KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

senin üzülmeni istemiyor, zaten cok etkiliyormus sanırım olumsuzda düşünmek. destek olmak birbirine çok önemli. annemde babam için çok destek oldu bana der hep, aile olmak böyle bişey sanırım. inşallah bebeklerimiz aileyi tamamlıcak

durmak yok yola devam:))) hahaha oda istiyo ya belli cümlelerden. ee baba olmak kolay değil:)

zaten çok bişey istemiyoruz yüce allahtan inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli mutlu çocuklu aile tablomuzu kurarız

zaten çok bişey istemiyoruz yüce allahtan inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli mutlu çocuklu aile tablomuzu kurarız

Amiiiiiiiiiiiiinnnnn,isim düşündünüzmü hiç:)) ben kız olursa ki,hep kız düşündüm nedense:) ADA SU düşnüorum,ikisi birlikte de olabilir. Tek su da olabilir:)

kızlar ıns en kısa zamanda sıznde olur ama ılıskıde bebegı aklnzdan cıkarın bu gercektn onemlymş

tatlım geçen ay baya bi kasmıştım kendimi ama bu ay hiççç düşünmedim şimdi 2 gün kaldı die eteklerim tutuştu düşünmeden edemiyorum işte
bide öyle denedim bakıcam faydası olucakmı görcez inşallah işe yarar bendede :)

pnrali ye kalsa dakka başı test yapacaksın:))) öle yaptı başta,sonra takmadı.. bebiş göbüşteeee teyzeyim benn

canım kıyamam, hep normal yolla mı denediniz? doktor başka bişey önermedi mi? inşallah ayın 15inde bekleyiş sona erer canım.

ewet tatlım hep normal yolla denedik ..doktora testler için gittiğimde minik kistcikler war dediği için ilaç wermedi kistini büyütebilir dedi ama sıkıldım eğer regli olursam bu sefer gittiğimde bişeylere başlıyalım artık dicem doktora kalsa dewam diyip duruyo ama sıkıldım artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…