KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

bende fazla bi belirti olmamıştı..hamile kalacağımı ilişkinin ertesi günü sabah mide bulantısı yaşadım 2 dakika sürmedi...ordan anlamıştım..(birinden duymuştum bunu gerçekten yaşadım)ilk aylarda iştahim çok açılmıştı benim..ama tabi bunyeden bünyeye değişiyor..ablamla aynı dönemlerde hamileydik...o benden 18 gün önceydi..ama oda bişe yiyemezdi ilk aylarda aksine ben kilo alırken o zayıflamıştı...kısmet kuzumm..hiç belli olmaz...herkeste farklı belirti gösterir..hayırlısı olsun..ben kaybettim tabi bebeğimi...ablam dün doğum yaptı oğluşumuz oldu...kaybetmeseydim bende 15 gün sonra kucağıma alcaktım ama kısmet ne diyelimm..

Allahım ne verirse hayırlısını versin canım üzülme vardır bi hayır Allahım tekrar kucağına hayırlısıyla almanı nasip eder inşallah :)

Merhaba kızlar, bikaç gündür uğruyorum ama bi türlü yazamadım.Genelde geldiğimde kimseyi bulamıyorum Tüm hamişleri tebrik ederimmm.. Lütfen bize de dua edin, biz de kavuşalım meleklerimize bi an önce. İyi haberler almak güzel.Öptüm hepiniziiii:********

sanada cok sevındım canım ins kalbi atmaya baslamıstrda sana ruyada gösterdı rabbım..

ayy inşallah canım yaa hayırlı ve sağlıklıysa bir an önce büyüyüp gelişsin inş :)

canım ben de senin gibiydim hamile değilken çok tuhaf oluyordum düşününce ama şimdi inan o kadar tuhaf hissetmiyorsun inş en kısa zamanda başına gelir de anlarsın emi :)

alpellaa cım paylasırmısın arkadasm snn adet tarıhıne yakın gögslerın buyup ucu catlayan oldumu benım cok agrıolar sımdıı

yok canım benim göğüs uçlarım çatlamamamıştı ama hamileyken vücut çok kuruyor belki ondandır seninki..

teşekkür ederiz canım biz de sizin iyi haberlerinizi alalım bir an önce inş, amin :)

Arkadaşlar günaydın herkese bu sabah test yaptım ikinci çizgi belirgindi baya..Yanlış çıkma ihtimali olabilir mi acaba? Çok heyecan yaptım yaaa...bugün doktora gitcem gitceeğim doktor alttan muayene ediyor , alttan baksa bir zararı olur mu? bugün gittikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu..
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

teşekkür ederim canım:) yanlış hatırlamıyosam sen de yeni öğrendin hamileliğini sanırım..ne yaptın gittin mi doktora?

günaydın canım ve arkadaşlar,inş. neden yalnış çıksın....gecikmedi mi ? daha yenidir şimdi gitme istersen 5 haftalık olunca kalbi ve kese için bir daha çağırıyor... duaların için sağol 26 günde bir olan ben 29.gün de oldum çok heyacan yaptım gecikti ama görünce kırmızıları mide bulantısı,iştah,göğüsler,yumurtalık ağrıları böyle şarkırt diye psikolojik olarakmış hepsi geçti

son adet tarihim 5 kasımdı 29 günde bir olurum genelde.. en büyük belirtim göğüsler olmuştu benim hala da aynılar..yaklaşık 5 6 aydır istiyorduk burdan takip ediyordum sürekli gerçekten doğruymuş kafaya takmamak gerekiyormuş bu ay o kadar takmadım gerçekten olmazsa bir dahaki aya diyordum..ders dersane derken çok düşünmedim..İnşallah bir dahaki aya nasip eder Allahım şu mübarek günler hürmetine..

teşekkür ederim canım:) yanlış hatırlamıyosam sen de yeni öğrendin hamileliğini sanırım..ne yaptın gittin mi doktora?

yok canım hafta sonu giderim artık, diyetisyenede gitcem ben hamiş kalmadan önce 13 kilo vermiştim şimdi bilinçli kilo almak istiyorum mesela en fazla 10 kilo :)

ben bugün gitmeyi düşünüyorum da acaba gitmesemmi diyorum ama kanda baktırcam ultrasonda zaten gözükmez sanırım..

eight tebrik ederim canım çok sevindim eğer 2. çizgi belirginse beta hcg yüksektir kanda çıkar istersen baktır, 1500ü geçtiyse keseyi de görebilirsin inş ama tabi alttan muayeneyle ben hep alttan oldum hiçbir zararı olmadı korkma canım gerçi benim alttan bile 3500te belli oldu ama bakalım ben de pzt gidicem hepimiz için hayırlısı

cok sevindim canım gözün aydın.....darısı bizlerin basına....ALLAHIM senin yasadıgın o heyecenı mutlulugu bize de nasip etsin.......hayırlı olsun bebişin.... =)

yavrum ben sana demiştim pek ümitlenme diye.......neyse hayırlısı olsun...

Eylül 15'inde evlendim. Ve Kasım ayında bir kaza sonucu hamileyim... Sevinelimmi üzelelim mi bilemedik ve ben garip bir şekilde bunu rüyamda gördüm. Reglime daha 5 gün kala içime kurt düştü test yaptım. İkinci çizgi belli belirsiz çıktı ve hastaneye gittim sonuç pozitif.
Adet günüme göre 4 Haftalık benim tarihime göre 2 haftalık hamileyim yarında 5 haftalık olacak.
Fikre alışamadım ama yaşımda 29 olduğu için aldırma gibi bir düşüncem yok ama çok küçük olduğu için onunla bağ kuramıyorum. İnsan kendini garip hissediyor. Eşim ve ben çok yoğun çalışıyoruz ve ben öğrendiğimden beri hiçbirşeye konsantre olamıyorum.
Bu bebek bana bir armağan gibi geliyor. Plansız programsız ve herşeyin denk gelerek bir gecede olması. Öğrendikten sonra sürekli forumları okuyorum, Herkese herşeyin en iyisini ve en hayırlısını diliyorum...
Uğraşıp deneyenlere bir tavsiyede bulunamayacağım ama sanırım anladığım kadarıyla kafadan çıkartmak ve yumurtlama günlerine denk gelmesi çok önemli ben bir sitede ilk regl gününüz yazın kaç haftalık hamilesiniz söyleyelim diye bir test buldum. Tarihi girdiğimde şu zamanda doğuracaksınız muhtemelende şu gün hamile kadınız dedi ve hamile kaldığım günde söylediği gündü.

Sevgiler,

Ne güzel işte Allah uygun görmüş vermiş.Hediye olmuş gerçekten.Beni böyle hamilelikler daha çok etkiliyor.Gerçekten hayırlısı buymuşki Allah nasip etmiş.Hayırlı sağlıklı bir bebek olur inşallah sizin için.Darısı başımıza...

Canım öncelikle hayırlı olsun.Belki plansız olduğu için şüphelerin vardır ama 9 ay uzun bi süre kendini zamanla hazır hissedersin inşallah sana nasip olmuş bak yerinde olmak isteyen çok kişi var:) Tadını çıkar hayırlısı olsun senin adına:)

Hayırlı olsun canım.peki ilk belirtilerin nasıldı yani hissettin mi öğrenmeden önce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…