kızlar merhaba giremiyorum ne zamandır siteye sınavlarım var nette vakit geçiremiyorum. nasılsınız görüşmeyeli?
canım yumurtlama döneminde olabilir misin acaba benim hep öyle oluyor. umarım bu ay yüzün güler
Wayyyyyyy Hayırlı Olsunnnn,Hamişimiz Olduuuuuuu:))) Çok sevindimmmm
4 aylık oldu daha yeni cinsiyetini bile yeni öğrendi kız yaa.İnşallah cadı bir kızımız olucak.
s.a kızlar nasılsınız benım gunum gectı fakat gecolyo die 2 3 gn daha beklıym dyom ama belirtıde yok adet olcagma dair bakalım
Kızlarrr günaydın.Hamileyimmmmmmmmmmmmmmm....:)Demeyi çok isterdim ama değilim:):):)Adetimden önce gelen kahverengi akıntım geldi.Hatta baya bir erken geldisoğan suyu içmiştim acep ondan mı?Umutlar bir sonraki aya hayırlısıyla.
arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım ve pozitifi gördüm..ALLAH benim yüzümü güldürdü sizlerede nasib etsin inşallah..
Kızlarrr günaydın.Hamileyimmmmmmmmmmmmmmm....:)Demeyi çok isterdim ama değilim:):):)Adetimden önce gelen kahverengi akıntım geldi.Hatta baya bir erken geldisoğan suyu içmiştim acep ondan mı?Umutlar bir sonraki aya hayırlısıyla.
benım de 3 gün gecikti dur bakalımm bekliyoruz bugun de olmazsam yarın kan testine gidiyorum
napıyım hüsran olmayım diye bikaç gün geçsin de kesinlik versin dyeşakacıııııı:))))) bi an dedim topike bereket geldi...inş bu müjedyi verdiğin o günde gelecek...
soğan suyu yapıyormuş cnm,başka topikte görmüştüm, ve de bazılarında adet düzensizliği yapmış, bende tam başlamıştım onları okuyunca işkillendim bıraktım, şimdi hazır düzenli giden bi adetim var kurcalamayayım diye...eğer iltihap kist vs var ise onları kurutp atmaya başlamıştır vücut
hadi hayırlısıııı inş bi güzel haberde senden:)) nası duruosunuz ya 3 gün geçmesine rağmen:))
napıyım hüsran olmayım diye bikaç gün geçsin de kesinlik versin dye
kız sen nerdesin iki dekodu yapcaz yokoldun kanda yaptır çıkar cicim
kız nerelerde olcam burdayım yanındaaa..ahh sekerım sen iste geim yha tamm kanda baktırımda bi doktora gidim dedim bacım ne bilem yav öle mı yapsam....
merhaba kızlar bende formu bakmakla yetinenlerdendim bugün yazayım dedim bizde eşimle 2. cocuk için bu ay biraz çalıştık :)) ama ilk ay diye pek umudum yoktu dün adet günümdü gelmedi bugünde doğum günüm acaba doğum günü hediyemmi geldi test alıp yapmaya korkuyorum stresten gelmedi diye düşünüyorum ama içimde feci bi heycan var :)) hadi hayırlısı bakalım...
bu ay belirti diyebilceğim çok çarpıntım oldu bide pantolonlarım rahatsız etti çok oturdumu düğmesini açıyorum karın şişliği var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?