bu arada hoşgeldin eyecha...özledik wallaa..aslında doğru söylüyorsun..ben sigara içiyorum mesela...hamile kalınca bırakcam..kayınvaldemede demiştim bırakcam die....Allah kısmet ederde hamiş olursam anlar sigarayı bırakınca...hadi yok değilim bıraktım desem...uzanamıcam bişeylere haliyle...walla bebiş gelsin hele bi...bakacaz...zor bi dönemdende geçtim..kendimi yorup zorlamıcam...temizlik bile yapmıcam...çok yordum kendimi önceki hamileliğimde...birşeye dokunmucam wallaa..
burdaym canım arad gelıodm ama kımse gelmıodu smdı ne gsel hepimz buradyz..iiyim canım sn nasılsn
iyi sayılır acayip bi grip oldum,boğaz ağrısıyla başladı ama şükür boğaz ağrım geçti...işyerinde hiç çekilmio hele..peçete dayanmıo walla:) ilaçta içemiyorum..hadi bebiş varsa die...
iyi sayılır acayip bi grip oldum,boğaz ağrısıyla başladı ama şükür boğaz ağrım geçti...işyerinde hiç çekilmio hele..peçete dayanmıo walla:) ilaçta içemiyorum..hadi bebiş varsa die...
geçmiş olsunnnnbencede içme ilaç nolurr nolmazz, al bi kilo portakal homini gırtlak yee, bi de ıhlamur çayı ohh
gecmiş olsn canım dikkt et kendine yha
teşekkür ettim canımmmm..mandalina manyağı oldum..işyerinde herkes grip..ıhlamur yok burdaa tühh aklıma hiç gelmedi yaa..karabiberli ballı çay içim bari..malum dağ başındayız organize sanayide..öfff sıkıldım yaa...izin verseler bana..
evet yaa aslında izin alabilsen süper olur, en iyi ilaç dinlenme çünkü...zaten bi iş yerinde birinde varsa kaçarın yok illa sıra sanada gelioo...inş çabuk toparlarsın
zorrr canımm...benim hep işkence olmuştur izin almalarım...cesaret edip alamam doğru dürüst...soru yağmuruna tutuluyorum çünkü...ıyyy...stres yapıo bende izin almak.. :))
yemeğe gidiyorum şekerlerr...görüşmek üzere...öpüldünüz..
offf burası da çok kurak bi topik yaaa,yalnız kalmışım yine
çıkıom bende madem...kendi kendime üstlendiğim bekçilik vazifemden istifa ediorumsürekli beynim bebiş olayı ile meşgül olmasın diye arasıra girmeye karar verdim:)) diğer türlü yatıom bebik, kalkıom bebik
neyse dikkat edin kendinizeee,görüşürükkk
selam kızlar :)
benimde bat 8 aralık şu anda hiç bir belirtim yok sadece belim ağrıyor ve iştahım kesildi hiçbişiy yiyemiyorum:)
daha 2 gün var sizce şu anda eczaneden test alsam çıkar mı :)
slmm..bence adet gününün geçmesini bekle canım...beklemek zor oluyo ama olsun sen yinede bekle derim..
doğru söylüyosun 8 aralık zaten iki gün var eğer adet olmazsam kaç aralıkta test yapayım sence :)
walla ben ilk hamileliğimde adet olmayı beklediğim tarihte olmadım ertesi gün akşam yaptım çıkmıştı...9 aralık akşamı yap bence..ben akşamı zor etmiştim walla...işyerinde yapcaktım nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?