Merhaba arkadaşlar. BAT'ıma 3 gün var ve dayanamayıp kan testi yaptırdım, sonuç hüsran... Negatifİşyerimde olmasam ağlayacağım, zor tutuyorum kendimi. Ağlasam herkes başıma üşüşecek, türlü yalanlar uydurmaya çalış ondan sonra.. Psikolojim çok bozuldu benim. Normal bir şekilde hayatıma devam edemiyorum. Bütün gün gebelikle ilgili şeyler okumaktan işimi yapamıyorum adeta. Asıl üzüldüğüm nokta hamile kalamamak da değil aslında. Benim 5,5 yaşında bir oğlum var. Allah'ıma şükürler olsun, rabbim onu verdi bana. Fakat müthiş bir şekilde kardeş istiyor. Eşimle biz de çok istiyoruz elbette ama oğlumu böyle üzgün görmeye dayanamıyorum. Sürekli sorup duruyor, neden kardeşim olmuyor benim diye.. İyi ki siz varsınız, kk var, içimi dökebiliyorum.. Çok üzgünüm çooooookkkkkkkk
bende aranıza yeni katıldım benide aranıza alırsanız sevinirim:)1,5 yılllık evliyim ve 6 aydır deniyoruz olmuyor bu ayın 25 i yumurtlama dönemim inş bu ay tutarda yüzüm güler, artık beklemekten sıkıldım
hoşgeldin delkarmennn...
hadi bakalım çalışma dolu günler seni bekler:)) inş tutar bu sefer, uğurlu gelir topikimizzz
Merhaba arkadaşlar. BAT'ıma 3 gün var ve dayanamayıp kan testi yaptırdım, sonuç hüsran... Negatifİşyerimde olmasam ağlayacağım, zor tutuyorum kendimi. Ağlasam herkes başıma üşüşecek, türlü yalanlar uydurmaya çalış ondan sonra.. Psikolojim çok bozuldu benim. Normal bir şekilde hayatıma devam edemiyorum. Bütün gün gebelikle ilgili şeyler okumaktan işimi yapamıyorum adeta. Asıl üzüldüğüm nokta hamile kalamamak da değil aslında. Benim 5,5 yaşında bir oğlum var. Allah'ıma şükürler olsun, rabbim onu verdi bana. Fakat müthiş bir şekilde kardeş istiyor. Eşimle biz de çok istiyoruz elbette ama oğlumu böyle üzgün görmeye dayanamıyorum. Sürekli sorup duruyor, neden kardeşim olmuyor benim diye.. İyi ki siz varsınız, kk var, içimi dökebiliyorum.. Çok üzgünüm çooooookkkkkkkk
hoşgeldin delkarmennn...
hadi bakalım çalışma dolu günler seni bekler:)) inş tutar bu sefer, uğurlu gelir topikimizzz
canım yaaaaa dur sıkma canını hemen böleedaha 3 gün varmış BAT'ına, Allah'tan ümit kesilmez, geç döllenme olmuştur belki...
iyi düşün iyi olsun, bu ay olmasada denemeye devam, inş oğluşun kavuşur kardeşine, ama biliosun stres çok önemli faktör hamile kalma sürecinde, insanlar bebek fikrinden vazgeçince hamile kalıo
sende o yüzden çık sıkmamaya çalış, zamana bırak
senin kırmızılar ne haber kovaladın mı?
Canım benim yaaa :) Çok sağol, ne kadar içten yazmışsın.. Allah bin kere razı olsun. Geç döllenme olmuş olamaz, çünkü doktor takibindeydim ve en son 10 Kasım'da ilişki verdi, sonrasında da yasakladı. Hadi 11'inde yumurtlama olmuş olsun, bugün 11.gün, yani olsaydı çıkması gerekirdi.
Haklısın, stres çok etkiliyor. Fakat elimde değil, aklımdan atamıyorum inan ki. Başka birşey düşünemiyorum. İşime konsantre olamıyorum, evimle ilgilenemiyorum. Tek yaptığım olumlu şey, en azından bir tane yavrum olduğu için şükredip durmak. Bu sancılı süreçte onun değerini ve nasıl bir mucizeye sahip olduğumu daha iyi anladım. Oğlum ilk denememde olmuştu. Hem de tek bir ilişki ile. Ondan önce de bir boş gebeliğim ve oğlumdan sonra da bir kimyasal gebeliğim var. Hepsinde ilk ayda tutmuştu. Hele ilkinde tek bir ilişki ile... Şimdi aylardır uğraşıyoruz, hamile kalamıyorum. Kendimi avutuyorum, her şerde bir hayır vardır diye.. Elimden başka birşey de gelmiyor zaten..
korkuyorum gsm reklamındaki gibi bi anda çamaşırımdan "Kırmızııı" çıkacak diye
daha gelen giden yok cnm heyecanlı bekleyişe devam:18:
bu sabah test yaptım yine tek çizgi gergin ve mutsuzum
korkuyorum gsm reklamındaki gibi bi anda çamaşırımdan "Kırmızııı" çıkacak diye
daha gelen giden yok cnm heyecanlı bekleyişe devam:18:
;:):):):)ayy eyecha güldürdün beni aynen haa bizde kırmızıdan ne kadar korkar olduk.Aslında ben çok severim kırmızıyı:)
ee tamam işte ne güzel doktor kontrolündeysen...sıkma sen canını, tabi ki beklemek o kadar ümitlenip sonra o ayda boşa çıkması insanı üzer, sıkar ve yorar ama neler neler var...ve de dediğin gibi en azından annelik duygusunu tatmışsınn...ve de ilk seferde tek ilişki bravo yaneeebizlerde o günleri görürüz inşşallahh..
tabi ki şu an bu ruh halinde olman çok normal,amaa amaaaaa bi kaç toparlanıp tekrardan en güzel ümitlerimizi kalbimize doldurup çalışmalara devam ediyoruzzzz di miiii:))))
Son iki aydır 4-5 gün gecikiyor ve çok gıcık bi şekilde umutlandırıyor. Nasıl oluyor bu iş anlamadım?
:) Sendeki bu enerjiyi görünce toparlanmam daha kolay olacak sanırım :)
Umarım isteyen herkes tadar annelik duygusunu. Dünyanın en muhteşem duygusu, eşi benzeri olmayan bir tat çünkü. Ben hep "Allah'ım kimseyi evlatla sınama" diye dua ederim zaten. Bu ay senden de ümitliyim, en kısa zamanda hamişlik haberini paylaşmanı bekliyorum :) Kendim için de bir mucize diliyorum. Kimbilir, belki kana geç karışacak gebelik hormonu diye.. Zor bir ihtimal gerçi ama, naaparsın, züğürt tesellisi işte
hımm evet sinir edici bişi gecikmesi durduk yere...ama bu forumda başka bi topikte şey diolardı, böle 2-3 ay gecikmelerde vücut kendini hamileliğe hazırlıyo oluyomuş, ama tabi ne kadar doğrudur bilemem:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?