Selaaaaaaaaaaaam Ben Geldimmmmmmmmmmmm :)
Sonunca sıkıcı hafta bitti ve tatill:)))
Çalışmalar ne durumda:)
Galiba içinizde en rahatı benim olursa olur olmazsa da olmaz diye düşünüyorum..1-2 yıl daha düşünmüyordum ben ama eşime dayanamadım..
Hayırlıysa olsun,hayırsızsa hiç olmasın Allah eşime ve bana sağlık versin..
Tabi ki aratmasın hiç bir zaman.Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun kızlar
olmadığı her ay için kendinizi yıpratmayın,unutmayın ki umut bir daha ki ayda,o da olmazsa bi daha ki vs...
Yeter ki sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun..Herşey yerine gelir...
Allah ne zaman isterse o zaman nasip eder zaten..Üzmeyin kendinizi geleceği varsa gelir zaten...
Her zaman ettiğim dileğim sağlık,huzur ve mutluluk,hayırlı zaman ne zamansa o zaman da ailemizi daha da şenlendirecek sağlıklı bir bebiş...
Allahım herkesin gönlüne göre versin...
hoşgeldin yeşilimsiii, nasılsınnn?
sanırım bu çalışmaların en sıkıcı kısmı ödevleri yapıp sonra ölee sonuçları beklemek, en azından adet olduktan sonra ay soğandı, ay çörekotuydu, hadi yumrutladım diye geçiyo zaman:)))
Hoşbuldum,çok iyiyim canımm sen? :)
Ayneennn yaaaaa
Galiba içinizde en rahatı benim olursa olur olmazsa da olmaz diye düşünüyorum..1-2 yıl daha düşünmüyordum ben ama eşime dayanamadım..
Hayırlıysa olsun,hayırsızsa hiç olmasın Allah eşime ve bana sağlık versin..
Tabi ki aratmasın hiç bir zaman.Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun kızlar
olmadığı her ay için kendinizi yıpratmayın,unutmayın ki umut bir daha ki ayda,o da olmazsa bi daha ki vs...
Yeter ki sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun..Herşey yerine gelir...
Allah ne zaman isterse o zaman nasip eder zaten..Üzmeyin kendinizi geleceği varsa gelir zaten...
Her zaman ettiğim dileğim sağlık,huzur ve mutluluk,hayırlı zaman ne zamansa o zaman da ailemizi daha da şenlendirecek sağlıklı bir bebiş...
Allahım herkesin gönlüne göre versin...
bende iyiyimm cnm, bütün gün burada sen yokken topikine bekçilik yapıyorum ahahha...sıkıntıdan deli gibi KK okuyorum, artık rüyamda kırmızı, Bat, mukoko, çörekotu sayıklayacağım
ay kıyamam sayıklama yaa:)))))
ne güzel o zaman gözüm arkada kalmıycak şeker sen varken:)
geçecek bu takıntım inşallah:)) sen gündüzleri işte pek giremiyosun sanırsam?
Yok ya yanlız sayılmazsın,bende kısmet diyorum. Allah isterse verir,vermessede yapacak bişeyimiz yok. Hyırlısını versin..
Aynen öyle hayırlısı olsun hepimiz için..
Benim sistit olayı devreye girdi eşim dalga geçiyor"erteleyecek bahanen kalmadı sağlığını bozdun"diye
Hee dedim bilerek bozdum wc de saatlerce o yüzden ağladım...
Hadi bakalım ilk hamişimizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Yok canım nerde?? Çağrı merkezinde çalışıyorum ben,kendi PC lermizde net yok:)
owww yoğundur ozaman tabi, zor ya sürekli telefonda dert anlatmak ve dinlemek, kolay gelsin cnm
yemek yiyip damlıyorum hemen buraya:))
canıım evet hamilesinçok şükür inşallah tutunur bebişin de kesin olarak hamilesin der doktor. daha çok yeniymiş baksana. Allah'ım bize de isteyen herkese de yaşatsın bu duyguyu.
hayır olsun cnm benm
selam herkeze alpella tebrıkler canım allah kucagnada almayı nasıp etsn belırtılerımz aynyms
alpella çok sevindim canım gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin ,sakın korkma kesinlikle hamilesin doktorlar bilerek yapıyorlar kontr gitmen vesaire için ben hamile çıkarsam kan testinden sonra bebek 7 haftalık olana kadar doktora gitmeyi bile düşünmüyorum
bizede dua et
Canım hamişsin yaa ne kadar sakinsin öyle:))))
hala inanamadı hamiş olduğuna, şokta o yüzden:))))
ayy ya gülmeden edemedim...
HAMİLESİN tabiiiiiiiiiii,sonunda br hamişimiz oldu:)))
Canım tebrik ederim,Allah kucağına almayıda nasip etsin.
Aynen öyle hayırlısı olsun hepimiz için..
Benim sistit olayı devreye girdi eşim dalga geçiyor"erteleyecek bahanen kalmadı sağlığını bozdun"diye
Hee dedim bilerek bozdum wc de saatlerce o yüzden ağladım...
Hadi bakalım ilk hamişimizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
sizin aileler biliyor mu kızlar iş üstünde olduğunuzu????
biz ailelere söylemedik, sürekli soracaklar edecekler daha çok baskı olacak üzerimizde diye. hatta ilk 3 ay söylemesek mi diyorum, Allah korusun kötü bişi olursa, üzülmesinler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?