mide bulantısı genelde 7. hafta gibi başlıyormuş cnm istisnalar hariç...diğerleride adet belirtiside olabilir hamilelik belirtiside, ama inş ikincisidirrr
Ben 3 Ay Önce Bir Bebeğimi aldırmak zorunda kaldım şimdi cok heyecanlanıyorum tekrar diye eşime test almayacağım konsuunda söz verdimcumartesi yapıcaz . İnşallah Pozitif çıkar
hamiş arkdaşları tebrik ederim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasipt etsin yüzünüzü güldürsün bize dua edin kızçeler
benim adet tarihi geçerse eğer 1 ay doktora gitmiyicemtaki kalp atışları duyulana kadar
öncelikle geçmiş olsunnn, Allah'ım tekrar yaşatmasın...
inş güzel haber alırsın bu haftada hepimiz sevinirizz. ne kadar beklemeyi düşünüosun peki test için?
:):) evet işte herşey olabilir.hayırlısı artık napalım olmazsa da aralık var daha yaa...moral bozmak yok
Ben 3 Ay Önce Bir Bebeğimi aldırmak zorunda kaldım şimdi cok heyecanlanıyorum tekrar diye eşime test almayacağım konsuunda söz verdimcumartesi yapıcaz . İnşallah Pozitif çıkar
o zaman bekle canım rabbim kalbine göre verir inşaallahhhhhhhhh
Cumartesi Gidelim Diyoruz Ama şimdi okudukça Ben sanırım iş çıkışı hemen test alıcam. Eşime Söz Verdim ama napim umutlanmaktansa Sonuç Pozitif yada Negatif görmek daha ii benm iiçin sanırım.
ayy şimdi ne desem boş, insan gaza gelio dediğin gibi...
mide bulantısı genelde 7. hafta gibi başlıyormuş cnm istisnalar hariç...diğerleride adet belirtiside olabilir hamilelik belirtiside, ama inş ikincisidirrr
Akşama Haber veririm Canım Buralarda olursanızzzz :):)
kendimi örnek verim ilk hamileliğimde mide bulantım olmadı ilk başlarda..7-8. haftalarda sadece sabah kalktığımda bulanıyordu..kusmada değil sadece azcık içtiğim suyu cıkarıodum..her günde olmuyordu..çok afedersiniz ama gaz ve geğirme bendede oluyordu gazdan çok şikayetçiydik eşimle hattabende usanmıştım artık.. ayrıca aşırı iştahım açılmıştı ilk aylardan itibaren..vede acıya çok düşkün olmuştum..
inşşş güzel haberler alırsın cnm. ama olmassada üzülmek yok, durmak yok çalışmaya devam ozamanda
yaa çok ağır olmadıktan sonra bu şikayetler bile güzel benceee...diorum midemin bulanmasını bu kadar isteyeceğimi düşünmezdim:)))[/Q
tabiki bunlar şikayet bile değil sadece ufak belirti..dünya tatlılarına az bile..beni öyle rahatsız edecek bi şikayetim olmadı hiç..en büyük derdim kanamalarımdı..hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra başladı...ve hiç bitmedi..sonundada 21 hafta 6 günlükken melek oldu oğluşumm...napalım durmak yok çalışmaya devam dimi eyecha
tabiki bunlar şikayet bile değil sadece ufak belirti..dünya tatlılarına az bile..beni öyle rahatsız edecek bi şikayetim olmadı hiç..en büyük derdim kanamalarımdı..hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra başladı...ve hiç bitmedi..sonundada 21 hafta 6 günlükken melek oldu oğluşumm...napalım durmak yok çalışmaya devam dimi eyecha
yaa cnm peki neden olduğu belli oldu mu düşüğün? çünkü hani normalde en riskli dönem 3 ay ya, hani sonrasında olması neden oluyo ki, trioit tansiyon filan mı vardı sende? yani böle soruorum ama rahatsız oluosan bu konu hakkında konuşmaktan cevap vermeyebilirsin şeker
yok canım önemli değil..istediğini sorabilirsin...üçlü testte nöral tüp defekti yüksek çıktı..oda bebeğin sinir sistemi gelişimiyle alakalı birşeymiş sanırım...o nedenle amniyosentez yapıldı.13 gün sonrada bebeğim düştü..nedeni hala araştırılıyor...otopside ama sonucundanda vazgeçtim..ben düşük yaptığımda 1 ay sonra arayın dediler sonuç için..aradık 6 ay sonra dediler..geçenlerde bi arayim sorim ne dicekler dedim..hazirandan sonra arayın dediler.. ben lanet ettim artık hastanenin yüzünü görmek istemiyorum..birçok şey oldu rapor paramı alamamıştım 2 eylülde biten raporumun parasını sonunda 4 kasımda aldım vs vs hastanede sskda hep tanıyolar beni artıkanlıcan pes ediyorum ama annem falan alırsa yada hastaneden çıktı diye ararlarsa sonucu alacam..hazirana kadar hamile kalırsam o sonuç bişeye yaramazki..sırf ikinci bebekte riskli durum varmı diye otopsi istemiştik ..
