KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

günaydın herkeseeeee

bi geçmişi okudum geldim...

*** peri4244 tebrik ederimmmmmm, Allah'ım sağ sağlim kucağına aldığın günleride göstersin darısı bizlere inşallahhh

bugün BAT günüm, ama henüz gelen giden yok, belirtiler var ama inş gelmez yaa:18::18:

bende sabah gelirken yolum üzerinde bi tıp merkezei vardı oraya sorayım dedim kan testini... ssklıya 10 tlymiş...süper yaaaa ne alacağım idrar testi bi daha,canım sıkıldıkça kan veririm

aynen cnm ama en güzelide kan testi hemen belli oluyor benim adetim 1 gün geçiyordu öğrendim hamile olduğumu

aynen cnm ama en güzelide kan testi hemen belli oluyor benim adetim 1 gün geçiyordu öğrendim hamile olduğumu

ya bende yarın yaptırsam mı diyorum, ama ne bilim 1 gün gecikmede çok değik sanki, şimdi kan veririm peşinden hemen hasta olurum asabım bozulur benimm

senin ne güzel ilk denemede tutmuş yaw, özel bi taktik var mı:))) hoş, özel olsa bize ne sölicen di mi ahahha

hayır canım ben önce doktora gittim korunmayı bırakcak eşim diye muayene etti beni yumurtalıklar normal dedi folik asit verdi 2 ay kullandım işte 3.aya geçtik kutusu zaten 1 aylık oluyor tesadüf dahiliyeye gittim orda çıktı ama eşim adetime 2 gün kala falan sürekli sen hamilesin içime doğuyor diyordu bende hep olumsuz bakıyordum nerdee hemen ilk ayda diye öyle laf yapıyorduk ama haklı çıktı adamın içine doğmuş

canım bende düşünmuyod diyorum ama bu ay bseler yok diodum ve hala da diyrum fakat belirtiler gecen ki belirtlere benzioo iiceee

hany cim senin düşükten sonra 3 ay gecmişti dimi
benim daha ancak 1 ay gecti ki 15 gündür çalışmalar var ki hiç bişi hissetmiyorum benn.. hoş her hamişlik aynı olmaz mış ama senin belirtiler benziyomuş baksana :)

Hayırlısı canlarım Ömrümüz varsa o günleri de görürüz inşallahh...Sizin gibi :)))

Bu arada msn e mi kaçıyosunuz bakiyim siz...

hayır canım burda olmadığımızda orda görüşürüz diye ekliyoruz istersen sende ekleyebilirsin bahriye_1986@hotmail.com

[0Bu arada msn e mi kaçıyosunuz bakiyim siz...[/QUOTE]

evet şekerim bana da öyle geldi bunlar gebeş gebeş ordan dedikodu yapcaklar...

Hayır yaptırma bence hemen.Bekle bi hafta iyice.Sabret hem daha heyecanlı olur hem kesin olur.Nolur bekle yoksa üzülürsün...

hımm ynai bu 3. ayınız çalışmalara başlayalı

bende gittim doktora öncesinde 4 aydır da folik asit kullanıyorum ama çalışmalara bu ay başladık, bakalım kısmet ne zamanaysa artık:)

topiğimizde bereketli maşallah, daha şimdiden 4 hamiş var:)))

ay evet ya 10 tl ne güzel hiç stres yapmaya gerek yok git ver kanı olsun bitsin:)

canım daha iyi işte geliceklerse gelsinler böyle beklemek daha beter stress yapıyorrr....
canım yarın yaptır kanı yada bugün bende sabırsızlanmaya başladım ve ben akşama test yapıcam galiba dayanamıyorum biliyorum tek cizgi ama olsun onu da görmek istiyom en azından kırmızıları beklerim :)

[0Bu arada msn e mi kaçıyosunuz bakiyim siz...

evet şekerim bana da öyle geldi bunlar gebeş gebeş ordan dedikodu yapcaklar...[/QUOTE]

heheh valla tatlı hamişler yaa daha cok yeniler beee
oy oyyy hamişlik cok güzel bi duyguydu beni öyle şımartmışlardı kiii ahh ahh
Allah herkese nasip etsin kızlar ve inşallah Mutlu sonla biter...

heheh valla tatlı hamişler yaa daha cok yeniler beee
oy oyyy hamişlik cok güzel bi duyguydu beni öyle şımartmışlardı kiii ahh ahh
Allah herkese nasip etsin kızlar ve inşallah Mutlu sonla biter...
[/QUOTE]

noldu kızz, 24'ünün sabahına anlaşmıştık ahahha, benide bi dürttü sabah çekmecedeki test, ama direndim ve yapmadım

ya ne bilim arada sanki kırmızılar geliomuş gibi hissediyorum sonra geçio yine, zaten kansız bişiyim, olan iki gıdım kanımıda oraya heba etmeyeyim diorum boşa gidecekse

inşallah o güzel duyguları hep beraber yaşarızzz, hamiş kalan herkes bi an önce bebişine kavuşmak istiyor ama ben hamile kalınca sindire sindire yavaş geçsin istiyorum zaman, tadını çıkararayım istiyorum

[noldu kızz, 24'ünün sabahına anlaşmıştık ahahha, benide bi dürttü sabah çekmecedeki test, ama direndim ve yapmadım

ya ne bilim arada sanki kırmızılar geliomuş gibi hissediyorum sonra geçio yine, zaten kansız bişiyim, olan iki gıdım kanımıda oraya heba etmeyeyim diorum boşa gidecekse

inşallah o güzel duyguları hep beraber yaşarızzz, hamiş kalan herkes bi an önce bebişine kavuşmak istiyor ama ben hamile kalınca sindire sindire yavaş geçsin istiyorum zaman, tadını çıkararayım istiyorum[/QUOTE]

24 sabahı erken değil mi çıkarmı fortes midir nedir ondan mı yapsak?

24 sabahı erken değil mi çıkarmı fortes midir nedir ondan mı yapsak?[/QUOTE]

benim günüm aslında bugünde oyüzden cnm, 24'üne kadar gelmez ise 2 gün geçmiş olacak

ama zaten benim hayaller suya, karnım ağrımaya başladı, gelio kırmızlarım sanırım

24 sabahı erken değil mi çıkarmı fortes midir nedir ondan mı yapsak?

benim günüm aslında bugünde oyüzden cnm, 24'üne kadar gelmez ise 2 gün geçmiş olacak

ama zaten benim hayaller suya, karnım ağrımaya başladı, gelio kırmızlarım sanırım[/QUOTE]

ayyy deme duyasım gelmiyor şu kırmızı ve tonlarını

Sen gör diye yazdım yapalım mı yaaaaa
2 gün bişi değil ama ...
hem varsa senin kesin cıkar hadi benim cıkmayabilir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…