlerimiz oldugu icin pek calisma yapamadiksizlere burdan en yakin zamanda bebis haberi vermek istiyorum. benim icin dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?