KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

cnm nasılsınn görüşemiyoruzz tatlım ne sınavın wardıı okuyormusun ?allah zihin açıklığı wersinn ...cnm yaa yumurtlama için erken sanıyorum ama bilemedim çalışmalara dewam edicem inşallahhhh yüzümüz gülerrr hepimizinnn bi tarafımız eksik kalmaz umarım...

tüm hamiş arkadaşlarıda kutluyorum bu arada hayırlı olsun ...
bugün arkdşmın hamiş haberinide aldım ....ahh sizler için çok sewinirken kandim için çok üzülüyorum ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun....

hamiş olan arkadaşları tebrik ederim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.. benimde adet günüm yarın sabırsızlıkla bekliyorum bakalım yarını

Kızlarrr günaydın.Hamileyimmmmmmmmmmmmmmm....:)Demeyi çok isterdim ama değilim:):):)Adetimden önce gelen kahverengi akıntım geldi.Hatta baya bir erken geldisoğan suyu içmiştim acep ondan mı?Umutlar bir sonraki aya hayırlısıyla.

ayyy nasıl içtin o suyu öğür öğür zor 2 yudum içebildim sen avatarını mı değiştirdin ???

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım ve pozitifi gördüm..ALLAH benim yüzümü güldürdü sizlerede nasib etsin inşallah..

mehtapppppp tebrik ederimmmmm, çok sevindimmmm...Allah sağlıkla bebişini kucağına almayıda nasip etsinn...darısı tüm isteyenlere

şakacıııııı:))))) bi an dedim topike bereket geldi...inş bu müjedyi verdiğin o günde gelecek...

soğan suyu yapıyormuş cnm,başka topikte görmüştüm, ve de bazılarında adet düzensizliği yapmış, bende tam başlamıştım onları okuyunca işkillendim bıraktım, şimdi hazır düzenli giden bi adetim var kurcalamayayım diye...eğer iltihap kist vs var ise onları kurutp atmaya başlamıştır vücut

benım de 3 gün gecikti dur bakalımm bekliyoruz bugun de olmazsam yarın kan testine gidiyorum

hadi hayırlısıııı inş bi güzel haberde senden:)) nası duruosunuz ya 3 gün geçmesine rağmen:))

napıyım hüsran olmayım diye bikaç gün geçsin de kesinlik versin dye

neysee geçmişi okurken unutmadan yazmam gerekenleri yazayım öncelikle dedim:)

günaydın topik ahalisi...Allah'ın izni ile tez zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuşmamız dileğiyleee...

gögüslerimin ağrısı durdu bugün,
kesin kırmızlar gelicek test negatif çıktı
bu ayda beceremezsem doktora gidicem çok moralim bozuldu çok

Son düzenleme:
Selam kızlar nedense bu hafta bana çok uzun geldi. Bi türlü geçmiyo yaaa bi de adetime tam 1 hafta var acaba test yapsam belli olur mu? daha erken mi yoksa...Belirti de yok ama sanırım bu ay da boşuna ümitleniyorum napalım artık olcağı zaman olur heralde....

merhaba kızlar bende formu bakmakla yetinenlerdendim bugün yazayım dedim bizde eşimle 2. cocuk için bu ay biraz çalıştık :)) ama ilk ay diye pek umudum yoktu dün adet günümdü gelmedi bugünde doğum günüm acaba doğum günü hediyemmi geldi test alıp yapmaya korkuyorum stresten gelmedi diye düşünüyorum ama içimde feci bi heycan var :)) hadi hayırlısı bakalım...

bu ay belirti diyebilceğim çok çarpıntım oldu bide pantolonlarım rahatsız etti çok oturdumu düğmesini açıyorum karın şişliği var sanırım

Ayy inşallah hediye olarak bebiş gelir:) Ama günüm geçseydi bekleyemezdim ben sanırım sabırsız biri oldum iyice son günlerde...

ilk hamileliğimdede çok test yapmış ve negatif görmüştüm sabırsızlığımdan dolayı insanı o negatifi görmek çok etkiliyo o yüzden üzülmek istemiyorum hiçte bu ay için alıştırmamıştım kendimi şuan duruyorum ama nasıl duruyorum bide bana sor ama akşama eve gidince alıcam böle özel bi günde bende eşime bi hediye vermek isterim inşallah canım bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…