evet öle yapıcam, çift çizgiyi görmeden şuradan şuraya gitmemmmm
ii diyelim ii olsun cnm...eşimin iş konusunda sıkıntıları var bu aralar, iş değiştirmesi gerek acil,canı çok sıkkın oyüzden, bende kafaya takmayayım olacak yumuşlarımı etkiler diyorum ama canım çok sıkılıooo yinedehayırlısı ile bi gönlüne göre iş bulsa...
sen nasısınnn?
kimsecikler yok ama olsun ...merhabalar topik ahalisiii
flower_ ve mehtap8 nolduuu kızlarrr yaptınız mı test? var mı bi gelişmee??
şimdi bende zaten Roma kan ağladığı için test filan yapma şansın yok ya, size sarıcam test için, testkolik oldum sanırım daha ilk aydan
ve geçen karar almıştım bundan sonra adetim geçene kadar bekleyip kan testi yaptıracağım direkt diye, ama düşündüm de ya ben çift çizgi heyecanını yaşamak istiyorumm, o yüzden karar değiştirdim, idrar çıbığımdan vazgeçmem
ya da önce kan testi yaptırırım, pozitif çıkarsa sırf çift çizgi heyecanını yaşamak için eve gelir idrar çıbığı yaparım:)))
ay bu ateş olayı nedir bilemedim benim ateşim çıkmıyor ,adet dönemine 3-5 gün kala 1-2 puan oynuyor bilen var mı bu durumuinşallah gönlüne göre işini en kısa zamande bulur eşin..sende rahatlarsın..yeni iş bebişide beraberinde getirir inşallah...ben iyiyim..dün çalışma oldu biliyormusun 16.günü ama bakacaz..ben bişe sorcam..bu ateş meselesi nedir?benim adetim 13 kasımdı 21 kasımda birlikte olduk 25 kasımda ateşler içinde yandım kayınvaldem falan şaşırıyordu ellerim terliyordu,ayaklarım yanıyordu...ateş olunca yumurtlamamı olmuş oluyor...öyleyse bizim çalışma işe yaramadı desene..
inşallah gönlüne göre işini en kısa zamande bulur eşin..sende rahatlarsın..yeni iş bebişide beraberinde getirir inşallah...ben iyiyim..dün çalışma oldu biliyormusun 16.günü ama bakacaz..ben bişe sorcam..bu ateş meselesi nedir?benim adetim 13 kasımdı 21 kasımda birlikte olduk 25 kasımda ateşler içinde yandım kayınvaldem falan şaşırıyordu ellerim terliyordu,ayaklarım yanıyordu...ateş olunca yumurtlamamı olmuş oluyor...öyleyse bizim çalışma işe yaramadı desene..
valla şekerim ne desem ki dün yazdıklarmı okuduysan cmt ne ümitlerle gidipi kan verdiğimi komalık eve geldiğimi bir de üstüne laborant 7 günlük beraberlikler görünmez dedi gitsen bir türlü gitmesen......oooffffffffff..
valla şekerim ne desem ki dün yazdıklarmı okuduysan cmt ne ümitlerle gidipi kan verdiğimi komalık eve geldiğimi bir de üstüne laborant 7 günlük beraberlikler görünmez dedi gitsen bir türlü gitmesen......oooffffffffff..
yaa cnm bende tam bilmiorum ateş durumunu...başka bi topikte öle hergün ateş kontrolü ile yumurtlama takibi yapıyolardı ama ben ilgilenmediğim için incelememiştim...ama dediğin gibi yumurtlama zamanı normal vücut sıcaklığının üzerine çıkıyor biraz, sonra adet olma günüde düşmez ise hamişsin, adet olacağın zaman düşüyor...yani böle bişilerdi ama yalan yanlış olacak benim dediklerim...
ama sen onlara takılma yaa, hiç belli olmuo, bence en garantisi adet bittikten 3 gün sonra başlayıp gün aşırı fanfinifon 20. güne kadar
amançok bilioumş ooo, benim kuzenim fanfinifondan 7 gün sonra kan verdi bende bişiler var diye, kanda çıktı, ama işte o dönem riskli olduğu için bakmak istemiyorlar, çünkü çoğu kadın adet gününden önce düşük yapabiliyormuş sağlıksız ise yumurta...oyüzden garanti olmadığından adetten önce gelmeyin diyolar hüsran yaşamamamız adına
bana daha var ozaman desene durmak yok çalışmaya devamdün anlamadım zaten üzüldü heralde eşim baktı olmucak suyuma gittii ehehehehe hmm ateşi takip edim bakalım...zaten sabahları acayip sıcak oluyorum ben eşim kendini ısıtır benimle...şaşırıyordu bu ne yanıyosun die..
:))) ama ateşini her sabah kalkınca hep aynı saatte ölçmen gerekiyor 7-7:30 gibi ve dil altından. bi de yanlarına akıntı gelen günleri ve fanfinifon olan günleri yazmışlardı... ama sen direkt kendi yapan biri varsa ondan al tekrardan detayları cn, ben sadece onlardan okuduğumu ve aklımda kalanı yazıorum
ölçmüyorumki ateşölçer falan yok evdekendi hissiyatım sadece..insan okudukça anlıyor aslında geçmişteki ateş basmalarını falan...benim 5 gün gecikmişti bir kere adetim hamileyim sandım ama var ya işyerinde sıcaktan duramıyordum lavaboya gidip ayakkabılarımı çorabımı çıkarıyordum o derece yani ama ozaman bilmiodumki böle şeyleri..bi baktım geldi kırmızılar..hep dedilerki vücut kendini hazırlıyor.. ondan 3 ay sonra hamile kalmıştım ..gerçekten bu gecikmeler birşeylerin belirtisi sanırım...ahhhhhh 13 aralık gellll 13 aralıkkk...
ay bu ateş olayı nedir bilemedim benim ateşim çıkmıyor ,adet dönemine 3-5 gün kala 1-2 puan oynuyor bilen var mı bu durumu
Ya kızlar bel ağrım var ve göğüslerimde de acıma ve şişkinlik hissi var.. Acaba regl mi olucam?? Yoksam başka bişiler olabilir mi??((
ne düşünürsen onu çağırırsın derler yaa..bence başka bişiylerdir :)bu arada ilk hamileliğimde ben de göğüs ağrısı ve şişmesi olmuştu..yani en belirgin belirti olarak bunu yaşamıştım....
peki hemencik mi başlamıştı canım sende de göğüs ağrısı ve şişmesi??
adet gecikmesi ollmadan başlamıştı ..test yaptığımda da çift çizgiyi görmüştüm..bu arada testi adete 2 gün kala yaptım ve kırmızı çizgiydi silik değildi...
tamam canım aklımda olsun... bende reglime iki gün kala yapayım bakayım testi ne olacak :) teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
şekerim ateş ölçer yoksa ilk çalışman olamalı biz çocuklularda 8'er tane falan vardır sanırım sana da öylesini nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?