alpella tebrik ederim tatlım umarım her şey hep böyle güzel gider hamileliğin boyunca :)
herkese merhaba;
öncelikle hamile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum Allah gönlüne göre versin anneli babalı büyütsün inşallah :)
bende yeni üye oldum açıkcası ve tek ilgilendiğim konular bunlar:)
ben de 1 senelik evliyim ve bu ay ilk kez deniycez bebişi :) daha önce ilaç içiyordum bıraktım :)
inşallah herkes burda mutluluğunu paylaşır
İnşallah canım,aminnnnnnnn.. Hoşgeldin
alpella tebrik ederim tatlım umarım her şey hep böyle güzel gider hamileliğin boyunca :)
Darısı başımıza:)
herkese merhaba;
öncelikle hamile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum Allah gönlüne göre versin anneli babalı büyütsün inşallah :)
bende yeni üye oldum açıkcası ve tek ilgilendiğim konular bunlar:)
ben de 1 senelik evliyim ve bu ay ilk kez deniycez bebişi :) daha önce ilaç içiyordum bıraktım :)
inşallah herkes burda mutluluğunu paylaşır
amin canım çok sağol Allah isteyen herkese versin
amin :)
hadi hayırlısı canım inş hemen kavuşursun bebeğine hayırlısıyla
Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bende bu ay sonunda adetim bitince çalısmalara başlıcam tabi yeni çalısmalara umarım başarılı olabiliriz kizlarrr ben 1 senedir Scott'ın 1 tane düşüğüm 1 tanede dış gebeliğim var insallah3. Cusu problemsiz olr inşallah yeni yılda bebislerimiz bizimle olurlar)))))
inşallah karşılığını alırsınnn bir an öncee...ben çok tembelim hiç bişi yapmıyorum, bi folik asit, bide yumurtlama zamanına kadar adaçayı içiyorum o kadar
gözüme uyku girmez oldu yaa bu 15 gün geçer mi acaba
folic asit kullanmaya başladığımdan beri iştahım arttı ama yiyemediğim için estra agresifde oldum :) allah sonumuzu hayır etsin
bu arada hamile kalırsam bende ilk 3 ay kimseye demyicem diğer gebeliğimde ilk günden herkese öttüm sonra 9. haftada pffffen iyisi kendime saklamak 3 ay annişim hariç
Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bende bu ay sonunda adetim bitince çalısmalara başlıcam tabi yeni çalısmalara umarım başarılı olabiliriz kizlarrr ben 1 senedir Scott'ın 1 tane düşüğüm 1 tanede dış gebeliğim var insallah3. Cusu problemsiz olr inşallah yeni yılda bebislerimiz bizimle olurlar)))))
Sagol :) Insallah sen de karsiligini alirsin. Adacayini bilmiyordum . Ben de iceyim arada bari. Benim yas 35. Gec kaldim cocuk konusunda dolayisiyla epey endiseliyim ya olmazsa diye. Senin yasini bilmiyorum ama yas sorunun yoksa uyguladiklarin gayet normal ekstra baska birseye genc yaslarda gerek olmuyor. Cogu zaman da stres ve psikolojiden dolayi olmasi gecikiyor biliyorsun. Bu ay hepimiz icin hayirli olur umarim. Selamlar
ben geldimmm
test sonucum 120.70 çıktı
görevli bayan pozitif ama daha çok erken bir gebelik fln dedi ben de rica ettim gitti dr'a sordu dr daha tam gebelik denmez çok erken salı günü bir daha gelsin dedi
pazar günü 4 haftalık hamile olacağım inş
aldığım test sonucunda 4-5 haftalık hamile= 1500-23000 yazıyor
siz ne diyorsunuz şimdi hamileyim dimi??
cnm ben 30 yaşındayım:) ama yaşla her zaman alakası olmuyor ki artık günümüzde ne yazıkki genç yaşta olanlarda problem yaşıo(
adaçayı östrajen salgılanmasına neden oluyo, tabi o da yumurtlamaya yardımcı oluyo... o nedenle yanlızca adetten sonra yumurtlama risklerin olduğu günlere kadar içiliyor. Çünkü sonra Allah korusun yumurtladıysan ve oda döllendi ise salgılanan hormon yüzünden düşüğe neden olabilir.yani adet döneminden sonra 5-7 gün filan içsen bence daha risksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?