KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

cnm yaa üzülme ne olurrr
hemen kötüye yormaa burda neler okudum doktorlarda bzn yanılabiliyor ttlm
geç döllenmedir belkii inşallahhhh doktorun yanılmıştırrrr
dualarım seninlee........

bende olumsuz birşey olduğunu düşünmüyorum..herşey yoluna girecektir.ben bu tarz kararların daha erken olduğunu düşünüyorm.hiç sıkma canını o bebek eminimki senin

bende olumsuz birşey olduğunu düşünmüyorum..herşey yoluna girecektir.ben bu tarz kararların daha erken olduğunu düşünüyorm.hiç sıkma canını o bebek eminimki senin

inşallah ama hayırlısı yine de.. saat 6da sonuçlarımı alıcam çok gerginim

canım dur daha çok erken . hem farklı yerlerde yaptırdıgın için olabilir.
kötü düşünme hemen.
bebişin inşallah büyücek annesi...

tek belirtim göğüs şişmesi ve kasıklarımda yavaşca baş gösteren sinsi kımıldamalar..3 gün önce fena baş ağrıları dinmek bilmeyen..ama psikolojikde olabilir die düşünüyorum.

benimde dün bugün fena başım agrıyoo
bide cok fena uyuyorumm acaba hamilemiyim ahhahah
herşeyi ona yorar olduk yaa hiç aklıma başka bişi gelmiyoo kahretsin

canım dur daha çok erken . hem farklı yerlerde yaptırdıgın için olabilir.
kötü düşünme hemen.
bebişin inşallah büyücek annesi...

inş canım ya dua et

kitlerden kaynaklanıyordur her lab. kiti aynı olmaz aşağıdan mı baktı da görünmüyor dedi

evet canım vajinal baktı yani herhangi bir şey görünmüyor daha dedi sonuçta daha 4. hafta görünmemesi normal olabilir, anormal olan değerler

amanınnnn enim çalışmalardan sadece 1günü doğru tutturmuşum diğer 2 çalışma yalanmış.olursada kaza kurşunu olurmuş..az önce doktorlar.com die bir sitedeki kadın doğum doktoruna sordum yanlış zamanlamalar var dedi.ben 24 günde bir adet gördüğüm için 18'i ile 22si arasındaki hatta bugünü de değerlendirmeye almam gerektiğini(yani çalışma yapmam..hihihi)söyledi.benim de tutturduğum tarih 19'u oluyo bu durumda.zaten olursada 30 kasımda belli olacak sonuç.ozaman benim yumrtlama dönemlerim bayaaa geç zamanlara denk geliyo..ALLAH sonumu hayretsin

ya alpellaaa hemen moral bozmak yok, moral çok önemli...dur bakalım diğer sonuçların çıksın...inşallah güzel gidecek herşey...akşam 6da çıkacak olanlar ne sonucu cnm??? dualarımız ve aklımız seninle...

bi gün öncesiden beraber olmuş olsanda tutabilir cnm, yumurtalar 24 saat, ispermenler 24-72 saat canlı kalabiliyor çünkü vücutta...yani hiç belli olmazzz

bi gün öncesiden beraber olmuş olsanda tutabilir cnm, yumurtalar 24 saat, ispermenler 24-72 saat canlı kalabiliyor çünkü vücutta...yani hiç belli olmazzz

ay bukadar çok uğraşacakmıyım heray..nebüyük bir sıkıntı içine sokuyor insanı.hoş benim daha ilk denemem 8 yıllık evliliğin sonucunda ama istiyorum ki ilk deneme de bingo olsun.kan testi yaptıracaktım ama vazgeçtim en iyisi beklemek ay sonunu.

canım bugün de beta hcg bakıldı 190 çıktı, dünkü sonuç 150ydi.. dr cmt tekrar gel dedi yine burda tahlil yaptır dedi aynı yerde yaptırılan tahliller arasında kıyaslama yapabiliriz dedi moralim çok bozuk gebelik haftama göre en az 1000 çıkması gerek ama 190 çıktı inşallah dış gebelik değildir...

ilk seferinde tutanlar var tabi ama zor iş o yaaa ama belli olmaz tabe, sen bekle regl gününe kadar cnm, biraz zor geçio zmn ama geçio işte bi şekilde

cnım geç döllenme olmuştur belkide?? o yüzden daha yeni çıkmaya başlamıştır...

Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin, sen gönlünü ferah tutmaya çalış, cmtsiye kadar kendini böle üzersen olmaz ama(

Adet düzeni
Olası yumurtlama ve gebe kalabilme günleri
prof.dr.esat orhon 'un yumurtlama günü takip listesi...
22 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 6 - 10. günler arası
23 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 7 - 11. günler arası
24 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 8 - 12. günler arası
25 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 9 - 13. günler arası
26 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 10 - 14. günler arası
27 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 11 - 15. günler arası
28 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 12 - 16. günler arası
29 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 13 - 17. günler arası
30 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 14 - 18. günler arası
31 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 15 - 19. günler arası
32 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 16 - 20. günler arası
33 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 17 - 21. günler arası
34 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 18 - 22. günler arası
35 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 19 - 23. günler arası sizlerle paylaşmak istedim belki ilerleyen dönemlerde işe yarar arkadaşlar..

bende cok yoruldum offf yaaaa insallah bir gün bizimde yüzümüz güler........bugün adet olmusum cok üzüldüm ya.........esim e dedim esimde vardır bunda da bir hayır haline sükret dedi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…