sağlık ocağının önünden geçerken içeri girip sordum karşıma çıkan doktora..adet günüme 8 gün var ama kan testi yaptırsam çıkarmı dedim evet çıkar dedi.ama kararsızım onumu dinlesem beklesem mi???
sağlık ocağının önünden geçerken içeri girip sordum karşıma çıkan doktora..adet günüme 8 gün var ama kan testi yaptırsam çıkarmı dedim evet çıkar dedi.ama kararsızım onumu dinlesem beklesem mi???
evet çıkıo cnm, benim kuzenin malum geceden 1 hafta sonra çıktı kanında...ama bazılarının geç geçiyormuş kana öle bişiymiş, adet geçmeden çıkmaya biliyomuşta, yani yaptır istiosan ama negatif çıkması hamiş olmadığın anlamına gelmez, yine beklemen gerekir regl gününe kadar
evet çıkıo cnm, benim kuzenin malum geceden 1 hafta sonra çıktı kanında...ama bazılarının geç geçiyormuş kana öle bişiymiş, adet geçmeden çıkmaya biliyomuşta, yani yaptır istiosan ama negatif çıkması hamiş olmadığın anlamına gelmez, yine beklemen gerekir regl gününe kadar
seninle günlerimiz aynı benimde aklımdan geçmiyor değil farklı bir belirtin var mı?
canım ne zaman yapacaksın idrar testini? ben adet günümde yaptım hem de öğle saatlerinde, çıktı hemen silik de olsa.. sen de yapsanaaa :)
tek belirtim göğüs şişmesi ve kasıklarımda yavaşca baş gösteren sinsi kımıldamalar..3 gün önce fena baş ağrıları dinmek bilmeyen..ama psikolojikde olabilir die düşünüyorum.
bu nasıl bir psikolojidir yaa..hayatımda içimde olup bitene bukadar meraklandığımı hatırlamıyorumcumayı bekliyim en iyisi diyorum ama..
cnm yanımda yok ki evde çıbığım, bu akşam beklerim kırmızıları bir süre daha,yarın sabahta yaparım...sonra inş silik çıbık görürsem gelirkende kanımı veririm:)) ayyy heyecan yaptım durduk yere, yok yaa yoktur bişi:18:
yok ya çok takmıyorum bakma burada böle dediğime,psikolokij olarak iyiyim:))))
ya benim malum halvetten iki gün sonra kasıklarımda ağrı oldu 3-5 gün,ve sürekli bi şişkinlik hissi o bölgede,hanişiş olduğundan değilde bi rahatsız durum vardı(tasfir edemiyorum) sonra afedersin ama akıntı oldu yine o sıra, normalde olmazdı (iltihap gibi değil). onun dışındakiler şu an normal regl belirtileri gibi, göğüslerim şişti iki gündür, arada kasıklarım ağrıo geçio sonra...yani pekte ekstrem bi durum yok, o yüzden çok beklemiyorum hamiş olmayı. bugün BAT'ım. bakalım bekleyip göreceğim
ben sabah bizim buarada tıp merkezine sordum sabah 9 da versem akşam 6da alıyomuşum...çok yavaşlar ya, alt tarafı bi değere bakacaklar hee, neyse ama ucuz olduğu için oraya giderim bundan sonrası için:)))
hımm bende 5 aralık hayırlısı:))
bende 13 aralık aralık ayı uğurlu gelecek birçok kişiye bence :)) 24 aralıkda doğum günüm hadi bakalım bana doğum günü hediyesi olur inşallah..öncelikle sağlıklı bebişler herkese..ben 23 ağustosta kaybettim bebişimi çünkü..önce sağlık diyorum..
göğüslerimde birşey yok, başım ağrımıyor, ama belim ve kasıkalarımda çok şiddetli sancı var
Kız bak bugün bekle.Sakın yaptırma bekle perşembe günü gider yaptırırsan adet olmazsan acele etme.Sanki sen hamileymişsin gibi geliyo ya bana hadi hayırlısı İnşallah öylesindir yaaaaaa...
hımm bende 5 aralık hayırlısı:))
bende 13 aralık aralık ayı uğurlu gelecek birçok kişiye bence :)) 24 aralıkda doğum günüm hadi bakalım bana doğum günü hediyesi olur inşallah..öncelikle sağlıklı bebişler herkese..ben 23 ağustosta kaybettim bebişimi çünkü..önce sağlık diyorum..
üzüldüm seray0307 yaa, Allah'ım tekrarını göstermesin böyle kötü tecrübelerin...inş doğumgününde süprüzz yapar bebişin sanaa
üzüldüm seray0307 yaa, Allah'ım tekrarını göstermesin böyle kötü tecrübelerin...inş doğumgününde süprüzz yapar bebişin sanaa
amin inşallah canım...
Kanda Gebelik Testi , B-HCG
Gebelik varlığının tespiti için kanda bakılan B-hCG değerleri kesin sonuç vermektedir. Çok küçük gebelikleri dahi bu kan tahlili yardımı ile tespit etmek mümkün olmaktadır. Sperm hücresi yumurta hücresini dölledikten sonra bu gebelik ürünü B-hCG adı verilen bir hormon salgılamaya başlar ve B-hCG düzeyleri döllenmeden ortalama 7-12 gün sonra kanda normalde olduğu seviyelerin üstüne çıkmaya başlar. Gebe olmayan bir kadında kandaki B-hCG seviyesi 0-5 mIU/ml'dir. Kan BhCG seviyesi 5 mIU/ml üstüne çıkınca gebelik �var� anlamına gelmektedir...ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?