yesıl dun doktora gttk keşeyı azda olsa gordk yarın tekrar gdıcez
tatlım ben ewdeyim eşim yorulmamı pek istemiyor açıkçası bazen patlıyorum ama çalıştığım günler geliyo aklıma rahatlıyorum ...
eşimde sakin bi tawır war dewamlı beni rahatlatıyor kısmet dior olana kadar dewam sıkma kendini die beni telkin ediyo işte ama hissediyorum içten içe bana belli etmiyo heyecanını canım yaaa kıyamam
tatlım ben ewdeyim eşim yorulmamı pek istemiyor açıkçası bazen patlıyorum ama çalıştığım günler geliyo aklıma rahatlıyorum ...
eşimde sakin bi tawır war dewamlı beni rahatlatıyor kısmet dior olana kadar dewam sıkma kendini die beni telkin ediyo işte ama hissediyorum içten içe bana belli etmiyo heyecanını canım yaaa kıyamam
yahuu ben seni merak ettim şimdi ya,15 i olsada adet olmasan:)))
inşallahhhhhhh tatlım yaa ağzından bal damlıyooo ahhh ahhh yüce allahım duy sesimiziiii neolurrrr
keşe ne kız bebek mi:))) nereye gttiniz bakalımmmm
senin üzülmeni istemiyor, zaten cok etkiliyormus sanırım olumsuzda düşünmek. destek olmak birbirine çok önemli. annemde babam için çok destek oldu bana der hep, aile olmak böyle bişey sanırım. inşallah bebeklerimiz aileyi tamamlıcak
once kese oluyomuş canım nisaya gttk
canım sizin kaçıncı denemeniz?
zaten çok bişey istemiyoruz yüce allahtan inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli mutlu çocuklu aile tablomuzu kurarız
cnm bizim 14. olucak :18::18::18::18:
Hmm Meryem'in gitti yer galibadimi? annem demişti. yarın kaçta gitceksiniz?
evet orası gun ıcınde gdıcez
kızlar ıns en kısa zamanda sıznde olur ama ılıskıde bebegı aklnzdan cıkarın bu gercektn onemlymş
cnm bizim 14. olucak :18::18::18::18:
tatlım geçen ay baya bi kasmıştım kendimi ama bu ay hiççç düşünmedim şimdi 2 gün kaldı die eteklerim tutuştu düşünmeden edemiyorum işte
bide öyle denedim bakıcam faydası olucakmı görcez inşallah işe yarar bendede :)
iyi hadi bakalım,gidinde bize yol açın,tecrübe kazanalımmm şekerler:))
canım kıyamam, hep normal yolla mı denediniz? doktor başka bişey önermedi mi? inşallah ayın 15inde bekleyiş sona erer canım.
ay zaten ınsan ne yapıcnı blmyo allahtan serpl vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?