KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

kızlar sancım artık iyice beni sıktı, sağ yumuralığım sancıları özellikle yürürken beni eğdiriyor

karacal sana bişey dicem bende adetime 15 gün kala aynen böyle sancılar yaşamıştım ve eve yürüyerek giderdim o 2 hafta yürüyemedim fena vuruyordu ve hamileymişim...
hadi hayırlısı diyelim tabi herkesde aynı olmaz ama

Sen gör diye yazdım yapalım mı yaaaaa
2 gün bişi değil ama ...
hem varsa senin kesin cıkar hadi benim cıkmayabilir de...

yaa bilemiorum bi tarafım tırsıo oyüzden elim gitmio

şimdi iki arkadaşımla mailleşiodum, biri doğurdu 6 aylık bebişi, diğeride yeni evli...

çocuğu olana soruyodum ne zmn belli oldu senin hamilelik filan diye, diğer arkadaşımda cevap verio, sonra pat diye dayanamayacağım sölicemm bende 7 haftalık hamişim dedi...nası sevindim sanki ben hamileymişim gibi, darısı bizlereeee inşalahhh

Son düzenleme:

ayy bacım ne diyeyim ki sabahtan bir arkadaş ta aynen böyle olmuş hamileyken öyle dedi ben ilkinde böyle yaşamadım acaba var mıdır 3 aralıkta beklemediklerim tarihi yani senin gibi 15 gün var inşallah allah her isteyene versin dualarımız kabul olsun

kızlar üzmeyin kendinizi hamilelik belirtisi=adet belirtisi
ben de adet olcam diye hiiç dikkat etmedim ne temizlikler yaptım neler kaldırdım çünkü aynı şekilde karın ağrısı fln vardı ama olmadım işte hala daha adet sancısı gibi sancı geliyor gidiyor ama tek fark şiddetli bel ağrısı ve şişkinlik-gaz'dı inşallah hamilesinizdir burda parti yaparız

alpellaacım senin sonuçlar ne zaman çıkıooo??

inş bizimkilerde dediğin gibidir, tuvalate gitmeye korkuyorum kırmızları görürsem diye:))

alpellaacım senin sonuçlar ne zaman çıkıooo??

inş bizimkilerde dediğin gibidir, tuvalate gitmeye korkuyorum kırmızları görürsem diye:))

tatlım ne zaman çıkıcak ya 3-4 arası nereye gitsem 3-4 arası diyo fenalık geldi

canım o kadar sıkma kendini, ya hamileysen bebeğe yazık değil mi boşu boşuna stres.. senin şu an ne gibi belirtilerin var peki?? bir de bat bugün mü??

yok ya çok takmıyorum bakma burada böle dediğime,psikolokij olarak iyiyim:))))

ya benim malum halvetten iki gün sonra kasıklarımda ağrı oldu 3-5 gün,ve sürekli bi şişkinlik hissi o bölgede,hanişiş olduğundan değilde bi rahatsız durum vardı(tasfir edemiyorum) sonra afedersin ama akıntı oldu yine o sıra, normalde olmazdı (iltihap gibi değil). onun dışındakiler şu an normal regl belirtileri gibi, göğüslerim şişti iki gündür, arada kasıklarım ağrıo geçio sonra...yani pekte ekstrem bi durum yok, o yüzden çok beklemiyorum hamiş olmayı. bugün BAT'ım. bakalım bekleyip göreceğim

ben sabah bizim buarada tıp merkezine sordum sabah 9 da versem akşam 6da alıyomuşum...çok yavaşlar ya, alt tarafı bi değere bakacaklar hee, neyse ama ucuz olduğu için oraya giderim bundan sonrası için:)))

verdiğin para azaldıkça süre uzuyor canım, ben ilkinde 30 tl verdim 4-5 saatte verdiler
şimdi sağlık ocağında bedava ama 1,5 gün sürüyor

verdiğin para azaldıkça süre uzuyor canım, ben ilkinde 30 tl verdim 4-5 saatte verdiler
şimdi sağlık ocağında bedava ama 1,5 gün sürüyor

off sağlık ocağıda hepten abartmış:)) gün sonrası vermesi kötü, akşam uyuyamaz insan, gün içinde geç vermesine razıyım:)
aman güzel sonuçlar versinlerde o da yeter:))))

off sağlık ocağıda hepten abartmış:)) gün sonrası vermesi kötü, akşam uyuyamaz insan, gün içinde geç vermesine razıyım:)
aman güzel sonuçlar versinlerde o da yeter:))))

inşallah canım ben senin için dua ediyorum ne zaman gideceksin teste, senin benim için heyecanlandığın gibi ben de senin için heyecanlanıyorum gerçekten
gitmeden mutlaka haber ver

inşallah canım ben senin için dua ediyorum ne zaman gideceksin teste, senin benim için heyecanlandığın gibi ben de senin için heyecanlanıyorum gerçekten
gitmeden mutlaka haber ver

saol canmmm yaa Allah razı olsun

bilmiorum ki,bugün bekliim bi, gelmezse kırmızlar bi ihtimal yarın sabahtan işe gelirken veririm ya da evdeki idrar çıbığımı yaparım

merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum .. 4 aylık evliyim eşimle çokkkkkkk ocuk sahibi olmak istiyoruz . adet düzensizliğim vardı
bu ay progestan kullanmaya başladım bakalım hayırlısı artık bu arada verdiğiniz bilgiler gerçekten çok yararlı..inş progestan bi işe yarar....

yeni gelinsin yani:))) sen balayında sayılırsınız keyfini çıkar bugünlerin...
bende de adet düzensizliği var ama dr. herhangi bi tedavi vermedi. senin düzensizliğin pko dan mı kaynaklanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…