KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

hoşbuldukk cnm topiğinizin bekçisi geri döndüüü:)))

evet yaa, hele bi bulalım bebişi, sonrası büyük ihtimal yolda yürürken gördüğüm insanlara bile biliomusunuz ben hamileyim diye bilirim ahahahah

ama evet bencede kesinlikle zorlama ozaman geldiğinde...bende yaycam totomu bi güzel

burdaym canım arad gelıodm ama kımse gelmıodu smdı ne gsel hepimz buradyz..iiyim canım sn nasılsn

iyi sayılır acayip bi grip oldum,boğaz ağrısıyla başladı ama şükür boğaz ağrım geçti...işyerinde hiç çekilmio hele..peçete dayanmıo walla:) ilaçta içemiyorum..hadi bebiş varsa die...

geçmiş olsunnnn bencede içme ilaç nolurr nolmazz, al bi kilo portakal homini gırtlak yee, bi de ıhlamur çayı ohh

geçmiş olsunnnn bencede içme ilaç nolurr nolmazz, al bi kilo portakal homini gırtlak yee, bi de ıhlamur çayı ohh

teşekkür ettim canımmmm..mandalina manyağı oldum.. işyerinde herkes grip..ıhlamur yok burdaa tühh aklıma hiç gelmedi yaa..karabiberli ballı çay içim bari..malum dağ başındayız organize sanayide..öfff sıkıldım yaa...izin verseler bana..

evet yaa aslında izin alabilsen süper olur, en iyi ilaç dinlenme çünkü...zaten bi iş yerinde birinde varsa kaçarın yok illa sıra sanada gelioo...inş çabuk toparlarsın

bencede en iyisi 8. haftaya kadar sölememeek ama işte @@ dayanamadı paşa

hany doktorlar bakıp sölüor sanırım bana ultorasyondan bakıp sölemişti :S ama bazen kan tahlili ile de çıkııyormus valla bende belirtileri yok ama dikkat edilmesi gereken birşeymiş

adet gecikmesi , aşırı kıllanma, kilo alıp verememe gibi şeler tam oalrak bende bilmiyorum

evet yaa aslında izin alabilsen süper olur, en iyi ilaç dinlenme çünkü...zaten bi iş yerinde birinde varsa kaçarın yok illa sıra sanada gelioo...inş çabuk toparlarsın

zorrr canımm...benim hep işkence olmuştur izin almalarım...cesaret edip alamam doğru dürüst...soru yağmuruna tutuluyorum çünkü...ıyyy...stres yapıo bende izin almak.. :))

zorrr canımm...benim hep işkence olmuştur izin almalarım...cesaret edip alamam doğru dürüst...soru yağmuruna tutuluyorum çünkü...ıyyy...stres yapıo bende izin almak.. :))

ahaha bakma bende sana gaz veriorum ama bende o konularda çok becereksizim...sürünür halde giderdimm, anca onlar halime acıyıp git derlerse giderdimm:)))

offf burası da çok kurak bi topik yaaa,yalnız kalmışım yine

çıkıom bende madem...kendi kendime üstlendiğim bekçilik vazifemden istifa ediorum sürekli beynim bebiş olayı ile meşgül olmasın diye arasıra girmeye karar verdim:)) diğer türlü yatıom bebik, kalkıom bebik

neyse dikkat edin kendinizeee,görüşürükkk

aaaa nie gittin şimdi canımmm...ben geldim işte..neyse dikkat et kendine...yat kalk bebik olmasın başka şeylerde düşün şekerr..görüşürüzzz..buralarda olcam..

selam kızlar :)
benimde bat 8 aralık şu anda hiç bir belirtim yok sadece belim ağrıyor ve iştahım kesildi hiçbişiy yiyemiyorum:)
daha 2 gün var sizce şu anda eczaneden test alsam çıkar mı :)

hamiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum Allahım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah :))) herşey gönlünüzce olur inşallah kızlar :))) tebrik ederim :)))

selam kızlar :)
benimde bat 8 aralık şu anda hiç bir belirtim yok sadece belim ağrıyor ve iştahım kesildi hiçbişiy yiyemiyorum:)
daha 2 gün var sizce şu anda eczaneden test alsam çıkar mı :)

slmm..bence adet gününün geçmesini bekle canım...beklemek zor oluyo ama olsun sen yinede bekle derim..

doğru söylüyosun 8 aralık zaten iki gün var eğer adet olmazsam kaç aralıkta test yapayım sence :)

walla ben ilk hamileliğimde adet olmayı beklediğim tarihte olmadım ertesi gün akşam yaptım çıkmıştı...9 aralık akşamı yap bence..ben akşamı zor etmiştim walla...işyerinde yapcaktım nerdeyse

walla ben ilk hamileliğimde adet olmayı beklediğim tarihte olmadım ertesi gün akşam yaptım çıkmıştı...9 aralık akşamı yap bence..ben akşamı zor etmiştim walla...işyerinde yapcaktım nerdeyse

hadi yaaaa :)))) o kadar diyosun yani :)))
o zaman bende 9 aralık akşamı yapayım :)))) görelim bakalım :) peki sence yemek yememek normal mi acaba hiç kimseden böyle bir şey duymadım evde bir sürü yemek yapıyorum akşama kadar canım hiç bişiy istemiyor akşamda eşime hazırlıyorum sofraya oturmuyorum bile açlık hissetmiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…