KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

sağlık ocağının önünden geçerken içeri girip sordum karşıma çıkan doktora..adet günüme 8 gün var ama kan testi yaptırsam çıkarmı dedim evet çıkar dedi.ama kararsızım onumu dinlesem beklesem mi???

evet çıkıo cnm, benim kuzenin malum geceden 1 hafta sonra çıktı kanında...ama bazılarının geç geçiyormuş kana öle bişiymiş, adet geçmeden çıkmaya biliyomuşta, yani yaptır istiosan ama negatif çıkması hamiş olmadığın anlamına gelmez, yine beklemen gerekir regl gününe kadar

seninle günlerimiz aynı benimde aklımdan geçmiyor değil farklı bir belirtin var mı?

canım ne zaman yapacaksın idrar testini? ben adet günümde yaptım hem de öğle saatlerinde, çıktı hemen silik de olsa.. sen de yapsanaaa :)

bu nasıl bir psikolojidir yaa..hayatımda içimde olup bitene bukadar meraklandığımı hatırlamıyorumcumayı bekliyim en iyisi diyorum ama..

canım ne zaman yapacaksın idrar testini? ben adet günümde yaptım hem de öğle saatlerinde, çıktı hemen silik de olsa.. sen de yapsanaaa :)

cnm yanımda yok ki evde çıbığım, bu akşam beklerim kırmızıları bir süre daha,yarın sabahta yaparım...sonra inş silik çıbık görürsem gelirkende kanımı veririm:)) ayyy heyecan yaptım durduk yere, yok yaa yoktur bişi:18:

tek belirtim göğüs şişmesi ve kasıklarımda yavaşca baş gösteren sinsi kımıldamalar..3 gün önce fena baş ağrıları dinmek bilmeyen..ama psikolojikde olabilir die düşünüyorum.

göğüslerimde birşey yok, başım ağrımıyor, ama belim ve kasıkalarımda çok şiddetli sancı var

bu nasıl bir psikolojidir yaa..hayatımda içimde olup bitene bukadar meraklandığımı hatırlamıyorumcumayı bekliyim en iyisi diyorum ama..

evet yaa, bende de daha 2 hafta geçmiş, sanki aylar geçti gibi gelio, insan sabırsız oluo, offf Allah'ım çok bekletmesin bizleri inşallah, sağlıklı bebişlerimizi alalım kucaklarımıza:))

ben de öyle diyordum eşim kesin var diyordu insana şaka gibi geliyor dimi.. inşallah vardır canım güzel haberlerini bekliyoruz...

Kız bak bugün bekle.Sakın yaptırma bekle perşembe günü gider yaptırırsan adet olmazsan acele etme.Sanki sen hamileymişsin gibi geliyo ya bana hadi hayırlısı İnşallah öylesindir yaaaaaa...

göğüslerimde birşey yok, başım ağrımıyor, ama belim ve kasıkalarımda çok şiddetli sancı var

vallahi ne şiddetli karın ağrısı,ne akıntı yoğunluğu nede kabızlık.bunları yaşamıyorum bağırsaklarım aksine çalışıyor:)) ama yüzümün rengi atmış beni gören öle dio hayırdır neyin var solgunsun dio ama bende bildiğim bişey yok..beni bu merak çatlatıcak.artık eşime hergece beni görünce ne hissediyosun sence gebelik varmıdır die sormaktan artık adam sırf gönlüm olsun diye hııı evet var gibi demeye başladı.

Kız bak bugün bekle.Sakın yaptırma bekle perşembe günü gider yaptırırsan adet olmazsan acele etme.Sanki sen hamileymişsin gibi geliyo ya bana hadi hayırlısı İnşallah öylesindir yaaaaaa...

ayyy ne güzel demişsin cnm, inş öledir, beklemeye çalışıorum bende, bakalım ne kadar dayanabilirsem

Kanda Gebelik Testi , B-HCG

Gebelik varlığının tespiti için kanda bakılan B-hCG değerleri kesin sonuç vermektedir. Çok küçük gebelikleri dahi bu kan tahlili yardımı ile tespit etmek mümkün olmaktadır. Sperm hücresi yumurta hücresini dölledikten sonra bu gebelik ürünü B-hCG adı verilen bir hormon salgılamaya başlar ve B-hCG düzeyleri döllenmeden ortalama 7-12 gün sonra kanda normalde olduğu seviyelerin üstüne çıkmaya başlar. Gebe olmayan bir kadında kandaki B-hCG seviyesi 0-5 mIU/ml'dir. Kan BhCG seviyesi 5 mIU/ml üstüne çıkınca gebelik “var” anlamına gelmektedir...ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN

Merhaba arkadaşlar. BAT'ıma 3 gün var ve dayanamayıp kan testi yaptırdım, sonuç hüsran... Negatif İşyerimde olmasam ağlayacağım, zor tutuyorum kendimi. Ağlasam herkes başıma üşüşecek, türlü yalanlar uydurmaya çalış ondan sonra.. Psikolojim çok bozuldu benim. Normal bir şekilde hayatıma devam edemiyorum. Bütün gün gebelikle ilgili şeyler okumaktan işimi yapamıyorum adeta. Asıl üzüldüğüm nokta hamile kalamamak da değil aslında. Benim 5,5 yaşında bir oğlum var. Allah'ıma şükürler olsun, rabbim onu verdi bana. Fakat müthiş bir şekilde kardeş istiyor. Eşimle biz de çok istiyoruz elbette ama oğlumu böyle üzgün görmeye dayanamıyorum. Sürekli sorup duruyor, neden kardeşim olmuyor benim diye.. İyi ki siz varsınız, kk var, içimi dökebiliyorum.. Çok üzgünüm çooooookkkkkkkk

aminnn, inş o değerin böle 1200-2400-4800 diye çoğaldığını görürüzzz

bende aranıza yeni katıldım benide aranıza alırsanız sevinirim:)1,5 yılllık evliyim ve 6 aydır deniyoruz olmuyor bu ayın 25 i yumurtlama dönemim inş bu ay tutarda yüzüm güler, artık beklemekten sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…