evetttt..eşim az önce telefon etti hadi gitte bi tahlil yaptır diyor.ama ben korkuyorum yaa sanki ameliyat masasına yatıcam gitmiyo ayaklarım..
ayyy çok zor geçiodur şimdi sana günler, ama bencede erkenden yapıp moralini bozmaya gerek yok, bekleyebilirsen geçsin adet gününü...inş gelmez kırmızılarrr da güzel bi haber alırız bizde, moralimiz yerine gelirrrr
evetttt..eşim az önce telefon etti hadi gitte bi tahlil yaptır diyor.ama ben korkuyorum yaa sanki ameliyat masasına yatıcam gitmiyo ayaklarım..
cidden birtane bile hamiş çıkmayacakmı aramızdan acep inşallah olur yadün gece kendimi hamile olarak gördüm kocaman karnım vardı allahım ne güzel duyguydu ya inşallah rabbim hepimize yaşatır
önce de yazdım ya, ben cmt yaptırdım büyük heyacanla... 7 gün öncesi çıkmaz dedi loborant
çook heyecanlııııyaa git yaptır bence, bil var mı yok mu, belirsizlikten daha iyidir...beklesen ve birşey yoksada kırmızılar gelince yine hüsran olacak, tek kaybın zaman kaybı olur beklersen...
rabbim tüm isteyenlere tatırsın inşaallah hamiş olanlarıda bebişlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yarabbim...kızlar dualarım hepinizle inş...sizde bana dua edin bende cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicem inşaallah
şimdi 2 gün kaldı yaa acaba yaptırsammı diyorum ama..bekliyim en iyisi arkadaşım..senle aynı gün yaptırırız.sonucuda paylaşırız inşallah burda.
Kızlar benm 2 gün gecikti Allahım İnşallah Hamileyimdir... Rabbim Olmayan Herkese Nasip Etsin...
Kızlar benm 2 gün gecikti Allahım İnşallah Hamileyimdir... Rabbim Olmayan Herkese Nasip Etsin...
rabbim tüm isteyenlere tatırsın inşaallah hamiş olanlarıda bebişlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yarabbim...kızlar dualarım hepinizle inş...sizde bana dua edin bende cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicem inşaallah
cnmm dualarımız seninle, inşallah o pıtpıtları duyacaksın, sonra tekmelerini duyacaksın, sonra bi bakmışsın bebişin kucağında Allah'ın izni ileee
allah razı olsun canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin o duyguyu ...allahın izniyle inşaallah darısı tüm isteyenleree
offf işte böle oluo insan, hem bekleyeyim dio, hem bir an önce varsa öğreneyim diyo insan
şimdi senin2 günvar Bat'a değil mi? yaa ozmn bekle 2gün, var mı adet belirtin filan herhangi birşey
inşaallah canım inşaallah.. bence hiç bekleme hemen git hcg testinde çıkar zaten benim adetim 1 gün geçiyordu çıktığında
bencede bekle arkadaşımm..ben ilk hamilelikte 24 nisan adet tarihimdi olmadım 25 inde test yaptım çıkmıştı..1 gün geçsin dayanamıyor insan ..hatta geçmeden bile bir sürü testler yapıo..Allah ım güzel haberlerinizi duymayı nasip eder inşallahhh ...dualarım hepinizle...
tatlım benim birhafta önce geğirtim başladı snra bunu gaza çevirdi ve hala devam ediyor ama bugün biraz daha azalmış durumda.herkezde olduğu gibi göğüsler şişti,2 gündür sendeleme,mide yanması,deli gibi üşüme,çenemde heray başı varolan sivilcemin çıkmaması.ama akıntım,mide bulantım gibi şeyler yok..
cnmm dualarımız seninle, inşallah o pıtpıtları duyacaksın, sonra tekmelerini duyacaksın, sonra bi bakmışsın bebişin kucağında Allah'ın izni ileee
adet belirtin filan var mı? yaptırmayacak mısın test filan yaaa? inş hamilesindir, ama bence artık test yaptır geçmiş zaten iki gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?