Kasım Ayında Çatlatma iğnesi yapanlar

Kızlar ne durumdasınız? Ben adet oluyorum sanırım biraz leke geldi ve karnım ağıracak gibi Sanırım bu ayda nasip olmadı
Benide bugün bi yokladi ağrılar ama hafif adet günüm yarin benimde. Cumayı ve cumartesiyi önemsiyorum bakalim. Sen ne zamandir bebek istiyordun canim
Kızlar ne durumdasınız? Ben adet oluyorum sanırım biraz leke geldi ve karnım ağıracak gibi Sanırım bu ayda nasip olmadı

Benide bugün bi yokladi ağrılar ama hafif adet günüm yarin benimde. Cumayı ve cumartesiyi önemsiyorum bakalim. Sen ne zamandir bebek istiyordun canim
Canım ben 2bucuk senelik evliyim 2 senedir istiyoruz ilk bir sene normal denedik doktora gitmeden, sonra ben prolaktin sorunu yaşadım sebepsizce yükseliyordu ama tesadüfen öğrendim doktor muhtemelen ondan olmuyordur dedi engel oluyormuş çünkü, o sorunu çözdük sonrada normal yumurta takibine başladık, şubat ayında tam başlamıştık 2 ay devam ettim doktora pandemiden dolayı ara vermek zorunda kaldık, şimdi Eylül de tekrar başladım ama önce hsg istedi bu sefer doktorum Eylül de hsg yaptık bu ayda ilk tedavime yeniden başladım... Hayırlısıyla inşallah artık olur diyorduk doktorda çok olumluydu bu ay ama maalesef adet oldum... Artık sil baştan önümüzdeki aya bakacağız... Siz ne zamandır istiyorsunuz?

4 yıllık evliyiz 3 yıldır istiyoruz canim ilk yil bekledim olmayınca doktora gitmeye basladik rahim filmi hsg catlatma iğnesi derken tam aşılama yaptirakcatim covid cıktı ara verdik şimdi o kdar aradan sonra yine catlatma iğnesi vuruldum sonucunu bekliyoruz iste. Bende bu askam cok bel ağrısı oldu yarin ola hayr ola bakalim

Arkadaşlar ya yarın benim iğneden sonra 14.günüm kendimi ne hamile gibi hissediyorum ne de adet olacakmış gibi... öyle boş ortadayım bu da kötü hissettiriyor

Hayırlısı olsun canımm, vakti zamanı var demekki ne yapalım

Arkadaşlar ya yarın benim iğneden sonra 14.günüm kendimi ne hamile gibi hissediyorum ne de adet olacakmış gibi... öyle boş ortadayım bu da kötü hissettiriyor
Canim sen yarin bismillah test yap istersen ben senden ümitliyim :)
Benimde bugün adet günüm bikac saat önce adet olacakmışım gibi ağrım oldu yine ara ara oluyor. Bende ortadayim ve insan gerçekten huzursuz oluyor

Canim sen yarin bismillah test yap istersen ben senden ümitliyim :)
Benimde bugün adet günüm bikac saat önce adet olacakmışım gibi ağrım oldu yine ara ara oluyor. Bende ortadayim ve insan gerçekten huzursuz oluyor
Ben adet oldum canım az önce Rabbim inşallah size bu ay nasip etsin daha fazla aratmasın cumanın yüzü suyu hürmetine

Ben eylulde klomen ovitrelle kullandm ama gebelik olmdi doktrm klomenin bir kac ay etkisi surer bu yuzden bu ay bsey yapmayalim rahmin dinlnsin dedi bu arada pkosum bu yuzdn syledi kistten dolayi yormylm diye 2. Ayda olmdi ilacsiz iqnesiz bu ay adetm 10 qun qcikti duphaston kullandim 5 qun sonra reqli oldum 4. qun doktra qttik hala reqlim devam ediodu ama leke qbi deil qbi doktrm bakti btmis bu adet deil adet qbi deil dedi ve 1 tane 20 nin ustunde yumrtamin oldqnu syledi klomen kullanmdn adetlyken qttm sozde tekrar klomene baslycz diye rahmimin kalinliqinin 10 oldqnu qebelqe uyqun dedi hatta belkide yumrtan baskda vardi catladi bilemiorm dedi o qun ovitrelle verdi yumurtamin catlamsi icin bir onceki iqnemde aqrlrm coktu akinti coktu btun belirtiler vrdi bunda bsey yk hafif kramplr vr eklem yerlrm.sanki aqriyo ve anlam veremdqim qoquslrmn uclri aksamlri aciyo yada hc aci yk oqun nie boyle yasayan vr mi bu belirsizlikleri karmasik bi durumum oldu bu ay qoqus ucum daha oncknde aciodu bu nie byle bi aqrio bi aqrimio iqneyde sali qunu vrdurduk klomen kullanmdn bu durumu yasynda vr mi simdiden ozur dilrm.kizlr cok uzun yzdim kafam karisti yardmci olursaniz svnrm 9 aydir bebk beklioruz ha bu arda bide ben ari sutu bal polen proplis ve hayit tohumu basldim adet qunu ondn 2 qun oncde testre disli asln pencsi kullnmistm.adet olamdm die onlrda byle ortalqi karstrmis olablr mi yeni uyeym soracqim cok sy oldqj icinde bukdar cok sey srdm kmsyede srlmuo tekrar kusura bakmayn

Test yaptınız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…