KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

14 ay çok uzun bi süre ( yaşın küçük olduğu için mi müdahale etmiyor acaba. cok üzüldüm canım. umarım bekleyişin biter bu ay, dua edicem senin için

tatlım yaşım 25 yani çok mu ufak :S bilmiyorum ama bence doktor boşuna uzatıyo biz özele gittiğimiz için paralı yani sanırım o yüzden diyorum artık

tatlım yaşım 25 yani çok mu ufak :S bilmiyorum ama bence doktor boşuna uzatıyo biz özele gittiğimiz için paralı yani sanırım o yüzden diyorum artık

bence sen salıdan sonra,o doktora git ve yol saçını başını. allam ya para için bçle şeyler yapanlardan bri değildir umarım.

bence sen salıdan sonra,o doktora git ve yol saçını başını. allam ya para için bçle şeyler yapanlardan bri değildir umarım.

inşallah deildir cnm ama pek güwenilmiyo artık kimseye herkez ne koparırsam kar dio ...
eğer regli olursam gidicem we artık bişeylere başlayalım çok sıkıldım dicem bakalım ne dicekk

konu ile ilgili uzman, prof birçok doktora gittim. eşim ve ben her türlü testi yaptırdık. hiçbir sıkıntı yok. ancak olmuyor olmuyor
sanırım stres yapıyorum. herşeyde bir hayır var
en son gittiğim hoca ocak ayına kadar olmazsa gel dedi. sanırım tüp bebek aşamasına geçeceğiz

evet herşeyde bir hayır vardır,üzme canını sen. olamzsa tüp bebek ile denersiniz canım,üzme kendini. belki önümzüdeki ay için olur bellimi olur

yok canım ufak olduğu için değil belki genç olduğun için kendiliğinden olmasını bekliyordur ama 14 ay hiçbir sey yapmaması benimde sırf para için olabilir mi acaba diye aklıma geldi. umarım bu ay olur :)

Evett bugün rahatsız olduğum için işe gitmedim,kendimi KK Veriorumm Evde olmak sıkıcı bee

merhaba hanımlar :) bat 18 umarım bu ay bebiş haberini verebilirim... çok stresli bi süreç ayırt edemiyorum regl mi yoksa hamilelik belirtisi mi , beklemek de çok zor geliyor sanırım bugün gebelik testi alıp yapıcam.. umarım geçen ayki gb öle bakıp kalmam :)
hepimize güzel haberler gelir inşallah...

Merhaba HoşgeLdin..

Ayy allam hepinizin az günleri kalmış batlara hadi bakalım sendende gzüel haber alalım,testi alıp yap hemen:)))

Değerli Bilgileri sizinle paylaşmaya devam ediyorum:)))

Hamilelik Belirtileri Nasıl Olur? Gebelik Belirtileri Nelerdir?

Gebelik ve Annelik forum sayfamizda uyelerimizin katkilari ile olusturmus oldugumuz erken hamilelik (gebelik) belirtileri ile ilgili listemizi asagida sizler ile paylasacagiz.

Listemizde yer alan gebelik belirtileri ile ilgili maddeler tum anne adaylarinin kendilerinde olan degisimleri yazmasi ile ortaya cikmistir. Asagida yer alan hamilelik belirtileri listemizdeki tum belirtiler her kiside yasanmamakla birlikte gebelik baslangicinda bu belirtilerden en az bir kac tanesi mutlaka olusacaktir.

Eger sizde hamile kalmaya karar verdiyseniz ve erken hamilelik belirtileri nelerdir diye merak ediyorsaniz listemiz sizin icin bir yol gosterici olabilir.

slm canım bugün kan testi verdim ama yarın ölen sonu dediler burayı pek bilmediğim ve kayınvalidemin yanında olduğum için bi özel hastaneyede gidemiyorum gidelimde diyemiyorum çekiniyorum yarın ölen alcm sonuçları umarım iyi haber alırım bat 7 kasımdı hala kırmızılar gelmedi çok şükür ve midem dönmeye başladı benim ya kusmam yok ama midem azıma gelio bazen psikolojikse diyorum şimdi ama umarım iyi haberler veririm sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…