Kasım Ayında Çatlatma iğnesi yapanlar

Az önce doktordan çıktım iğnelerin etkisi devam ediyormuş dinlenme verdi herhangi bir şey kullanmıcaz
Allah Allah iğnenin etkisinin devam ettiğini nerden anladı acaba. Bende gittim doktara bugün yumurtalar çatlamış ama gebelik oluşmamış.esimden sperm testi istedi bana da letu diye bi ilaç verdi hic duymamıştım daha once. klomenden daha etkili bi ilacmis yarından itibaren 5 gün onu kullanıcam bakalim

Büyümeye devam eden yumurtalar var

Adet olan arkdaslar yeni ay için planlama yaptınız mı
Bi kaç gündür gruba bakamadım maalesef o yüzden şimdi cevap veriyorum, cumartesi doktora gittim canım 5 günlük günde 2 tane femara verdi bugün başlıyorum önümüzdeki cumartesi tekrar gideceğim...

Bi kaç gündür gruba bakamadım maalesef o yüzden şimdi cevap veriyorum, cumartesi doktora gittim canım 5 günlük günde 2 tane femara verdi bugün başlıyorum önümüzdeki cumartesi tekrar gideceğim...
Canim seninle süreclerimiz aynı yine :) bende cumartesi gittim letu verdi bakalim onu kullanıyorum. Femarada etkili bi ilaç belki bana da onu verir demistim ama hic duymadigim bi ilaç verdi. Bende önümüzdeki cumartesi gidicem yine bakalim ne diyecek

Canim inşallah grubun ilki olursun dedim olsun ama vakti var demek ki biz mücadeleyi birakmicaz demek ki. Ne zamandır korunmuyorsun
2nyıla yakın ama 3 aydır tedavi görüyorum canım öyle inşallah önümüzdeki ay güzel haberler veririz..

Merhaba Arkadaşlar.Senelerdir formu takip ediyorum ama üye olmak bu güne kısmetmiş.5 yıllık evliyim bir kimyasal gebelik ve bir de suba ayında 2,5 aylıkken kalbi durdu bebeğimin ve kürtaj oldum.4 ay klomen ve arada çatlatma iğnesi oldu..1 kez aşılama oldum tutmadı .Tahlillerde eşimin morfolojisinden(1) başka ikimizdede bir sorun yok. Daha önce gebelik yaşanmış tekrar olabilir diyorlar.Yumurtalar da da vs bir sorun yok...
En son bu ay 13 Kasım'da ben de çatlatma iğnesi oldum.2 yumoş vardı kaliteli olarak.Yarın regl günüm, bekliyorum.Cat.ig.7.gunu pozitifi gördüm 10.gum negatif gördüm ve daha cesaret edip tekrar test yapmadım.
İnşallah bu ay hamiş kalırım çok istiyorum.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın biribimize dua edelim.(Çok uzun oldu hakkinizi helal edin)

Ne demek iğneden 11 gün sonra negatif görüp 15. Gün pozitif olanları bile okudum ama hakkımızda hayırlısı bakalım ilk iğnede hamile kalan sayısı 2 veya 3 e göre daha az gerçekten o kadar okudum ki anlatamam bide testi 14. Günden önce yapmayın

Benim bu 3.ignem galiba bazı aylar sadece klomenle bazı aylar hiç ilaç kullanmadan ov.takibi oldu, bazı aylar da klomen+çatlama iğnesi oldum.
Bu ay ilk defa femara+ovitrelle kullandım.Bakalim bugün 12.gun. yarın dan sonra tekrar evde bir idrar testi yapacağım duruma göre kan testi yaptiricam.İnsallah sonuç olumlu olur

evet canım, bana cumartesiden sonra duruma göre iğne verebilirim dedi doktor büyütmek için, geçen ay öyle yapmıştı bu ayda benzer tedaviyi tekrar edeceğim dedi...İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız..

İnş güzel haberler alırız buraya yaz ama beraber ilerleyip destek olalım birbirimize

Canim Hoş Geldin inşallah güzel haberlerini aliriz. Bende ilk defa buraya yazmak icin üyelik aldim. Dua edelim birbirimize çünkü birbirimizi yine en çok biz anlarız. Ilk ayında direk hamiş kalanlar ya da gecelerce aglamayanlar evlat hasreti cekemeyenler bunu anlayamaz. Anlıyorum desede anlayamaz herkesin yükü kendine fazla iste. Vardır Rabbimizin bi bildiği bize istemek Ona vermek yakışır inss

Hoşbuldummm , inşallah inşallah o güzel haberi vermek nasip olur ne kadar çaba sarf ettiğimizi rabbim görüyor biliyor kaderimiz de varsa olacak
.Her zaman diyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin .Aynen dediğin gibi evlat hasreti cekenler bilir.Teselli etmeye çalışıyorlar ama işte anlikRabbimden ümit kesilmez olacağı varsa olur.Bir Ol demesine bakar, inşallah hayırlısıyla bizler de anne olacagiz

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 5. Gününden itibaren 5 gün olacak şekilde 2 kasımda çatlatma iğnesi oldum 19 kasımda regli olmam gerekiyordu ancak 7 gün geciktim. Doktor progestan verdi çatlama iğnesinden sonra regli olana kadar iç dedi sanırım o geciktiriyor idrar testlerim negatif 3 gün önce kan testinde <5 çıktı değerim hamile değilim.Dün doktorum raporlu olduğu için nöbetci doktor baktı 4 gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi. Negatif çıkıp pozitife dönen var mı acaba hamile miyim yoksa ilaçtan dolayı mı regli olamıyorum benim gibi olan var mı merak ediyorum

Size iilk mujdeli haberi vrreyim bende klomen kullandum bu ay 2. Kullanisim eylulde kullandim adetin 5.gunu basladim bendede esimdede probslem yoktu doktor klomen verdi ilj kullandim eylul ayinda gunde 2 doz sabah aksam 1 yumurtam olustu oda 10ml doktir bu ayi es gecelim dedi adet olursan gel dedi eylulun sonunda adet oldum gitmedim 1 ay ara vereyim dedim klomen bende asiri kasik agrisi yapmisti cunku sonra kasimda adet oldum ve gittim doktor sabah 2 aksam 2 klomen al dedi 5 guun kullan dedi annrmde dedi karnin dusmustut belki dedi neyse gittik bi kadinib yanina dedi gobegin yerinde degil kadin karnimi kaldirdi ve bebegin tutundugu yerde asagida dedi onuda kaldirdi bana dedi git bu ay hamile klacaksin ve dedi adetin 2 gunu aksam 4 gun boyunca kid kabagini kaynat kren gibi yap karnina sur 3 gun bitince ebegumeci bitkisini al kaynat bir legene koy ve yarim saay ustunde dur buhari rahminr girsin icini temizlesin 3 gun onuda yaptim ayin 10unda doktota gittim 3 tane 18 19 ve 24 mm yumurtan var dedi catlatma ignesi vutdu ayin 10unda dedi 11 13 15 iliski 11 de girdim 34.saate denk geldi iliskiden sonra ayagimi havaya kaldirdim altima yastik koydum yumurtam hareketlendi iliskiden hemen sonra anladim catlayacagini ve bende ignenin 10.gununr kadar asiri gaz sancisi ve sirt agrisi yapti gebelij testi yaptim ignenin 9.ve 10.gunu negatif cikti bugun 15. Gunu test yaptim pozitif cikti rabbim herkese nasip etsin ibs yari da kan testi verecem ins hayirlisi ilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…