KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

hanyyyy hoşgeldinnn..nasısın?? geldi mi senin kırmızılar, inş onlar gelmemiştirde çift çizgi gelmiştir

s.a arkadaslar hamile olan ark tebrik edıorum allah saglıgıyla kucaklarına almayı nasip etsın canlarım benım

kızlar erken belirtilerimi yazmak istiyorum

1. bir ara böle su gibi akıntım oldu ay altıma ettim sandım iç çamaşırım sırılsıklam olmuştu

2. gögüslerde acayip şişlik ve ağrı

3. mide de yanma ve şişkinlik

4. son günlerde bacaklarım üstleri acayip ağrıyordu

folic asit mutlaka kullanın güzel anne adayları bence etkisi var kesinlikle

hanyyyy hoşgeldinnn..nasısın?? geldi mi senin kırmızılar, inş onlar gelmemiştirde çift çizgi gelmiştir

saol arkadasım benım iiyim ne olsn.kız iki kere kan testi yaptrdım adetımdn en son 1 hafta önce ikidide 2.39 cıktı ama bn en gec 39 gnde olyom vee 42 gun oldu tıh yohh vede en önemlısı göguslerım nasıl buyudu kaç gnde nasıl acıo hiç böle olmamstı ama sol gögsumun ucu catladıı.......ve cok aciyyyy hayrlısı kız kayınvalıdem bana ruyasn da kalın beşli takmış bende niese ruyamda hep cıplak bebek göruomm hayırlısı ne diosn bunlara arkadasm

ne güzel eski arkadaşlar yavaş yavaş geri dönüyor.. kızlar ben bu gece rüyamda su dolu bir kabın içinde bi bebek gördüm ama tabi anne karnındaki bebek gibi böyle daha yeni oluşmaya başlamış, fasulye tanesi gibi ve pıt pıt kalbi atıyordu ayy inşallah benim bebeğimin de kalbi atmaya başlamıştır da pazartesi günü görürüz :))

bende bunları yaşamak istiorummmm:))

:44::44: şimdi kaç gün geçmiş oldu seninn??? yaa göğüs çatlaması filan ne bilim hani insanı hamileliğe şartlandırıyo ama kanda da bişi çıkmamış. kanı en son kaç gün önce yaptırdın??? ay bilemedim bendeeee:)) ben olsam zırt pırt idrar çıbığı yaparım, ama sen beni baz alma tabi ahahah

sanada cok sevındım canım ins kalbi atmaya baslamıstrda sana ruyada gösterdı rabbım..

alemsın kız normalde en gec 39 gnde oluom ama en gecc 4 yazdırmıştk adet tarıhıne burada ve 6 sı dusun yanı ama ne bilem hamile olan arkadasım yazz snde böle oldumuuu

ayyy içim bi garip olduuu, ben o halinin resimlerini görünce bile huylanıyorummm:))) hayırlara çıkarsın Rabbim rüyanı...

inşallah canım miniş kalbi şu an çoktan iş başı yapmıştırda bi güzel büyütüodur bebişini...:))) ayy insan bi garip olmuo mu yaa, içimde bişi var diye, ben herhalde kafayı yiyeceğim hamiş kalırsam...sürekli heyecandan kalp çarpıntısı yaşarsam o da çocuğumu kötü etkilerse diye daha şimdiden panik oluyorumm...

alpellaa cım paylasırmısın arkadasm snn adet tarıhıne yakın gögslerın buyup ucu catlayan oldumu benım cok agrıolar sımdıı

alemsın kız normalde en gec 39 gnde oluom ama en gecc 4 yazdırmıştk adet tarıhıne burada ve 6 sı dusun yanı ama ne bilem hamile olan arkadasım yazz snde böle oldumuuu

ee tekrar yaptır kan testi, aslında hamişsen şuan idrar çıbığında bile çıkar o zman

plokist over bende doktor oldugunu sölemişti hatta bana 40 günde bir adet oluyorsundur demişti yoo 28 günde bir oluyorum demiştim adam şaşırmıştı :O

şimdi sen diyince baktımda gögü uçlarımda benim çatlama yok ama el değince acayip acıyo :S

inşallah geç döllenmedir seninki baya belirtilerin var

Son düzenleme:

boşver canımmm takma oluyor böyle..biz iki aileyede aynı anda haber vermiştik...şimdi olursa bende 3 ay falan söylemicem ama...kociş ne dicek bilmem tabi..o benden daha dayanıklı ben sölemicem diom ama çatlayabilirim belki

yaa bende söylememe taraftarıydım ama sonra düşününce illa ki anlayacaklar veya söylemek gerekecek, ailelerde sigara içen vardır, e malum kusma filan oluyo, yok ağır kaldırmayayım yükseğe uzanmayayım diye dikkat edeceğiz illa ki dikkatlerini çeker bişeyler gibime gelio:44:

oo degın kımlerde oluomş nasıl bşimış..kızz evet hrkes öle dio ben bişe dmıorum yok diorm yapmıorm diorm ama sende oldumu catlama canım

bu arada hoşgeldin eyecha...özledik wallaa..aslında doğru söylüyorsun..ben sigara içiyorum mesela...hamile kalınca bırakcam..kayınvaldemede demiştim bırakcam die....Allah kısmet ederde hamiş olursam anlar sigarayı bırakınca...hadi yok değilim bıraktım desem...uzanamıcam bişeylere haliyle...walla bebiş gelsin hele bi...bakacaz...zor bi dönemdende geçtim..kendimi yorup zorlamıcam...temizlik bile yapmıcam...çok yordum kendimi önceki hamileliğimde...birşeye dokunmucam wallaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…