Kızlar belki psikolojiktir ama benim kasıklarım nasıl yanıyor var ya ağrılar yanmalar var kasıklarımda.İnşallah belirtidir.Gerçi daha çok var batıma ama.aralığın ilk haftası adetim ama belli olur mu belki şimdiden belirti olur mu?Gerçi başka hiç bir belirti yok.Ne göğüslerde ne başka bişeyde bi tek kasıklarım yanıyo.Hafif bi de ağrı var.İnşallah gerçek belirtilerdir.Nolur bana dua edin kızlar.Hayırlısıyla hayırlı bi bebeğim olsun...
Kızlar belki psikolojiktir ama benim kasıklarım nasıl yanıyor var ya ağrılar yanmalar var kasıklarımda.İnşallah belirtidir.Gerçi daha çok var batıma ama.aralığın ilk haftası adetim ama belli olur mu belki şimdiden belirti olur mu?Gerçi başka hiç bir belirti yok.Ne göğüslerde ne başka bişeyde bi tek kasıklarım yanıyo.Hafif bi de ağrı var.İnşallah gerçek belirtilerdir.Nolur bana dua edin kızlar.Hayırlısıyla hayırlı bi bebeğim olsun...
evet önceki hamişlikte tam regl günümde yapmıştım cıkmıştı ama büyük ihtimalle yumurtalam günümden önce tutmuştu.. hiç var gibi hissetmiyorum bu ay o yüzden 24 ünde yapmak daha iyi gelmezlerse...
canım hayırdır ne sorunun var ?
bide soru sormuştum sana ya cevaplarsan sevinirim cok ihtiyacım var:)
Canım gördüm o zaman benim daha önümde cook uzun günler var sagol canım ....saol canım tamm 45 gün sonra canm ..ya ben farkında olmadan düşük yaptım benm normal de 35 günden fazla regl gnüm fakat gebe kalmadan önce düzene girmişti gününü gün oldm hemde 28 gnde snra hamile kalmısım ve normalde yerinde drmadıgım için gttii bebişim ama cok sancı cektimm buna cvp vermstm ark bu soruyu diyosan cvp bu canm
var ya nasıl güldüm puhaaahaaa
kızlar adetiniz kasımın kaçı idi benim 7 si idi . 25 erken değil mi
aynen.. ya benim bi sorunum var ben 1 hftadır kilo verırom vede heryerim şişti gözlerimin latı nasıl morardı anlatamam yüzümde şiş heryerim nasıl agrıyor ve normalde idrarra sık cıkıorum ama artk 3 4 saat te bir olduu anlamdm dktro gttim fakat oda sasırdı hersyi yaptırdık hersyim cok normal bseyim yok gibi gözukuo ama...
herkese sevgiler
ben 30 yaşındayım ve korunmasız 4. ayımız..diğer 3 ay kendi çapımızda denk getirmeye çalıştık ama olmadı. bu defa işi sağlama aldım ovulasyon testi yapıorum. büyük ihtimalle bu hafta verimli bi hafta olacak...
isteyen herkese allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
kahveyi unuttum bak.. ben hergün 1 fincan türk kahvesi içiyoru eyvahh eyvahhh... e şimdi bu nimet adamlara yarıyorda bize yaramıyor mu?
Merhaba ,inşallah bu ay gelir bebişin daha fazla bekletmez çünkü ümit edip hayal kırıklığı yaşamak gerçekten zor
amin...
ins caım aynen burada koparız keyfimiz yerine gelirrCanım gördüm o zaman benim daha önümde cook uzun günler var sagol canım ....
7 kasımdı ve halen olmadın mı Karacal???
