KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

şu kasım bitsede aralık gelse artıkın yaaa.....beklemek çoookk zor...inşş.rabbim bu sefer verecek bana hediyemi..hissediyorum bunu..bat 10 aralık....kaldı 12 günn..üfff geçer mi yaffffff

inşallah sağlıklı gelir bebişiniz...zor bi durum yaa, Allah'ım kimseye göstermesin...

kaç aylık hamiş ablan?

şu kasım bitsede aralık gelse artıkın yaaa.....beklemek çoookk zor...inşş.rabbim bu sefer verecek bana hediyemi..hissediyorum bunu..bat 10 aralık....kaldı 12 günn..üfff geçer mi yaffffff

bi şekilde geçiyo cnmda, senin 12 günün varsa hala fanfinifon günlerinde sayılırsın, geç yumurtlama filan olursa diye çalışmayı ihmal etmeyinn

Aminnnn.Allah sana çok sağlıklı bir bebek nasip etsin.Allah bir daha yaşatmasın.Demekki kısmeti değilmiş doğmak.İnşallah hayırlı haberlerini alırız yakın zamanda...

bi şekilde geçiyo cnmda, senin 12 günün varsa hala fanfinifon günlerinde sayılırsın, geç yumurtlama filan olursa diye çalışmayı ihmal etmeyinn

canım ben cmtesi bitirmiştim çalışmaları..yumurtlama günlerim bitiyo diye....29 gün arayla olur adetim ve ben 19-26 tarihleri diye buldum netten..tühh yaaaa olmasın geç döllenme falan ((

evet canım dediğin gibi kısmet değilmiş...Rabbim inşallah tez zamanda sağlıkla sağlıklı bebişini verir kucağına...

eşinde toparlar kendini şu anda böyle hissetmesine rağmen, sonuçta onlarda bizdeki annelik içgüdüsü gibi birşey olmadığı için farklı bakıyorlar olaya duygusallıktan ziyade mantık çerçevesinde bakıyorlar genelde, sen aranızın bozulmasına müsade etme yine de biraz zaman tanı bakalım

kızlarr aranızda yeniyim bizde bu ay başladık çalışmalara 30 kasım adet günüm bakalım gelecek mi.. 2 günüm kaldı

canım ben cmtesi bitirmiştim çalışmaları..yumurtlama günlerim bitiyo diye....29 gün arayla olur adetim ve ben 19-26 tarihleri diye buldum netten..tühh yaaaa olmasın geç döllenme falan ((

neyse cnm ii çalıştıysan dersine problem olmazz Allah'ın izni ile buluşmuşlardır onlar içerde sabredip beklemekten başka yapacak bişiyin yok şimdi, hadi bakalım hayırlısı

neyse kaçtımm:)

Hayırlısını dile allah sağlıklı mutlu bebekler nasip etsin hepimize.

tabi hayırlısıysa olsun..daha önce bi kaybım var 9 haftalık....RABBİM kimseye yaşatmasın öyle bi acı..ama yaş ilerliyo canım ya bi an önce hayırlısıyla gelsin istiyorum..ilk bebeğim olacak kısmet olursa ve ben çocukları çok severim 2-3 çocuğum olsun istiyorum..bu arada yaş 30..geç kalmak istemiyorum..dua edin bana..bu ay nedense umutluyum olcak diyo içimden bi ses...ve dilerim öyle olur..

Bende aynı durumdayım. 4 ay önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim bende. Şuan adetim 2 gün gecikti. sürekli dua ediyorum. Aynen Benimde Yaşım geciyor. Dua etmekten ve calışmalara devam etmekten başka sansımız yok. Rabbim gülecek yüzümüze...

tamam canım..bugün aradı aramıyorsunda hiç diyor :) nese uzatmayayım bari ama ben zaten uzatamam ki o daha inatçı görüşürüz..kendine ii bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…