Aminnnn.Allah sana çok sağlıklı bir bebek nasip etsin.Allah bir daha yaşatmasın.Demekki kısmeti değilmiş doğmak.İnşallah hayırlı haberlerini alırız yakın zamanda...
selam kızlar nasılsınız bu aralar pek fazla giremedim((
benim çalışmalar bitti bakalım 24 kasımda :)))
görücez aralık ayında ilk deneme nasıl olucak gerçi pek fazla ümidim yok ilkinde ama kısmet yinede:)))
aralık 15 e kadar bekliycem :))))
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah :)))
Selllllammmm....
Hamile kalan var mı ya? Bu aralar uzak kaldııımm(
kızlar geç döllenme olayı var ben kızımda öle olmuştum ondan çalışmalara devam
slm ben buralardayım hamile olan yok şimdilik bildiğim kadarıyla..beklemede bir çoğu..beklenmeyen adet tarihlerini sayıyoruz..:)
tühh hamile kalmycak kimse bu gidişle,az çalışıoruz demekki:)))[/Q
yok yaa daha değil daha ben varım gününü bekleyen..
saol canım inşallahhhhhh...daha kasım bitcek aralık 13 gelecek oooo bayağ var bana..hem bide zor gibi çalışma olmadı yumurtlama dönemimde bitmiştir...eşim korkuyorda ..okumussundur belki...ama kısmet yinede..olursa şok haber diye yazacam
Eşin korkmakta çok haklı.Sana ne kadar değer verdiği anlaşılıyor burda.Senin yeniden aynı şeyleri çekmenden ne kadar çok korkmuşki adam sana yanaşmıyor.Neyse sen bi şekilde kanına gir onun:)
haklısın bencede..ama dün ikinci çalışma oldu adetten 16 gün sonra kısmet bakalım tutarmı bilmem :))
Hiç belli olmaz.Kısmet herşey.Ben artık bu ay adet olursam bi sonraki ay günüme falan bakmıycam.Benim görümcem adeti bitmiş o gün yapmış o gün hamile kalmış.Yumurtlama günü değilmiş.Yani kısmet yyaa.Takmıyalım yeterki.
kimsecikler yok ama olsun ...merhabalar topik ahalisiii
flower_ ve mehtap8 nolduuu kızlarrr yaptınız mı test? var mı bi gelişmee??
şimdi bende zaten Roma kan ağladığı için test filan yapma şansın yok ya, size sarıcam test için, testkolik oldum sanırım daha ilk aydan
ve geçen karar almıştım bundan sonra adetim geçene kadar bekleyip kan testi yaptıracağım direkt diye, ama düşündüm de ya ben çift çizgi heyecanını yaşamak istiyorumm, o yüzden karar değiştirdim, idrar çıbığımdan vazgeçmem
ya da önce kan testi yaptırırım, pozitif çıkarsa sırf çift çizgi heyecanını yaşamak için eve gelir idrar çıbığı yaparım:)))
kimsecikler yok ama olsun ...merhabalar topik ahalisiii
flower_ ve mehtap8 nolduuu kızlarrr yaptınız mı test? var mı bi gelişmee??
şimdi bende zaten Roma kan ağladığı için test filan yapma şansın yok ya, size sarıcam test için, testkolik oldum sanırım daha ilk aydan
ve geçen karar almıştım bundan sonra adetim geçene kadar bekleyip kan testi yaptıracağım direkt diye, ama düşündüm de ya ben çift çizgi heyecanını yaşamak istiyorumm, o yüzden karar değiştirdim, idrar çıbığımdan vazgeçmem
ya da önce kan testi yaptırırım, pozitif çıkarsa sırf çift çizgi heyecanını yaşamak için eve gelir idrar çıbığı yaparım:)))
Çok cıbıkla uğraşmak istiyosan tam adetinin geçtiği gün cıbıkla test yap:):)Sonra git kan testi yaptır bari:):)
slmmmmm eyecha..ismin ne buarada? walla çıbıklardan vaz geçilmiyor bende başlarım herhalde en kısa zamandanasılsın nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?