KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

herkese merhaba;

öncelikle hamile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum Allah gönlüne göre versin anneli babalı büyütsün inşallah :)

bende yeni üye oldum açıkcası ve tek ilgilendiğim konular bunlar:)

ben de 1 senelik evliyim ve bu ay ilk kez deniycez bebişi :) daha önce ilaç içiyordum bıraktım :)

inşallah herkes burda mutluluğunu paylaşır

İnşallah canım,aminnnnnnnn.. Hoşgeldin

alpella tebrik ederim tatlım umarım her şey hep böyle güzel gider hamileliğin boyunca :)

amin canım çok sağol Allah isteyen herkese versin

Darısı başımıza:)

amin :)

hadi hayırlısı canım inş hemen kavuşursun bebeğine hayırlısıyla

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bende bu ay sonunda adetim bitince çalısmalara başlıcam tabi yeni çalısmalara umarım başarılı olabiliriz kizlarrr ben 1 senedir Scott'ın 1 tane düşüğüm 1 tanede dış gebeliğim var insallah3. Cusu problemsiz olr inşallah yeni yılda bebislerimiz bizimle olurlar )))))

Hoşgeldin diyelim o zaman......

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun diyelim:) Allah yaşatması birdaha canım

inşallah karşılığını alırsınnn bir an öncee...ben çok tembelim hiç bişi yapmıyorum, bi folik asit, bide yumurtlama zamanına kadar adaçayı içiyorum o kadar

Sagol :) Insallah sen de karsiligini alirsin. Adacayini bilmiyordum . Ben de iceyim arada bari. Benim yas 35. Gec kaldim cocuk konusunda dolayisiyla epey endiseliyim ya olmazsa diye. Senin yasini bilmiyorum ama yas sorunun yoksa uyguladiklarin gayet normal ekstra baska birseye genc yaslarda gerek olmuyor. Cogu zaman da stres ve psikolojiden dolayi olmasi gecikiyor biliyorsun. Bu ay hepimiz icin hayirli olur umarim. Selamlar

Tum hamislerimizi tebrik ederim, bu haberleri almak beni cooookkk mutlu ediyor heyecan ve umidimi surekli canli tutuyor:) Darisi basimiza , aminnnnnn

gözüme uyku girmez oldu yaa bu 15 gün geçer mi acaba

folic asit kullanmaya başladığımdan beri iştahım arttı ama yiyemediğim için estra agresifde oldum :) allah sonumuzu hayır etsin

bu arada hamile kalırsam bende ilk 3 ay kimseye demyicem diğer gebeliğimde ilk günden herkese öttüm sonra 9. haftada pffff en iyisi kendime saklamak 3 ay annişim hariç

Günaydın herkeseee:))

erkenden annemlere gideceğimiz için çıkmadan bi göz atayım dedim son durumlara:))

Maritcim, Allah göstermesin tekrarını cnm, inşallah sevinçle söylediğimiz günlerde gelir tez zamanda, bencede beklemek başarabilirsek en mantıklısı ama işte o gün gelince ne olur bilemem...Allah korusun kötü bişi olunca busefer hem kendi üzüntünle uğraşıyosun hem de etrafla, umarım hiç birimiz öyle kötü şeyler yaşamayızzz tabi

hoşgeldin aramaız sedoşummm:))
inşallah Allah'ım tekrarını yaşatmaz, sağlıkla alırsın kucağına bebişinii

cnm ben 30 yaşındayım:) ama yaşla her zaman alakası olmuyor ki artık günümüzde ne yazıkki genç yaşta olanlarda problem yaşıo(

adaçayı östrajen salgılanmasına neden oluyo, tabi o da yumurtlamaya yardımcı oluyo... o nedenle yanlızca adetten sonra yumurtlama risklerin olduğu günlere kadar içiliyor. Çünkü sonra Allah korusun yumurtladıysan ve oda döllendi ise salgılanan hormon yüzünden düşüğe neden olabilir.yani adet döneminden sonra 5-7 gün filan içsen bence daha risksiz

buarada benim kırmızılar yolda geliyo sanırımmm göğüslerim şişmiş, kasıklarımda da o garip ağrısı başladı...

neyse bebiş filan yoksa bir an önce gelsinlerde tekrar hazırlıklara başlayayım

neyse şincilik bu kadar, gün içi giremeyeceğim için bugün bekçilik yapamayacağım topike:))

kendinize ii bakın, görüşmek üzereee

Son düzenleme:
Meraba benimde mikro enjeksiyonla üçüzlerim oldu
bende dere otu yemiştim bol bol tam 25 yumurta oldu bende :))
ada çayı çok kanama yapıyo içmeyin bence

hayırlı olsun alpella çok sevindim ya

Sagol verdigin bilgiler icin:) Adacayini uygulayacagim yumurtlamaya kadar. Bugun benim dogumgunum, bu ay hamile kalmayi cok cok istiyorum Allah kismet ederse. Ve tabi sizlerle Agustos anneleri topiginde olmak istiyorum hep birlikte:) Insallah

* ggmin Doğum günün kutlu olsun canım inşallah istediğin herşey gerçeklerşir

* eyecha bende aralıkta 29 uma basıcam yaş konusunda tırsıyorum açıkcası ama söylediğin o kadar doğru ki bu zamanda kolay değil

* baharyel paylaşım için sağol yumurtlamadan öncemi dere otuna asılalım

* sedoşum hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…