- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
hanyyy hamilemisin yoksaa yaaa ayyy canımmmmm
Hadi inşallah degerlerin yükselir. üff bende mi yapsam akşama dayanamıcam biliyorum tek çizgi ama olsun
hem bugün süslendim püslendim nedense kocişle dışarda yeriz belki yemeği de özel gün :)
evettt canımmm yazdıklarımı iyi okumamışsın sennnn(
ayy pardonn yeni uyandım kızlar özr dlerim ay canım tebrik edrim şekerim benim tatlı anneee senii...
tşk ederim canım dün doktordaydım işte 5 haftalık dedi ama keseyi göremedik 2 hafta sonra gidicem inş ozaman görürüz dua et ne olurrrrrrrr
canım merak etme bol bol...canım rahat ol biraz sen anne olacaksın emin ooll hersy yolundaa
Allah razı olsun canım biliyormusun canım ben 4444 salavatı tefriciyye duasına niyetlenmiştim allah rızası için geçen cuma yarısından çoğunu okudum ve son 1200 duamız kaldı ve hamile olduğumu öğrendim öyle bir dua ki bambaşka yeterki insan Allah yolundan şaşmasın kalbi temiz olsun rabbim öyle biliyorki herkesi gerisi boş
evet canım rabbim yardımcısı olsun herkesin tabi bende hep namazlarımda dua ediorum kuran okurkenn dee size edecegim canlarım benimm
Allah inşaallah güzel haberleler mutlu eder seni canım inş herkesin kalbine göre verir çok güzel bi duygu
peki neden öyle olumsuz düünüyorsun canım yaaAmin ama pek umudum yok şu kırmızılar gelsin gitsin istiyorum bi an önce acıkcası hamişlik beklemiyorum pek....
İnşallah canım çok saol allah razı olsun senden ekle sene beni canım bahriye_1986
Amin ama pek umudum yok şu kırmızılar gelsin gitsin istiyorum bi an önce acıkcası hamişlik beklemiyorum pek....
evet msn hotmail cnm
canım bende düşünmuyod diyorum ama bu ay bseler yok diodum ve hala da diyrum fakat belirtiler gecen ki belirtlere benzioo iiceee
siz yinede olumsuz düşünün ben gibi bende hep olumsuz düşündüm ki olumsuz olursa üzülmüyüm diye ama baktım ki olumlu gebesin dediler ozaman bi başka seviniyor insan siz yine olumsuz düşünün canlarım RABBİM SİZE GÜZEL HABERLERLE KARŞILAŞTIRSIN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?