- Konu Sahibi Redkalonchoe
-
Benide bugün bi yokladi ağrılar ama hafif adet günüm yarin benimde. Cumayı ve cumartesiyi önemsiyorum bakalim. Sen ne zamandir bebek istiyordun canimKızlar ne durumdasınız? Ben adet oluyorum sanırım biraz leke geldi ve karnım ağıracak gibiSanırım bu ayda nasip olmadı
Kızlar ne durumdasınız? Ben adet oluyorum sanırım biraz leke geldi ve karnım ağıracak gibiSanırım bu ayda nasip olmadı
Canım ben 2bucuk senelik evliyim 2 senedir istiyoruz ilk bir sene normal denedik doktora gitmeden, sonra ben prolaktin sorunu yaşadım sebepsizce yükseliyordu ama tesadüfen öğrendim doktor muhtemelen ondan olmuyordur dedi engel oluyormuş çünkü, o sorunu çözdük sonrada normal yumurta takibine başladık, şubat ayında tam başlamıştık 2 ay devam ettim doktora pandemiden dolayı ara vermek zorunda kaldık, şimdi Eylül de tekrar başladım ama önce hsg istedi bu sefer doktorum Eylül de hsg yaptık bu ayda ilk tedavime yeniden başladım... Hayırlısıyla inşallah artık olur diyorduk doktorda çok olumluydu bu ay ama maalesef adet oldum... Artık sil baştan önümüzdeki aya bakacağız... Siz ne zamandır istiyorsunuz?Benide bugün bi yokladi ağrılar ama hafif adet günüm yarin benimde. Cumayı ve cumartesiyi önemsiyorum bakalim. Sen ne zamandir bebek istiyordun canim
Canım ben 2bucuk senelik evliyim 2 senedir istiyoruz ilk bir sene normal denedik doktora gitmeden, sonra ben prolaktin sorunu yaşadım sebepsizce yükseliyordu ama tesadüfen öğrendim doktor muhtemelen ondan olmuyordur dedi engel oluyormuş çünkü, o sorunu çözdük sonrada normal yumurta takibine başladık, şubat ayında tam başlamıştık 2 ay devam ettim doktora pandemiden dolayı ara vermek zorunda kaldık, şimdi Eylül de tekrar başladım ama önce hsg istedi bu sefer doktorum Eylül de hsg yaptık bu ayda ilk tedavime yeniden başladım... Hayırlısıyla inşallah artık olur diyorduk doktorda çok olumluydu bu ay ama maalesef adet oldum... Artık sil baştan önümüzdeki aya bakacağız... Siz ne zamandır istiyorsunuz?
Hayırlısı olsun canımm, vakti zamanı var demekki ne yapalım4 yıllık evliyiz 3 yıldır istiyoruz canim ilk yil bekledim olmayınca doktora gitmeye basladik rahim filmi hsg catlatma iğnesi derken tam aşılama yaptirakcatim covid cıktı ara verdik şimdi o kdar aradan sonra yine catlatma iğnesi vuruldum sonucunu bekliyoruz iste. Bende bu askam cok bel ağrısı oldu yarin ola hayr ola bakalim
Canımm adet günün ne zamandı?? 12 gün sonra test yapabilirsiniz diyorlar sanırımArkadaşlar ya yarın benim iğneden sonra 14.günüm kendimi ne hamile gibi hissediyorum ne de adet olacakmış gibi... öyle boş ortadayım bu da kötü hissettiriyor
Öyle canim Allah kararlamıştır biz sebepleri yerine getiriyoruz ısteHayırlısı olsun canımm, vakti zamanı var demekki ne yapalım
Canim sen yarin bismillah test yap istersen ben senden ümitliyim :)Arkadaşlar ya yarın benim iğneden sonra 14.günüm kendimi ne hamile gibi hissediyorum ne de adet olacakmış gibi... öyle boş ortadayım bu da kötü hissettiriyor
Ben adet oldum canım az önce Rabbim inşallah size bu ay nasip etsin daha fazla aratmasın cumanın yüzü suyu hürmetineCanim sen yarin bismillah test yap istersen ben senden ümitliyim :)
Benimde bugün adet günüm bikac saat önce adet olacakmışım gibi ağrım oldu yine ara ara oluyor. Bende ortadayim ve insan gerçekten huzursuz oluyor
Bende bugün oldum. Hepimiz art arda döküldük resmen yaBen adet oldum canım az önce Rabbim inşallah size bu ay nasip etsin daha fazla aratmasın cumanın yüzü suyu hürmetine
Aminn canimm aminn Allah tekrar ayağa kalkma gucu versin ben yıllardır takip ediyorum ilk defa üye oldum buraya. Sizin icinde dua ediyorum gerçekten. Daha fazla aratmasin kulaklarımızı boş bırakmasın insBende bugün oldum. Hepimiz art arda döküldük resmen ya(
Amiiin inşallah canım benimAminn canimm aminn Allah tekrar ayağa kalkma gucu versin ben yıllardır takip ediyorum ilk defa üye oldum buraya. Sizin icinde dua ediyorum gerçekten. Daha fazla aratmasin kulaklarımızı boş bırakmasın ins
Az önce doktordan çıktım iğnelerin etkisi devam ediyormuş dinlenme verdi herhangi bir şey kullanmıcazAdet olan arkdaslar yeni ay için planlama yaptınız mı
İnşallah canım benimBenimde adetime son günler umarım ben size güzel haberler veririm...
Test yaptınız mı acabaArkadaşlar ne durumdasiniz benim 2 gün kaldı bi taraftan adet olacakmisim gibi kasik ağrılarim oluyor bazen ateş basıyor. Bu hafta çok uzun geldi bana. Iki gün önceki gibi fazla ağrım yok ama adet olursam birden de ağrım olabiliyor. Umutla korku arasinsayim lütfen dua edelim birbirimize bizim gibi böyle gün sayanların Rabbim kucaklarini boş bırakmasın tez zamanda emanetlerimizi emanet etsin ins
Insallah canim grupta olumlu şeylere ihtiyacımız varBenimde adetime son günler umarım ben size güzel haberler veririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?