- 19 Nisan 2020
- 151
- 84
- 98
- Konu Sahibi Redkalonchoe
-
Amin inşallah canımArkadaşlar ne durumdasiniz benim 2 gün kaldı bi taraftan adet olacakmisim gibi kasik ağrılarim oluyor bazen ateş basıyor. Bu hafta çok uzun geldi bana. Iki gün önceki gibi fazla ağrım yok ama adet olursam birden de ağrım olabiliyor. Umutla korku arasinsayim lütfen dua edelim birbirimize bizim gibi böyle gün sayanların Rabbim kucaklarini boş bırakmasın tez zamanda emanetlerimizi emanet etsin ins
Benimde 2 günüm kaldı, adet öncesi yaşadığım belirtileri birebir yine yaşıyorum karnımda şişkinliğim çok fazla ve bazende kasık ağrılarım var, günler geçmiyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur bu ayArkadaşlar ne durumdasiniz benim 2 gün kaldı bi taraftan adet olacakmisim gibi kasik ağrılarim oluyor bazen ateş basıyor. Bu hafta çok uzun geldi bana. Iki gün önceki gibi fazla ağrım yok ama adet olursam birden de ağrım olabiliyor. Umutla korku arasinsayim lütfen dua edelim birbirimize bizim gibi böyle gün sayanların Rabbim kucaklarini boş bırakmasın tez zamanda emanetlerimizi emanet etsin ins
Canim ben evde testimin negatif olmasına dayanamiyorum kan testinde negatif çıkarsa klinikte hic o şoku geçirmek istemem. Bu sefer daha sabirli davranmayi düşünüyorum. Olurda cumartesiyi atlatırsam evde testi pazar yaparim. Duruma gorede kan veririm. Ne kdar olumsuzsun demeyin kizlar biz kendimizi kış tutalım da yaz çıkarsa bahtımıza :)Kızlar evde test yapacak mısınız yoksa direk kan mı vereceksiniz
Ben ertesi günden sayıyorum ama doktorum bununla ilgili bir şey söylemedi bende sormamıştım doğrusu ben 6sında vurdum 7sini 1.gün kabul ediyorumKizlar buarada siz iğne olduğunuz günü sayıyor musunuz. Doktorunuz bisey dedi mi detaylı. Benim ki iki hafta sonra gel dedi o kadar. O günü saymalı mi bilmiyorum. Ben iğnemi ayın 7 sinde oldum. Bu cumartesi 14 gun mu olacak 15 gün mü. Siz nasıl yaptınız kendi hesaplamanizi
1 gün daha bekle derim canim sonra gönül rahatlığıyla yaparsın. Bu gruptan birilerinin hamile haberlerini alıcaz gibi hissediyorum Allahın izniyleBen ertesi günden sayıyorum ama doktorum bununla ilgili bir şey söylemedi bende sormamıştım doğrusu ben 6sında vurdum 7sini 1.gün kabul ediyorumBana da 2 hafta sonra gel demişti bugün sordum ne zaman geleyim diye ptesi kontrol edelim dedi cuma günü test yapsam mı kendim kararsızım
Canım bende 7sinde yaptım iğnemi ve ogünü saymadım ertesi günden itibaren saydım, doktorumda bişey demedi sadece adet olursa 2ci günü gel olmazsanda 5 gün geçsin öyle gel demiştiKizlar buarada siz iğne olduğunuz günü sayıyor musunuz. Doktorunuz bisey dedi mi detaylı. Benim ki iki hafta sonra gel dedi o kadar. O günü saymalı mi bilmiyorum. Ben iğnemi ayın 7 sinde oldum. Bu cumartesi 14 gun mu olacak 15 gün mü. Siz nasıl yaptınız kendi hesaplamanizi
Ben bir iki gün daha bekleyip evde test yapıp duruma göre kan veririm diye düşünüyorum canımKızlar evde test yapacak mısınız yoksa direk kan mı vereceksiniz
Belki lekelenmedir yerleşme gibiKızlar ne durumdasınız? Ben adet oluyorum sanırım biraz leke geldi ve karnım ağıracak gibiSanırım bu ayda nasip olmadı
İnşallah hepimize nasip olur o haber1 gün daha bekle derim canim sonra gönül rahatlığıyla yaparsın. Bu gruptan birilerinin hamile haberlerini alıcaz gibi hissediyorum Allahın izniyle
İnşallah canım ama karnımda ağırlıyor.... Hayırlısı artıkBelki lekelenmedir yerleşme gibi
İnşallah hayırlısı olur canımm, Allah gönlüne göre versin, bende bu ay belirtiler yaşadım ama sanıyorum ki adet oluyorum lekelenmeler başladı....Kizlar bende ayin 10 unda ignemi oldum 3 yumurtam vardi 11 13 15 iliski onerdi doktir 15ten sonrada devam et daha iyi olur dedi bende oyle yaptim ama 11inde gece ikiskim oldu sonra ayagimi havaya kadridigim anda sol yumurtam yerinde durmuyirdu sanki kalp atisi gibi atti yarim saat sanki yumurtam o gun catladi gibime geldi sonrasinda kasik agrisi siskinlik cook oldu 2 3 gun gecti durdu sonra gene basladi agrilar dun gece iliski sonrasinda uyudum afedersiniz ama gaz sancisi bastirdi ve yapmiyodum canimi cook yakti uyuyamadim kalktim lavaboya gitti. Ama gecmedi sirt agrim ve gaz sancim ayni anda bastirdi sanki dusuk yapiyormusum gibi alttan agri atti mahf oldum resmen 1 saat sonra gecti sabah sirt agrim devam etti bugun hala agrilarim var gogus ucum 3 gundur sanki yara olurda dokunamayiz ya aynen oyle agriyo ve3 4 gundur asiri gaz. Var bata da 7 gun kaldi bakalim hepimizin hakkinda hayırlısı
Ins yerlesme lekesidir ins bakalim bende heyecanliyim cook bekkiyorum pazartesi adet gunun olmasam cumaya kadr bekleyecemİnşallah hayırlısı olur canımm, Allah gönlüne göre versin, bende bu ay belirtiler yaşadım ama sanıyorum ki adet oluyorum lekelenmeler başladı....
İnşallah canım, yarın adet günüm normalde o yüzden aslında adettir diye düşünüyorum...Ins yerlesme lekesidir ins bakalim bende heyecanliyim cook bekkiyorum pazartesi adet gunun olmasam cumaya kadr bekleyecem
Ins degildir bakalim sende igne gaz sancisi yapti mi canin bugun 9.gun hala şancilar dewam ediyo bendeİnşallah canım, yarın adet günüm normalde o yüzden aslında adettir diye düşünüyorum...
Şöyle gaz oldu ama sancı çok fazla yaşamadım ben iğne den 2-3 gün sonra kramplarım oldu onun dışında karnım çok şişti ama sancı yoktuIns degildir bakalim sende igne gaz sancisi yapti mi canin bugun 9.gun hala şancilar dewam ediyo bende
Anladim canim benim 2 gundur asiri gaz ver ve normalde olmaz bende o kadar bu defa o kadar olduki kafama takildi isteŞöyle gaz oldu ama sancı çok fazla yaşamadım ben iğne den 2-3 gün sonra kramplarım oldu onun dışında karnım çok şişti ama sancı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?