kızlar benim durumum dış gebelik mi şimdi yani çok üzülüyorum bir yorumu olan var mı bu değerlere: 120-150-190
kızlar benim durumum dış gebelik mi şimdi yani çok üzülüyorum bir yorumu olan var mı bu değerlere: 120-150-190
canım benim yha moralini bozma hemen allah büyük canım ins degrlerın katlanır hayatım üzme kendini hayırlısı olsun
az az yükselme olmuş sanki...
2 katına çıkması lazımdı..
ama üzülme..
burda okudum ben inşallah daha da yükselirrr....
umudunu kaybetme
ALLAH BÜYÜKTÜR...
DUALARIM SENİNLE...
2 GÜN SONRA TEKRAR BAKTIR
doktor cumartesi tekrar bakacak ama gebeliğin normal gittiğini zannetmiyorum kızlar yine de Allahın takdiri bekleyip görücez
canım inşallah herşey yolundadır.Rabbim sana bağışlasın bebeğini inş..kızlar benim durumum dış gebelik mi şimdi yani çok üzülüyorum bir yorumu olan var mı bu değerlere: 120-150-190
Adet düzeni
Olası yumurtlama ve gebe kalabilme günleri
prof.dr.esat orhon 'un yumurtlama günü takip listesi...
22 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 6 - 10. günler arası
23 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 7 - 11. günler arası
24 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 8 - 12. günler arası
25 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 9 - 13. günler arası
26 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 10 - 14. günler arası
27 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 11 - 15. günler arası
28 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 12 - 16. günler arası
29 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 13 - 17. günler arası
30 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 14 - 18. günler arası
31 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 15 - 19. günler arası
32 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 16 - 20. günler arası
33 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 17 - 21. günler arası
34 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 18 - 22. günler arası
35 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 19 - 23. günler arası sizlerle paylaşmak istedim belki ilerleyen dönemlerde işe yarar arkadaşlar..
Günaydın topik ahalisiiii...
inş hepimiz için güzel bi gün olurrr
teşekkürler...denicez ve görecez bakalımbenim düşükten sonra ekimin 17 sinde oldu adetim..şimdide kasımın 13 ü 27 günde bir e denk gelio bakalım..ben yeni üye oldum.kk yı takip ettikçe bağımlılık yapıyo sanırım..kapatamıyorumm..okudukçada çok moralim bozuluyo..işyerinde ağlamaklı oluyorum..2 gündür iş yapmıyorum işler yığılacak bu gidişle..
günaydınnnnnnnnnnn...inşallah canım..nasılsın?
aynen normalde hiç olmazdı ama aferdersin rahat oturmaya gelmio hemenn..ee senn 10 dan fazla var gunune deglmi benimdee ölee..bakarsın aynı gun ögreniriz en gsel haberlerii veririz buradaaa..
Kızlar naber nasılsınız?Keyifler iyi değil mi?Ya kızlar benim adetime daha var 13 gün falan var ama hadi ben en geç ihtimalle 15 gün olarak sayıyorum.Ama kasıklarımda ara ara küçük sancılar oluyo.Sizce olabilir mi ne zaman belirtiler başlıyo yaa.Bu arada Alpella inşallah dış gebelik değildir canım yaa inan çok üzüldüm.İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.Allah yardımcın olsun...
iiyim bendee cnm Allah2a şükür, ama bugün kırmızlarım gelecek galiba, öle bi hissiyat var içimdeossun önümüzdeki ay soğankürü yapacağım, bal+polen+arısütümü yiyeceğim ve daha çok çalışacağım...kendime ders programı yaptım ahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?