Canım strestendir başka bişey düşünme
bende cok sık cıkardım suanda günde 1-2 defa gidiyorum bide havalar soguk su içmiyoruz filan ama
kilo kaybın kesinlikle üzüntüdendir
ve cok agrı çekmişsin canım onun derdi vardır şimdi üstünde..
sen gel burda gırgır şamata moralimiz yerine gelsin..
evet ovu rahatlık yaa en azından sürekli yapalım derdi olmuyooo
canım bende günde 2 fincan türk kahvesi enerji veriyor diye biliyordum bebiş içn zararlı olmamalı nayır nolamaz..
umut her zaman var.. bunlar bir bayanın en güzel bekleyişleri bence.. bundan 30-40 yıl sonra, hayatta kendi adıma beklediğim fazla bir şeyin olmadığı günlerde, bu telaşları ne kadar özleyeceğimi düşünüyorum. o zamanlarda "keşke bu kadar sres yapmasaydım, ne güzel günlerdi aslında" diyeceğimden eminim. bebek beklemenin heyecanını yaşamak da çok güzel bişey bence.. hayal kırıklığını da umuda çevirmek bizim elimizde. her şey istediğimiz zaman gerçekleşmeyebilir. ama umutsuzluğa yer yok hayatta. beklemek, sabretmek de güzel...
imza: pollyanna:))))
umut her zaman var.. bunlar bir bayanın en güzel bekleyişleri bence.. bundan 30-40 yıl sonra, hayatta kendi adıma beklediğim fazla bir şeyin olmadığı günlerde, bu telaşları ne kadar özleyeceğimi düşünüyorum. o zamanlarda "keşke bu kadar sres yapmasaydım, ne güzel günlerdi aslında" diyeceğimden eminim. bebek beklemenin heyecanını yaşamak da çok güzel bişey bence.. hayal kırıklığını da umuda çevirmek bizim elimizde. her şey istediğimiz zaman gerçekleşmeyebilir. ama umutsuzluğa yer yok hayatta. beklemek, sabretmek de güzel...
imza: pollyanna:))))
valla Allah söyletti=)))) kız benim adetim o kadar geç kalsa bu topikte ne işim var=)))direk ''kasım da hamiş olanlar''topiğine alpella gibi
valla Allah söyletti=)))) kız benim adetim o kadar geç kalsa bu topikte ne işim var=)))direk ''kasım da hamiş olanlar''topiğine alpella gibi
hım şimdikkk adetten 1 hafta önce başlaması normal canım agrılarının üşütmüşsündür...
evet evet bende 2. poliyimmm
diyorum ki Allah vermiyorsa bi sebebi vardır bu kadar dert etmeye gerek yok....
herşeyde bir hayır aramak lazım...
bugünler çok güzel günleerrr ben her anının tadını cıkarıyorum :119::119:
:122:anladım o zaman yaaaaa ne zaman batt
he satıcaksın yani bizi tamam bunuda ögrendikkk
Ne güzel ileri görüşlü birisin kıskandım:) Ben de senin gibi olabilsem keşke benim de bu ay 5. deneme ve ümidim yavaş yavaş yitiyor
düşükten sonraki regl diosan tam 45 gün sonra regl oldum canm
aynen bende geziorum egleniorum şimdi yapmaz isek ileride zor hem koca hem cocuklarımızz
ümidini kaybetmek için çok erken ama madem olumsuz etkileniyorsun bi doktora git. kontrollerini yapsın en azından için rahatlar ya da yapılması gereken bişey varsa erkenden önlemini alırsın. ben bu ay umutluyum ama olmazsa ben de doktora gidicem. hatta şimdiden doktor araştırmamı yaptım:)))
:122:anlamadım o zaman yaaaaa ne zaman batt
he satıcaksın yani bizi tamam bunuda ögrendikkk
tabi hepimiz birbirimize dua edecegiz tabiki de dualarmz seninle ark
o zaman ben 6 aralık a kadar sayıcammm
değiştirtsemmi batı 6 aralık olarak pofffff
valla istediğim saatte yatıyorum kalkıyorum yiyorum içiyorum keyfime bakıyorum
bazen evde oturunca bi bebiş olsa onla da oynardım diyorummm
bugün bi bebek mama takımı gördüm 15 tl ydi cok güzeldi
hamile olayım ilk için gidip onu almak olucak
bardagı tabagı bi kaç bişeysi daha vardı coook güzeldiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?