KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Aminnnn.Allah sana çok sağlıklı bir bebek nasip etsin.Allah bir daha yaşatmasın.Demekki kısmeti değilmiş doğmak.İnşallah hayırlı haberlerini alırız yakın zamanda...

saol canım inşallahhhhhh...daha kasım bitcek aralık 13 gelecek oooo bayağ var bana..hem bide zor gibi çalışma olmadı yumurtlama dönemimde bitmiştir...eşim korkuyorda ..okumussundur belki...ama kısmet yinede..olursa şok haber diye yazacam

selam kızlar nasılsınız bu aralar pek fazla giremedim ((
benim çalışmalar bitti bakalım 24 kasımda :)))
görücez aralık ayında ilk deneme nasıl olucak gerçi pek fazla ümidim yok ilkinde ama kısmet yinede:)))
aralık 15 e kadar bekliycem :))))
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah :)))

hayırlısı hiç belli olmaz..bat ne zaman canım ..bende 26sında bitirdim çalışmaları...bekliyorum kısmet artık...inş 2011in son ayında müjdeyi alırız...yeni yıla bebişlerimizle gireriz :)

kızlar geç döllenme olayı var ben kızımda öle olmuştum ondan çalışmalara devam

ben ilk hamileliğimi bata 2 gün varken öğrenmiştim ve baya kırmızıydı çizgi..sanırım onda da erken döllenmeydi....şimdiye kadar ne ovulasyon testi kullandım ne de ateş ölçme vs yöntemi...netten olası ovulasyona baktım ve o tarihlerde çalışma yaptık...kısmet olunca ,vakti gelince oluyo..hiç beklemediğin zamanda(

kızlar yine kimsecikler kalmamışşş bizim topiciğimizz terkediliyo sanırımm
bu arada benim reglim biteli 5gün oldu ama akıntım başladı anlayamadım sizce neden olabilir???

selam kızlar benim 21 kasım başlangıç 25 kasım bitiş. sizce hangi günler daha uygun? yada test mi alsam hiç kullanmamıştım nasıl bişey kullanan varmı? gebelik testi gibi bişey mi dir?

Beklemek ne kadar zor Yarabbim..
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım...Benim Bat 8Aralık..ve şimdiden daraldım...Üzülmek çok kötü yaaww...

Eşin korkmakta çok haklı.Sana ne kadar değer verdiği anlaşılıyor burda.Senin yeniden aynı şeyleri çekmenden ne kadar çok korkmuşki adam sana yanaşmıyor.Neyse sen bi şekilde kanına gir onun:)

Eşin korkmakta çok haklı.Sana ne kadar değer verdiği anlaşılıyor burda.Senin yeniden aynı şeyleri çekmenden ne kadar çok korkmuşki adam sana yanaşmıyor.Neyse sen bi şekilde kanına gir onun:)

haklısın bencede..ama dün ikinci çalışma oldu adetten 16 gün sonra kısmet bakalım tutarmı bilmem :))

haklısın bencede..ama dün ikinci çalışma oldu adetten 16 gün sonra kısmet bakalım tutarmı bilmem :))

Hiç belli olmaz.Kısmet herşey.Ben artık bu ay adet olursam bi sonraki ay günüme falan bakmıycam.Benim görümcem adeti bitmiş o gün yapmış o gün hamile kalmış.Yumurtlama günü değilmiş.Yani kısmet yyaa.Takmıyalım yeterki.

bencede kısmetten öte yol gitmez derler ya aynen öyle canım..bekleyip görecez artık...zamanda geçmiyo zatenn..

kimsecikler yok ama olsun ...merhabalar topik ahalisiii

flower_ ve mehtap8 nolduuu kızlarrr yaptınız mı test? var mı bi gelişmee??

şimdi bende zaten Roma kan ağladığı için test filan yapma şansın yok ya, size sarıcam test için, testkolik oldum sanırım daha ilk aydan

ve geçen karar almıştım bundan sonra adetim geçene kadar bekleyip kan testi yaptıracağım direkt diye, ama düşündüm de ya ben çift çizgi heyecanını yaşamak istiyorumm, o yüzden karar değiştirdim, idrar çıbığımdan vazgeçmem

ya da önce kan testi yaptırırım, pozitif çıkarsa sırf çift çizgi heyecanını yaşamak için eve gelir idrar çıbığı yaparım:)))

Çok cıbıkla uğraşmak istiyosan tam adetinin geçtiği gün cıbıkla test yap:):)Sonra git kan testi yaptır bari:):)

slmmmmm eyecha..ismin ne buarada? walla çıbıklardan vaz geçilmiyor bende başlarım herhalde en kısa zamanda nasılsın nasıl gidiyor?

Çok cıbıkla uğraşmak istiyosan tam adetinin geçtiği gün cıbıkla test yap:):)Sonra git kan testi yaptır bari:):)

evet öle yapıcam, çift çizgiyi görmeden şuradan şuraya gitmemmmm

slmmmmm eyecha..ismin ne buarada? walla çıbıklardan vaz geçilmiyor bende başlarım herhalde en kısa zamanda nasılsın nasıl gidiyor?

ii diyelim ii olsun cnm...eşimin iş konusunda sıkıntıları var bu aralar, iş değiştirmesi gerek acil,canı çok sıkkın oyüzden, bende kafaya takmayayım olacak yumuşlarımı etkiler diyorum ama canım çok sıkılıooo yinede hayırlısı ile bi gönlüne göre iş bulsa...

sen nasısınnn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…