kızlar sancım artık iyice beni sıktı, sağ yumuralığım sancıları özellikle yürürken beni eğdiriyor
Sen gör diye yazdım yapalım mı yaaaaa
2 gün bişi değil ama ...
hem varsa senin kesin cıkar hadi benim cıkmayabilir de...
karacal sana bişey dicem bende adetime 15 gün kala aynen böyle sancılar yaşamıştım ve eve yürüyerek giderdim o 2 hafta yürüyemedim fena vuruyordu ve hamileymişim...
hadi hayırlısı diyelim tabi herkesde aynı olmaz ama
izmir li yok mu kızlar
izmirli varr buradaaa:))))
kızlar üzmeyin kendinizi hamilelik belirtisi=adet belirtisi
ben de adet olcam diye hiiç dikkat etmedim ne temizlikler yaptım neler kaldırdım çünkü aynı şekilde karın ağrısı fln vardı ama olmadım işte hala daha adet sancısı gibi sancı geliyor gidiyor ama tek fark şiddetli bel ağrısı ve şişkinlik-gaz'dı inşallah hamilesinizdir burda parti yaparız
alpellaacım senin sonuçlar ne zaman çıkıooo??
inş bizimkilerde dediğin gibidir, tuvalate gitmeye korkuyorum kırmızları görürsem diye:))
tatlım ne zaman çıkıcak ya 3-4 arası nereye gitsem 3-4 arası diyo fenalık geldi
canım o kadar sıkma kendini, ya hamileysen bebeğe yazık değil mi boşu boşuna stres.. senin şu an ne gibi belirtilerin var peki?? bir de bat bugün mü??
verdiğin para azaldıkça süre uzuyor canım, ben ilkinde 30 tl verdim 4-5 saatte verdiler
şimdi sağlık ocağında bedava ama 1,5 gün sürüyor
off sağlık ocağıda hepten abartmış:)) gün sonrası vermesi kötü, akşam uyuyamaz insan, gün içinde geç vermesine razıyım:)
aman güzel sonuçlar versinlerde o da yeter:))))
inşallah canım ben senin için dua ediyorum ne zaman gideceksin teste, senin benim için heyecanlandığın gibi ben de senin için heyecanlanıyorum gerçekten
gitmeden mutlaka haber ver
merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum .. 4 aylık evliyim eşimle çokkkkkkk ocuk sahibi olmak istiyoruz . adet düzensizliğim vardı
bu ay progestan kullanmaya başladım bakalım hayırlısı artık bu arada verdiğiniz bilgiler gerçekten çok yararlı..inş progestan bi işe yarar....
kız neevercare izmirin neresindensin
saol canmmm yaa Allah razı olsun
bilmiorum ki,bugün bekliim bi, gelmezse kırmızlar bi ihtimal yarın sabahtan işe gelirken veririm ya da evdeki idrar çıbığımı yaparım
yap şekerim çıbığınla daldır çişine... gör çubukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?