yok canım önemli değil..istediğini sorabilirsin...üçlü testte nöral tüp defekti yüksek çıktı..oda bebeğin sinir sistemi gelişimiyle alakalı birşeymiş sanırım...o nedenle amniyosentez yapıldı.13 gün sonrada bebeğim düştü..nedeni hala araştırılıyor...otopside ama sonucundanda vazgeçtim..ben düşük yaptığımda 1 ay sonra arayın dediler sonuç için..aradık 6 ay sonra dediler..geçenlerde bi arayim sorim ne dicekler dedim..hazirandan sonra arayın dediler.. ben lanet ettim artık hastanenin yüzünü görmek istemiyorum..birçok şey oldu rapor paramı alamamıştım 2 eylülde biten raporumun parasını sonunda 4 kasımda aldım vs vs hastanede sskda hep tanıyolar beni artıkanlıcan pes ediyorum ama annem falan alırsa yada hastaneden çıktı diye ararlarsa sonucu alacam..hazirana kadar hamile kalırsam o sonuç bişeye yaramazki..sırf ikinci bebekte riskli durum varmı diye otopsi istemiştik ..
Kızlar işte bu yüzden folikasit çok önemli.Gebelik öncesi muhakkak kullanalım.bu nöral tüp sinir sisteminin oluşmasını falan sağlıyo folikasit.Birde bildiğim kadarıyla ambiyosentez düşüğe neden olabiliyor.Bence senin ondan düşmüş olabilir canım.Çok riskli bir test diye biliyorum.Cuma günü ablam bebeğinde down sendromu riski olduğunu öğrendi.Bu testi istediler ama o yaptırmıycak.Nasılsa aldırmıycam diyor öyle olsa bile.Çünkü düşük tehlikesi oluşabiliyor sonrasında.Yengemde yaptırdı o testten.Doğuma kadar hep yattı sonrasında.
yaa evet ambiyosentezin öle bir riski var, kimse yaptırmak zorunda kalmasın inşallah...
ablanın da belli olmaz cnm, annem anlatmıştı arkadaşının kızına aynı şekilde risk var demişler ambiyosentez yapalım demişler, yaptırmamış ama gayet sağlıklı bi çocuğu olmuş...
anladım canım( evet yaa niye o kadar uğraştırmışlar, hala da çıkmamış, bence artık bi sonuç çıkmaz hastaneden kaç ay geçmiş üstünden...
sen o hamilelik öncesi, folik asit kullanmamış mıydın cnm? yanlış hatırlamıyorsam folik asiti hamilelikten 3 ay önce yazmalarının nedeni bu nöral tüp defekti gibi sinir anomalilierini engellemek değil miydi?
Kızlar işte bu yüzden folikasit çok önemli.Gebelik öncesi muhakkak kullanalım.bu nöral tüp sinir sisteminin oluşmasını falan sağlıyo folikasit.Birde bildiğim kadarıyla ambiyosentez düşüğe neden olabiliyor.Bence senin ondan düşmüş olabilir canım.Çok riskli bir test diye biliyorum.Cuma günü ablam bebeğinde down sendromu riski olduğunu öğrendi.Bu testi istediler ama o yaptırmıycak.Nasılsa aldırmıycam diyor öyle olsa bile.Çünkü düşük tehlikesi oluşabiliyor sonrasında.Yengemde yaptırdı o testten.Doğuma kadar hep yattı sonrasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?