KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Selaaaaaaaaaaaam Ben Geldimmmmmmmmmmmm :)

Sonunca sıkıcı hafta bitti ve tatill:)))

Çalışmalar ne durumda:)

hoşgeldin yeşilimsiii, nasılsınnn?

sanırım bu çalışmaların en sıkıcı kısmı ödevleri yapıp sonra ölee sonuçları beklemek, en azından adet olduktan sonra ay soğandı, ay çörekotuydu, hadi yumrutladım diye geçiyo zaman:)))

yaa aslında kesinlikle dediğin gibi, herşeyin başı sağlık ve evdeki huzur ama işte mantık kalbe söz geçiremiyooo...

Son düzenleme:

Hoşbuldum,çok iyiyim canımm sen? :)

Ayneennn yaaaaa

Evet Arkadaşlar Listemiz Aşağıdaki Gibi.Hadi Baklım Bol Hamişler

İSİM*********BAT

1.-----------gamzelal 15 Kasım-----------
2.-----------belfü 17 Kasım-----------
3.-----------influence_ 18 Kasım-----------
4.-----------pamukefe 21 Kasım-----------
5.-----------elibeses 23 Kasım-----------
6.-----------eyacha 24 Kasım-----------
7.-----------_DoLuNaY 27 Kasım-----------
8.-----------MELTEMKS 26 Kasım-----------
9.-----------mekselina86 3 Aralık-----------
10.-----------seda_ecrin 3 Aralık
11.-----------basakss 4 Aralık----------------------
12.-----------yesilimsi 5 Aralık----------------------
13.-----------Niltt-----6 Aralık-----------
14.-----------beklemede07 7 Aralık-----------
15.-----------Marit 7 Aralık-----------
16.-----------accident--- 10 Aralık-----------
17.-----------eftalya22 8 Aralık-----------
18.-----------karacal 8 Aralık-----------
19.-----------irazcik 10 Aralık-----------
20.-----------skaya2006 10 Aralık-----------[B/]
21.-----------obsesif22 17 Aralık-----------

NOT:Alpella*****************Hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş********************

Yok ya yanlız sayılmazsın,bende kısmet diyorum. Allah isterse verir,vermessede yapacak bişeyimiz yok. Hyırlısını versin..

bende iyiyimm cnm, bütün gün burada sen yokken topikine bekçilik yapıyorum ahahha...sıkıntıdan deli gibi KK okuyorum, artık rüyamda kırmızı, Bat, mukoko, çörekotu sayıklayacağım

ay kıyamam sayıklama yaa:)))))

ne güzel o zaman gözüm arkada kalmıycak şeker sen varken:)

Yok ya yanlız sayılmazsın,bende kısmet diyorum. Allah isterse verir,vermessede yapacak bişeyimiz yok. Hyırlısını versin..

Aynen öyle hayırlısı olsun hepimiz için..
Benim sistit olayı devreye girdi eşim dalga geçiyor"erteleyecek bahanen kalmadı sağlığını bozdun"diye
Hee dedim bilerek bozdum wc de saatlerce o yüzden ağladım...

Hadi bakalım ilk hamişimizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

a yok canım artık,onu düşünecek kadarda değil yani:))))) en kısa zamanda geçer inş. yaaaa

sizin aileler biliyor mu kızlar iş üstünde olduğunuzu????

biz ailelere söylemedik, sürekli soracaklar edecekler daha çok baskı olacak üzerimizde diye. hatta ilk 3 ay söylemesek mi diyorum, Allah korusun kötü bişi olursa, üzülmesinler diye

canıım evet hamilesin çok şükür inşallah tutunur bebişin de kesin olarak hamilesin der doktor. daha çok yeniymiş baksana. Allah'ım bize de isteyen herkese de yaşatsın bu duyguyu.
hayır olsun cnm benm

amin canım çok sağol sizin için dua ediyorum siz de benim gibi en beklemediğiniz zamanda hamile olduğunuzu öğrenirsiniz de benim gibi şoka girersiniz :):):)

selam herkeze alpella tebrıkler canım allah kucagnada almayı nasıp etsn belırtılerımz aynyms

teşekkürler canım Allah seninkini de bağışlasın inş... benim ara ara adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor normal mi? adetimi 1 gün geçti henüz ve hamileliğim 3+5 :)

canım çok sağol rahatlattın beni inş öyledir aslında ben de diyordum bi süre dr.'a gitmiyim diye ama kimyasal gebelik, mol gebelik fln okudukça korktum gittim hemen.. hepinize dua ediyorum!..

Canım hamişsin yaa ne kadar sakinsin öyle:))))

çünkü hala şoktayım canım ya sanki başka birinden bahsediliyor şu an :)

hala inanamadı hamiş olduğuna, şokta o yüzden:))))

aynen!!

ayy ya gülmeden edemedim...

HAMİLESİN tabiiiiiiiiiii,sonunda br hamişimiz oldu:)))

Canım tebrik ederim,Allah kucağına almayıda nasip etsin.

evet canım çok şükür inşallah gerisi çorap söküğü gibi gelir de en bol hamişli topik bu olur, aminnn

teşekkür ederim canım ben de sizleri tebrik edicem en kısa zamanda inanıyorum :)

Yok ya,öle olursa herkez hergün rapor alır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…