kızlar moralim çok bozuk sağlık ocağından aldığım test sonucum 150 çıktı, 3 gün önce 120ydi ordaki hemşireler kadın doğuma git dedi hemen koştum gittim doktor dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum nolur bana dua edin tekrar kan verdim dr hep aynı yerde yaptır tahlili dedi ben ilkini poliklinikte ikincisini sağlık ocağında yaptırmıştım şimdi hep aynı hastanede yaptırıcam çok moralim bozuk dr vajinal muayenede bir şey görmedi henüz ağlıcam ya
kızlar moralim çok bozuk sağlık ocağından aldığım test sonucum 150 çıktı, 3 gün önce 120ydi ordaki hemşireler kadın doğuma git dedi hemen koştum gittim doktor dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum nolur bana dua edin tekrar kan verdim dr hep aynı yerde yaptır tahlili dedi ben ilkini poliklinikte ikincisini sağlık ocağında yaptırmıştım şimdi hep aynı hastanede yaptırıcam çok moralim bozuk dr vajinal muayenede bir şey görmedi henüz ağlıcam ya
cnm yaa üzülme ne olurrr
hemen kötüye yormaa burda neler okudum doktorlarda bzn yanılabiliyor ttlm
geç döllenmedir belkii inşallahhhh doktorun yanılmıştırrrr
dualarım seninlee........
bende olumsuz birşey olduğunu düşünmüyorum..herşey yoluna girecektir.ben bu tarz kararların daha erken olduğunu düşünüyorm.hiç sıkma canını o bebek eminimki senin
inşallah ama hayırlısı yine de.. saat 6da sonuçlarımı alıcam çok gerginim
tek belirtim göğüs şişmesi ve kasıklarımda yavaşca baş gösteren sinsi kımıldamalar..3 gün önce fena baş ağrıları dinmek bilmeyen..ama psikolojikde olabilir die düşünüyorum.
canım dur daha çok erken . hem farklı yerlerde yaptırdıgın için olabilir.
kötü düşünme hemen.
bebişin inşallah büyücek annesi...
kitlerden kaynaklanıyordur her lab. kiti aynı olmaz aşağıdan mı baktı da görünmüyor dedi
inş canım ya dua et
evet canım vajinal baktı yani herhangi bir şey görünmüyor daha dedi sonuçta daha 4. hafta görünmemesi normal olabilir, anormal olan değerler
amanınnnn enim çalışmalardan sadece 1günü doğru tutturmuşum diğer 2 çalışma yalanmış.olursada kaza kurşunu olurmuş..az önce doktorlar.com die bir sitedeki kadın doğum doktoruna sordum yanlış zamanlamalar var dedi.ben 24 günde bir adet gördüğüm için 18'i ile 22si arasındaki hatta bugünü de değerlendirmeye almam gerektiğini(yani çalışma yapmam..hihihi)söyledi.benim de tutturduğum tarih 19'u oluyo bu durumda.zaten olursada 30 kasımda belli olacak sonuç.ozaman benim yumrtlama dönemlerim bayaaa geç zamanlara denk geliyo..ALLAH sonumu hayretsin
bi gün öncesiden beraber olmuş olsanda tutabilir cnm, yumurtalar 24 saat, ispermenler 24-72 saat canlı kalabiliyor çünkü vücutta...yani hiç belli olmazzz
ya alpellaaa hemen moral bozmak yok, moral çok önemli...dur bakalım diğer sonuçların çıksın...inşallah güzel gidecek herşey...akşam 6da çıkacak olanlar ne sonucu cnm??? dualarımız ve aklımız seninle...
ay bukadar çok uğraşacakmıyım heray..nebüyük bir sıkıntı içine sokuyor insanı.hoş benim daha ilk denemem 8 yıllık evliliğin sonucunda ama istiyorum ki ilk deneme de bingo olsun.kan testi yaptıracaktım ama vazgeçtim en iyisi beklemek ay sonunu.
canım bugün de beta hcg bakıldı 190 çıktı, dünkü sonuç 150ydi.. dr cmt tekrar gel dedi yine burda tahlil yaptır dedi aynı yerde yaptırılan tahliller arasında kıyaslama yapabiliriz dedi moralim çok bozuk gebelik haftama göre en az 1000 çıkması gerek ama 190 çıktıinşallah dış gebelik değildir...
bende aranıza yeni katıldım benide aranıza alırsanız sevinirim:)1,5 yılllık evliyim ve 6 aydır deniyoruz olmuyor bu ayın 25 i yumurtlama dönemim inş bu ay tutarda yüzüm güler, artık beklemekten sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?