KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Amin canım inşallah hamişsindir. İnsan beklerken sürekli kendini inceliyo di mi ben de aynıyım her yerde hep aklımda bi acaba sorusu... Dua edip bekleyelim elimizden başka bişey gelse keşke...

tabi hepimiz birbirimize dua edecegiz tabiki de dualarmz seninle ark

düşükten sonraki regl diosan tam 45 gün sonra regl oldum canm

Canım gördüm o zaman benim daha önümde cook uzun günler var sagol canım ....

var ya nasıl güldüm puhaaahaaa
kızlar adetiniz kasımın kaçı idi benim 7 si idi . 25 erken değil mi

7 kasımdı ve halen olmadın mı Karacal???

Canım strestendir başka bişey düşünme
bende cok sık cıkardım suanda günde 1-2 defa gidiyorum bide havalar soguk su içmiyoruz filan ama
kilo kaybın kesinlikle üzüntüdendir
ve cok agrı çekmişsin canım onun derdi vardır şimdi üstünde..
sen gel burda gırgır şamata moralimiz yerine gelsin..

evet ovu rahatlık yaa en azından sürekli yapalım derdi olmuyooo

kahveyi unuttum bak.. ben hergün 1 fincan türk kahvesi içiyoru eyvahh eyvahhh... e şimdi bu nimet adamlara yarıyorda bize yaramıyor mu?

canım bende günde 2 fincan türk kahvesi enerji veriyor diye biliyordum bebiş içn zararlı olmamalı nayır nolamaz..

Merhaba ,inşallah bu ay gelir bebişin daha fazla bekletmez çünkü ümit edip hayal kırıklığı yaşamak gerçekten zor
amin...

umut her zaman var.. bunlar bir bayanın en güzel bekleyişleri bence.. bundan 30-40 yıl sonra, hayatta kendi adıma beklediğim fazla bir şeyin olmadığı günlerde, bu telaşları ne kadar özleyeceğimi düşünüyorum. o zamanlarda "keşke bu kadar sres yapmasaydım, ne güzel günlerdi aslında" diyeceğimden eminim. bebek beklemenin heyecanını yaşamak da çok güzel bişey bence.. hayal kırıklığını da umuda çevirmek bizim elimizde. her şey istediğimiz zaman gerçekleşmeyebilir. ama umutsuzluğa yer yok hayatta. beklemek, sabretmek de güzel...
imza: pollyanna:))))

ins caım aynen burada koparız keyfimiz yerine gelirr

Ne güzel ileri görüşlü birisin kıskandım:) Ben de senin gibi olabilsem keşke benim de bu ay 5. deneme ve ümidim yavaş yavaş yitiyor

valla Allah söyletti=)))) kız benim adetim o kadar geç kalsa bu topikte ne işim var=)))direk ''kasım da hamiş olanlar''topiğine alpella gibi

hım şimdikkk adetten 1 hafta önce başlaması normal canım agrılarının üşütmüşsündür...

evet evet bende 2. poliyimmm
diyorum ki Allah vermiyorsa bi sebebi vardır bu kadar dert etmeye gerek yok....
herşeyde bir hayır aramak lazım...
bugünler çok güzel günleerrr ben her anının tadını cıkarıyorum :119::119:

valla Allah söyletti=)))) kız benim adetim o kadar geç kalsa bu topikte ne işim var=)))direk ''kasım da hamiş olanlar''topiğine alpella gibi

sat 7 kasımsa 25 daha erken olur bence tabi kaç günde regl olduğuna da bağlı

:122:anlamadım o zaman yaaaaa ne zaman batt

he satıcaksın yani bizi tamam bunuda ögrendikkk

Son düzenleme:

aynen bende geziorum egleniorum şimdi yapmaz isek ileride zor hem koca hem cocuklarımızz

Ne güzel ileri görüşlü birisin kıskandım:) Ben de senin gibi olabilsem keşke benim de bu ay 5. deneme ve ümidim yavaş yavaş yitiyor

ümidini kaybetmek için çok erken ama madem olumsuz etkileniyorsun bi doktora git. kontrollerini yapsın en azından için rahatlar ya da yapılması gereken bişey varsa erkenden önlemini alırsın. ben bu ay umutluyum ama olmazsa ben de doktora gidicem. hatta şimdiden doktor araştırmamı yaptım:)))

düşükten sonraki regl diosan tam 45 gün sonra regl oldum canm

aynen bende geziorum egleniorum şimdi yapmaz isek ileride zor hem koca hem cocuklarımızz

o zaman ben 6 aralık a kadar sayıcammm
değiştirtsemmi batı 6 aralık olarak pofffff

valla istediğim saatte yatıyorum kalkıyorum yiyorum içiyorum keyfime bakıyorum
bazen evde oturunca bi bebiş olsa onla da oynardım diyorummm

bugün bi bebek mama takımı gördüm 15 tl ydi cok güzeldi
hamile olayım ilk için gidip onu almak olucak
bardagı tabagı bi kaç bişeysi daha vardı coook güzeldiiiiiii

Canım doktora gittim çalışmalar başlamadan pimpirikliyimdir o konuda folik asiti o günden beri kullanıyorum doktor muayene etti tahliller testler falan herşey normal dedi işte gerisi bekleyiş..

tabi hepimiz birbirimize dua edecegiz tabiki de dualarmz seninle ark

Teşekkür ederim bu kadar insan birbirimize dua edersek Allah eminim kabul eder.Allah'ın bizden istediğini biz yerine getirmiyoruz ama malesef biz isteyince Allah hemen versin istiyoruz.Bu yüzden Allah'ım bilir.O ne zaman isterse o zaman olucak.Artık stres falan yapmıycam.Bugün böyle bi karar verdim.Sonuçta köydekileri düşünsenize kadınların ovulasyondan yumurtlamadan hiç bişeyden haberleri yok ama oluyor.Allah nasip ederse olucak inşallah.Nasip etmezsede bi bildiği vardır diyip kendimiz üzmüycem.Hepimizin hakkında hayırlısı İnşallah kızlar.Allah yardımcımız olsun...

ykya degstrmede benmde en gec 4 aynen bende diorum zamn zamn bebegim olsa artık die..ay dün aks yakın ark arazda 15 var ben önce velendm ama 5 aylık hamile bnm düşügm olmsa benm bebiş büyuk olcaktı ama dün bseler alış içim gttii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…