Valla inşallah, artık başımızı kaşımaya vaktimiz olur mu bilmem
aynen zor tabi ki,meyve yiyin. salata çorba yeter:)))
yemek konusunda cok tatlı hamur işini abartmamak lazım zaten ben onu ye sit olur bunu yeme sütün azalır gibi şeylere inanmıyorum, bünyeden bünyeye değişir gibi geliyor bana
çalışıyomusunuz kızlar bu arada??? günü geçen olursa yazın mutlaka ya meraktayımmm şuanda:)))
Hamur iş izaten normalde de zararlı,yerinde yedik mi bu iş tamam dır..
ben çalışıyorum yarın ve salı günü çok yoğunum, ancak akşamdan akşama girebilirim nete. zaten günümün geçmesine var ama ben dayanamıcam zaten cuma aile hekimine gidip kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum
Aynen bende çalışıyorum,akşamları vakit ayırıyorum buraya. Hadi bakalım sevindirici sonuçlar alırız inş. senden. en yakın Gamzelal 15 nde olması lazım:)
inşallah merakla bekliyorum bende, daha sonrada cinsiyetleri için meraklanırız sanırım :)
Heheh evet bizde bu merak bitmez:))))))))
daha sonrada sürer gider sanırım... dişi, gazı derken büyürler
eeeeeee bizde heycan var,aşler ne durumda? :)
Ha di ya:)) bem eşim benden meraklı valla:))) ama şimdi bende çok istiorummmmm,ablişde hamile ona yetişmem lazm:)))))benim eşimde sıfır heyecan ben doğum anında ölücem diye hatta istemiyor ben zorluyorum onu
Ha di ya:)) bem eşim benden meraklı valla:))) ama şimdi bende çok istiorummmmm,ablişde hamile ona yetişmem lazm:)))))
Heheh evet bizde bu merak bitmez:))))))))
aynen öle kıslar :)
ayyy şu enzor kısmı atlatabilsek bi tohumlayabilsek gerisi tatlı heyecanlar olucak
aslında cok sever çocukları hatta istiyordu da ekim ayında konustuk denemeye baslamadan ben kalp doktoruma gittim eşim istemez oldu, bensiz kalma korkusu var sanırım. yada daha sonra açılır belki senin eşin gibi :)
böylesi daha heyecan vericidir onunda seninle aynı şeyleri yasaması, daha bitmedi bu ay kaç defa daha yapıcaz diyor yani bana düşün :)
aynen öle kıslar :)
ayyy şu enzor kısmı atlatabilsek bi tohumlayabilsek gerisi tatlı heyecanlar olucak
eeeeeee bizde heycan var,aşler ne durumda? :)
seni dert ettiği için belki soğuk kalıyodur canım. işte sen dikkat et kendıne gerisi yalan... allam ya bebik olana kadar yapıcaz deseydin,hahahah:))):9:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?