Kasım Ayında Çatlatma iğnesi yapanlar

Redkalonchoe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
272
183
103
Arkadaşlar merhabaa, kasım ayında gebelik bekleyenler ve çatlatma iğnesi yapanlar burada duygularını paylaşabilirmi?? Nasıl belirtiler yaşıyorsunuz?? İğneyi ne zaman yaptınız? ... Ben geçen hafta cumartesi iğnemi yaptım beklemedeyim... Bugün iğnenin 7ci günü ve adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı inşallah iğnedendir diyorum.... Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

Ben 5 kasımda yaptım iğne gününü saymıyorum 8. Günüm 7. Güne kadar ara ara kaslarım da batma oldu ve gaz vardı ve 7. Günü yani dün Bi kere eğildim ve belimde aşırı kötü Bi ağrı oldu bu gün hiç birşey yok sadece Bi kere belimde çok hafif ağrı hissettim bundan 1 sene önce de kullanmıştım klomen ama o zaman aşırı göğüs uçlarım acıyordu dokunulmıcak derece de bu sefer hiç öyle Bi belirtim falan yok sende durumlar nasıl

Bendede gaz var biraz şişkinliğim var ve 3 gündürde kasıklarımda ve karnımın altında sanki adet olacakmışım gibi ufak ufak ağrılar var, bende bundan 7 ay önce falan bir defa daha çatlatma iğnesi kullanmıştım hiç birşey hissetmemiştim bu sefer daha fazla belirti yaşıyorum.... Hayırlısı olsun inşallah sizinde gönlünüze göre olur herşey... Test ne zaman yapacaksınız?? Doktor bana adetin 5 gün geçerse gel dedi 5 gün geçmesini bekle dedi.... Normalde bat 20 kasım daha 6 günüm var...

Doktor beni İğnenin 2. Haftası kontrole çağırdı yani haftaya perşembe belli olur zaten benim ki reglim ise ayın 27 sinde

Şimdi İğnenin şu günündeyim diyoruz mesela eğer ben iğne vurulduğum günü sayarsam bu gün 10. Günüm saymazsam 9. Günüm saymam mı gerekiyor iğne vurulduğum günü

Şimdi İğnenin şu günündeyim diyoruz mesela eğer ben iğne vurulduğum günü sayarsam bu gün 10. Günüm saymazsam 9. Günüm saymam mı gerekiyor iğne vurulduğum günü
Saymak gerekiyor mu bilmiyorum ama ben o günü saymadım, yaptığım günden sonraki günü 1 olarak saydım aşa yukarı 12-14 günde belli oluyor diyorlar

Merhaba konu için öncelikle teşekkürler. Bende gecen cumartesi günü catlatma iğnemi oldum. Ignenin olduğu günü sayarsak bugün 9. Ve benim de bat 20. Daha once 3 defa femara kullanıp catlatma iğnesi vuruldum olmadi 1 yıl aradan sonra da bu doktorum klomen +catlatma iğnesi verdi. Heyecanla bekliyorum doktorum ağrın olabilir parol içebilirsin demisti ama bnde öyle şiddetli bi ağrı olmadi o yuzden acaba olmadi mi diye umutsuzlasiyorum bakalim hayırlısı

Merhabalar, yazdığınız için bende teşekkür ederim.... Döngümüz aynı, bende geçen cumartesi iğnemi vuruldum ve Bat 20 :) son 5 gün heyecanla bekliyorumm.... Bendede pek ağrı yok ama dün gece uykumdan uyandıracak şekilde bir kramp yaşadım tam kasığımda.. Korkunç birşeydi açıkçası korktum ve çok canım yandı ama çok kısa sürdü 5-6 saniye içerisinde geçti... Inşallah bu sefer olmuştur... Bende daha önce femara klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 ay ama başarısız sonuç aldık 7-8 ay kadar ara vermek zorunda kaldık ve ekimde tekrar başladık, geçtiğimiz ay rahim filmi çekildi temiz... Bu ay 5 gün günde 2 tane femara kullandım + 11 tanede merional iğne, benm yumurtalar biraz yavaş büyüyormuş maalesef.. Bu ay aslında ilk ilaç tedavim inşallah sizin içinde isteyen herkes içinde hayırlısı olur

Aminn ins son 4 gün ama benim yarin adet olacakmışım gibi ağrım var neden boyle oldu bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı kist okumuş onun ağrısı olabilir mi

Merhaba arkadaşlar inşallah hepimize nasip olur bu ay bebişlerimiz:) ben 6 kasımda vuruldum çatlatmamı bugün 10.gündü ilk vurulduğumda sol kasığımda sürekli ağrı vardı kist ağrısı gibi oturunca vs batıyordu sonra kendiliğinden 4-5 gün sonra geçti şükür şimdi 2 gündür ara ara sağ kasığıma adet sancısı gibi vuruyor karnımda huzursuzluk var adet öncesi bi tuhaf oluruz ya onun gibi aynı zamanda iğneden 3 gün sonra fitil başlattı doktorum progestan her gün onu da kullanıyorum umarım bu ay olur

Umarim canm Rabbim isteyen herkese versin.ayni huzursuzluklar bende de var.bakalim ne olacak merakla bekliyoruz gelişmeleri buradan yazalım inş

Umarim canm Rabbim isteyen herkese versin.ayni huzursuzluklar bende de var.bakalim ne olacak merakla bekliyoruz gelişmeleri buradan yazal
Evet yazalım canım iğneden 14 gün sonra test günü diyorlar bu haftasonu Allah’ın izniyle evde testle belli olur sanıyorum benimki biraz tedirginim şimdiye kadar hep tek çizgi gördüm önümüzdeki haftada doktor kontrolüm var heyecanlıyım da içim bi garip

Merhaba canım, inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur, aynı belirtiler bendede var 2 gündür, özellikle akşam sanki adrt olacakmış gibi karnım ağırdı, göğüslerimde acımaya başladı birebir adet dönemi belirtileri yaşıyorum... BAT son 3 gün ama birkaç gün geçmesinife bekleyeceğim test için bu zamana kadar hep dayanamadan yaptım ve maalesef tek çizgi olunca insan üzülüyor...

İnşallah belirtilerimiz bebiştendir Cuma günü tam 14.gün oluyor adet olmazsam test yapsam çıkar mı acaba ya

İnşallah belirtilerimiz bebiştendir Cuma günü tam 14.gün oluyor adet olmazsam test yapsam çıkar mı acaba ya
Büyük oranla belli olur canim.Bende de son 3 gün adet günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum. Zaten adet olursamda gerek kalmaz hayal kırıklığına uğramaktansa beklemek daha iyi

Büyük oranla belli olur canim.Bende de son 3 gün adet günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum. Zaten adet olursamda gerek kalmaz hayal kırıklığına uğramaktansa beklemek daha iyi
Evet bende öyle düşünüyorum zaten evde test de yok almıcam da beklicem bakalım

Arkadaşlar ne durumdasiniz benim 2 gün kaldı bi taraftan adet olacakmisim gibi kasik ağrılarim oluyor bazen ateş basıyor. Bu hafta çok uzun geldi bana. Iki gün önceki gibi fazla ağrım yok ama adet olursam birden de ağrım olabiliyor. Umutla korku arasinsayim lütfen dua edelim birbirimize bizim gibi böyle gün sayanların Rabbim kucaklarini boş bırakmasın tez zamanda emanetlerimizi emanet etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…