arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım ve pozitifi gördüm..ALLAH benim yüzümü güldürdü sizlerede nasib etsin inşallah..
arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım ve pozitifi gördüm..ALLAH benim yüzümü güldürdü sizlerede nasib etsin inşallah..
8 yıllık evliyim ve ilk denememizdi..normalde adet tarihim yarın.kan testiylke bugün pozitifi gördük.
8 yıllık evliyim ve ilk denememizdi..normalde adet tarihim yarın.kan testiylke bugün pozitifi gördük.
Tebrikler:) Bize de biraz tiyo lazımmm:)
vallahi size ne sölim bilmiyorum.ben adetim bitti 3 gün snra denedik.sonra 10.günde birde 13.günde denedik.ama inanın yumurtlama tarihimi hesaplarken en son olacağım tarihten geri giderek 14. günden başladık çalışmaya.rabbimde karşılığını verdi
vallahi size ne sölim bilmiyorum.ben adetim bitti 3 gün snra denedik.sonra 10.günde birde 13.günde denedik.ama inanın yumurtlama tarihimi hesaplarken en son olacağım tarihten geri giderek 14. günden başladık çalışmaya.rabbimde karşılığını verdi
Peki bi belirti var mıydı yani hissettin mi çok soru sordum ama gerçekten merak ediyorum
vardı tatlım.sağ kasıkta hafif ağrı.baş dönmesi 2 gündür bugün saah mide bulantısı,günüme yaklaştıkça bel ağrısı,göğüslerin şişmesi,arada baş ağrısı...ama inanın hissiyat daha ağır basıyor.ben bunları adet olacakkende hafiften yaşıyodum
Teşekkürler canım. inşallah sağlıkla kucağına alrsın:)
kızlar yine kimsecikler kalmamışşş bizim topiciğimizz terkediliyo sanırımm
bu arada benim reglim biteli 5gün oldu ama akıntım başladı anlayamadım sizce neden olabilir???
iyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı..
amin tüm dileyenler tüm bekleyenler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?