KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

kızlar benim durumum dış gebelik mi şimdi yani çok üzülüyorum bir yorumu olan var mı bu değerlere: 120-150-190

kızlar benim durumum dış gebelik mi şimdi yani çok üzülüyorum bir yorumu olan var mı bu değerlere: 120-150-190

az az yükselme olmuş sanki...
2 katına çıkması lazımdı..
ama üzülme..
burda okudum ben inşallah daha da yükselirrr....
umudunu kaybetme
ALLAH BÜYÜKTÜR...
DUALARIM SENİNLE...
2 GÜN SONRA TEKRAR BAKTIR

canım benim yha moralini bozma hemen allah büyük canım ins degrlerın katlanır hayatım üzme kendini hayırlısı olsun

doktor cumartesi tekrar bakacak ama gebeliğin normal gittiğini zannetmiyorum kızlar yine de Allahın takdiri bekleyip görücez

teşekkürler...denicez ve görecez bakalım benim düşükten sonra ekimin 17 sinde oldu adetim..şimdide kasımın 13 ü 27 günde bir e denk gelio bakalım..ben yeni üye oldum.kk yı takip ettikçe bağımlılık yapıyo sanırım..kapatamıyorumm..okudukçada çok moralim bozuluyo..işyerinde ağlamaklı oluyorum..2 gündür iş yapmıyorum işler yığılacak bu gidişle..

Kızlar naber nasılsınız?Keyifler iyi değil mi?Ya kızlar benim adetime daha var 13 gün falan var ama hadi ben en geç ihtimalle 15 gün olarak sayıyorum.Ama kasıklarımda ara ara küçük sancılar oluyo.Sizce olabilir mi ne zaman belirtiler başlıyo yaa.Bu arada Alpella inşallah dış gebelik değildir canım yaa inan çok üzüldüm.İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.Allah yardımcın olsun...

bence kaç günde bi oluosak olalam 10. 12.14.16.18.20. günlerde fanfinifinfon garanti olur, durmak yok çalışmaya devam

kk kesinlikle bağımlılık yapıo yaa, iş yerinde bütün gün açık benim zaten, evdede gider gitmez açıyorum, iş yaparken arada gelip bakıorum son durumlara...mesela bi topik var ta geçen sene başlamış, en başından beri tek tek okuyorum ahahha

günaydınnnnnnnnnnn...inşallah canım..nasılsın?

iiyim bendee cnm Allah2a şükür, ama bugün kırmızlarım gelecek galiba, öle bi hissiyat var içimde ossun önümüzdeki ay soğankürü yapacağım, bal+polen+arısütümü yiyeceğim ve daha çok çalışacağım...kendime ders programı yaptım ahahhah

aynen normalde hiç olmazdı ama aferdersin rahat oturmaya gelmio hemenn..ee senn 10 dan fazla var gunune deglmi benimdee ölee..bakarsın aynı gun ögreniriz en gsel haberlerii veririz buradaaa..

kızlar 2 gündür benimde acayip gaz sıkıntım oluyo..ayrıca o kadar ses geliyorki karnımdan yanımda oturanlar bile duyuyo yani..belirti olarak sayılırmı acaba gerçekten..ilk hamileliğimde de çok gazım olmuştu..hayırlısı bakalım

saol cnm, sende iisindir umarım...

benimde olmuştu bu ay, adet tarihimden 10 gün önce başladı, dün BAT'ımdı olmadım, bende sabah idrar çıbığı yaptım ama aldım boyumun ölçüsünü yani çokta şartlanma cnm sende, insan kendini çok dinlemeye başlıo

o hislerde yanılırsın inşallah canım..GERÇEKTEN OLUMSUZ ŞEYLER DÜŞÜNÜP KAFAYA TAKMAMAK EN ÖNEMLİSİ.ilk hamilelikte bende pes etmiştim artık evlendikten sonra 5. ayda kalabildim...sonrada baktımki hamileyimm..ama bebiş melek oldu bize bakıyo ordan dualar edio ..eminim..soğankürü ne için buarada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…