KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

slm kızlar Allah hepimize hayırlı bebişler versin ama gelsinler artık ya:) benimde bat 7 kasımdı hala olmadı dün idrar tahlili yaptım ama negatifti 2. çizgi belirginmiydi değil miydi anlamadım ben ya bi çizgi var gibiydi ama çok takıom die öyle mi gördüm dedim yarın kana baktırcam inşallah vardır dua edin kızlar lütfen:):18::18:

hoşgeldin..

oo baya geçmiş senin,belki vardır bebiş. duuaa ediicem senin için inş. vardır bebeğin...

inşallah bebişlerimiz bizimledirrrrrrrrrrrrrrrrr
hbr wermeyi unutma ama bende salıyı bekleyemicem sanırım büyük ihtimalle olmazsam test alıp yapıcam :18::18::18:

inşallah bebişlerimiz bizimledirrrrrrrrrrrrrrrrr
hbr wermeyi unutma ama bende salıyı bekleyemicem sanırım büyük ihtimalle olmazsam test alıp yapıcam :18::18::18:

tamam canım mutlaka haber veririm inşallah bizimledirler ben çok sancı çektim ama olmadım belim falan çok kötüydü bugünlerde biraz hafifledi ama ağrılar..:18:

valla biz 3 yıllık evliyiz,artık denıyelım dedik:) bakalım artık geçen aydan başladık canım. bu ay gecikmeli adet oldum.. devam yani

hmm rabbim bi ömür beraber mutlu olmanızı nasip etsin canım ben daha 2 aylık evliyim ama eşimin işinden dolayı çok yalnız kalıyorum bi bebeğim olsun istiyorum hemencecik :)) inşallah mutlu haberleri alırız bu ay bebişlerimiz tutunsunlar artık annelerine ya

saol canım benim,sizede bir ömür mutluluk versin allahım,Herkeze tabiki:))) inş. şeker,ama senin baya olmuş geçeli umarım vardır bişeyler:) normalde geçikiyomu bukdar?

14 ay çok uzun bi süre ( yaşın küçük olduğu için mi müdahale etmiyor acaba. cok üzüldüm canım. umarım bekleyişin biter bu ay, dua edicem senin için

bende şuanda bel ağrısı yaşıyorum bakalım ince bir çizgideyim hayırlısı olsunnn :18::18::18:

kırmızılar gelmez inşallah benim belim çok ağrıdı sonra kasıklarımda batmalar başladı şimdi daha rahatım çok şükür inşallah bizimledir bebeklerimiz ya rabbim hepimize nasip etsin :18::18::18::18::18:

valla ben senden de gamzelal dende umutluyum,kasıklar batıyo,beller ağrıyo oh ohh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…