Kasım Ayında Çatlatma iğnesi yapanlar

Sabahtan beri ruh gibiyim her olumsuz aydan sonra ayağa kalkmakta bir o kadar zor oluyor. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Allaha kalmis cok şikâyet edip de isyana girmek istemiyorum ama zor gerçekten çok zor
Çok iyi anlıyorum canım seni çok zor ama napalım buda bir imtihan diyorum ben kendime.... İki senedir her ay kaldığım yerden devam ediyorum bende... Hiç üzme düşünmede Allah doğru olanı bilir hakkımızda hayırlısı nasılsa o olsun...

Kesinlikle öyle canim. Düşüyoruz ama bi sekilde kalkıyoruz yine napapllim. Sen ne durumdasin sen guzel haberler ver bari :)

Kızlar benimde bugün catlatma ignesi sonrası 8. Günüm idrar testlerimde hep çift çizgi vardı iğnenin etkisidir diye düşünüyorum ama yinede bugün acilde beta hcg yaptırdım 12.35 cıktı.

Benim bugün iğnenin 16ci günü ama daha adet olmadım, ağrım falanda yok öyle bekliyorum daha test yapmaya cesaret edemedim
Canim hadi inşallah normal adetine kac gun var onunda geçmesini bekle ama söyle soyliyim benim adet gününden once adetim geldi yani ıgneden sonraki gecen gün daha önemli. 16 gün geçmiş cok ıyi bikac gün sonra test yap bence inşallah güzel haberler alırsın canim . benim olmadi bu ay inşallah Rabbim senin yüzünü güldürsün

Amin canım benim çok sağol normal adetime 2 gün var canım yani ayın 19unda bende tam adete kadar bekleyeyim diyorum.. Doktorda normal adetinden 5 gün geçerse gel demişti... Bakalım hayırlısı canımm... Allah hakkımız da hayırlısını versin..

Aminn aminn inss. Dualarında unutma benide inş

Bende kac gündür sana bakıyorum tahmin ettim adet olduğunu. Skma sakin canini senin olan sana gelecektir Allahin izniyle dualarimdasin sende beni dualarinda unutma ins
Dualarımdasın canım sen bu ay ne yapıyorsun tekrar devammı doktora?? Ben bu ay bekliyorum doktorum öyle dedi kısmetse ocak ayındaki adetimden sonra gideceğim tekrar.

Dualarımdasın canım sen bu ay ne yapıyorsun tekrar devammı doktora?? Ben bu ay bekliyorum doktorum öyle dedi kısmetse ocak ayındaki adetimden sonra gideceğim tekrar.
Allah razı olsun kuzum bu ayda bisey yok maalesef yine adet oldum. Tekrar ilaçla tedaviye devam eder miyim bilmiyorum bikac ay dinlenmek istiyorum psikolojik olarak da yoruldum sanirim

Allah razı olsun kuzum bu ayda bisey yok maalesef yine adet oldum. Tekrar ilaçla tedaviye devam eder miyim bilmiyorum bikac ay dinlenmek istiyorum psikolojik olarak da yoruldum sanirim
Hayırlısı olsun canım, ben bu ay dinleniyorum adetime 10 gün var ama pek bir umudum yok bu ay benimde hayırlısıyla bu adetten sonra bakalım ne olacak bende pek devam etmek istemiyorum ara vermek istiyorum psikolojik olarak yoruldum ve yıprandım...

arkadaşım nasılsın ? merak ettim seni ne yaptın varmı bir gelişme? ben bu ay tekrar gittim tedaviye devam etmek için ancak çok büyük bir kistim olmuş doktor doğum kontrol hapı verdi...... 10 gündür alıyorum 10 gün sonra tekrar çağırdı birde prolaktinim yükselmiş onun içinde dostinex verdi ne kadar yoruldum sana anlatamam......

Canim sende hep aklımdasın inan. Bizde işler karıştı bi cesaret asilama yaptırdım sonra bu zamana kadar ileri hızı normal çıkan eşimin asilamada ileri hızı sıfır cıktı asilamada tutmadı tabi bizde cok şaşırdık. Sonra urolojiye yönlendirdi varikosel cıktı ameliyat dediler. Yakında ameliyat olacak eşim. Bu zamana kadar nasil belli olmadi anlamadim sonucları yeterli diyorlardı. Sana tavsiyem eşinin sonuçları iyise bile urolojiye görünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…