KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

canım yaaaaa dur sıkma canını hemen bölee daha 3 gün varmış BAT'ına, Allah'tan ümit kesilmez, geç döllenme olmuştur belki...

iyi düşün iyi olsun, bu ay olmasada denemeye devam, inş oğluşun kavuşur kardeşine, ama biliosun stres çok önemli faktör hamile kalma sürecinde, insanlar bebek fikrinden vazgeçince hamile kalıo

sende o yüzden çık sıkmamaya çalış, zamana bırak

hoşgeldin delkarmennn...

hadi bakalım çalışma dolu günler seni bekler:)) inş tutar bu sefer, uğurlu gelir topikimizzz

bu arada ne zmndır deniyorsunuz?? daha önce denemediysen doktorunda yumurta takibi yaptır istersen, ne zmn yumurtluyorsun ne zmn çatlamış ona göre günleri ayarlamak daha kolay oluyor

Canım benim yaaa :) Çok sağol, ne kadar içten yazmışsın.. Allah bin kere razı olsun. Geç döllenme olmuş olamaz, çünkü doktor takibindeydim ve en son 10 Kasım'da ilişki verdi, sonrasında da yasakladı. Hadi 11'inde yumurtlama olmuş olsun, bugün 11.gün, yani olsaydı çıkması gerekirdi.

Haklısın, stres çok etkiliyor. Fakat elimde değil, aklımdan atamıyorum inan ki. Başka birşey düşünemiyorum. İşime konsantre olamıyorum, evimle ilgilenemiyorum. Tek yaptığım olumlu şey, en azından bir tane yavrum olduğu için şükredip durmak. Bu sancılı süreçte onun değerini ve nasıl bir mucizeye sahip olduğumu daha iyi anladım. Oğlum ilk denememde olmuştu. Hem de tek bir ilişki ile. Ondan önce de bir boş gebeliğim ve oğlumdan sonra da bir kimyasal gebeliğim var. Hepsinde ilk ayda tutmuştu. Hele ilkinde tek bir ilişki ile... Şimdi aylardır uğraşıyoruz, hamile kalamıyorum. Kendimi avutuyorum, her şerde bir hayır vardır diye.. Elimden başka birşey de gelmiyor zaten..

ee tamam işte ne güzel doktor kontrolündeysen...sıkma sen canını, tabi ki beklemek o kadar ümitlenip sonra o ayda boşa çıkması insanı üzer, sıkar ve yorar ama neler neler var...ve de dediğin gibi en azından annelik duygusunu tatmışsınn...ve de ilk seferde tek ilişki bravo yaneee bizlerde o günleri görürüz inşşallahh..

tabi ki şu an bu ruh halinde olman çok normal,amaa amaaaaa bi kaç güne toparlanıp tekrardan en güzel ümitlerimizi kalbimize doldurup çalışmalara devam ediyoruzzzz di miiii:))))

;:):):):)ayy eyecha güldürdün beni aynen haa bizde kırmızıdan ne kadar korkar olduk.Aslında ben çok severim kırmızıyı:)

ehehheh topiğimizi korkulu rüyası kendisi, artık o reklamı gördükçe direkt başka şeyler gelecek aklıma zaten...evet iyidir güzeldir kendisi bende pek bi kötülüğünü görmedim kendisinin

Son düzenleme:

:) Sendeki bu enerjiyi görünce toparlanmam daha kolay olacak sanırım :)

Umarım isteyen herkes tadar annelik duygusunu. Dünyanın en muhteşem duygusu, eşi benzeri olmayan bir tat çünkü. Ben hep "Allah'ım kimseyi evlatla sınama" diye dua ederim zaten. Bu ay senden de ümitliyim, en kısa zamanda hamişlik haberini paylaşmanı bekliyorum :) Kendim için de bir mucize diliyorum. Kimbilir, belki kana geç karışacak gebelik hormonu diye.. Zor bir ihtimal gerçi ama, naaparsın, züğürt tesellisi işte

Son iki aydır 4-5 gün gecikiyor ve çok gıcık bi şekilde umutlandırıyor. Nasıl oluyor bu iş anlamadım?

hımm evet sinir edici bişi gecikmesi durduk yere...ama bu forumda başka bi topikte şey diolardı, böle 2-3 ay gecikmelerde vücut kendini hamileliğe hazırlıyo oluyomuş, ama tabi ne kadar doğrudur bilemem:44:

inşalahhhh cnmm, hepimiz paylaşacağız sevincimizi günü geldiğinde böle böle olucazzz

ben şincik işten çıkıorum, eve gidince sayfanın bekçi kulübesinde yerimi alırım yine görüşürüzzzz

hımm evet sinir edici bişi gecikmesi durduk yere...ama bu forumda başka bi topikte şey diolardı, böle 2-3 ay gecikmelerde vücut kendini hamileliğe hazırlıyo oluyomuş, ama tabi ne kadar doğrudur bilemem:44:

Vücudun kendini hamileliği hazırlıyor denmesi sanki teselli için üretilmiş gibi geliyo bana. Neyse moralimi bozmayayım ama elimde değil. Teşekkür ederim. Reglin sonunda dr gitmem gerekiyor artık çünkü 7 ay oldu deneyeli. Hayırlısı olsun canım hakkımızda.

kızlar moralim çok bozuk sağlık ocağından aldığım test sonucum 150 çıktı, 3 gün önce 120ydi ordaki hemşireler kadın doğuma git dedi hemen koştum gittim doktor dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum nolur bana dua edin tekrar kan verdim dr hep aynı yerde yaptır tahlili dedi ben ilkini poliklinikte ikincisini sağlık ocağında yaptırmıştım şimdi hep aynı hastanede yaptırıcam çok moralim bozuk dr vajinal muayenede bir şey görmedi henüz ağlıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…