- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi Redkalonchoe
-
İğnenin 10 günümü3 gün oldu ilacı bırakalı halaa regli olamadım 10. Gün bugün tekrar kan testi versem mi kararsızım
Benim kasık ağrım azdı da ohss olduğumda mide bulantım vardı ve aşırı yemek yiyordum o zaman şüphelenip doktora gitmiştim ohss aşırı şekilde yumurtalıklar uyarılmılştı.Merabalar benimde 3.cu gunum fakat asırı kasık agrisi var nedenini bilmiyorum ya neler oluyor içerde acabaa cok arastiriyorum
Canm süreclerimiz aynıydı seninle ne yaptin gittin mi doktoraBi kaç gündür gruba bakamadım maalesef o yüzden şimdi cevap veriyorum, cumartesi doktora gittim canım 5 günlük günde 2 tane femara verdi bugün başlıyorum önümüzdeki cumartesi tekrar gideceğim...
Kasık ağrınızın olması çok normal yumurtalar uyarıldığı İçin büyüyorlar ağrı onun ağrısı bir kaç güne geçiyor merak etmeyin benimde ilk günler çok ağrım vardı hatta kesin kiste döndü dedim oturunca bile batıyordu ama sonra kendiliğinden geçmiştiMerabalar benim 3.cu gunum ve asiri kasık agrım var sebebi nedir acaba
Peki sonucu ne oldu ?Kasık ağrınızın olması çok normal yumurtalar uyarıldığı İçin büyüyorlar ağrı onun ağrısı bir kaç güne geçiyor merak etmeyin benimde ilk günler çok ağrım vardı hatta kesin kiste döndü dedim oturunca bile batıyordu ama sonra kendiliğinden geçmişti
Canım merhaba çok sık bakamıyorum şu sıralar kötü bir diş problemide yaşıyorum biraz ağrılı geçiyor........ Canım cumartesi gittim 4 tane merional iğne verdi yaptm bu sabah yine randevum vardı gitti bir yumurtam 20 mm olmuş ama çatlamış gibi duruyor dedi her ihtimale karşı çatlatma iğnesi verdi ve ilişki önerdi.... Bu ay erken çatlamış sanırım, hayırlısıyla neler olacak.... Sende durumlar nedir??Canm süreclerimiz aynıydı seninle ne yaptin gittin mi doktora
Cok gecmis olsun bende merak ettim seni olumsuz bisey var sandim. Bizdeki süreç gecen ayla aynı cumartesi gittim catlatma iğnesi verdi ilişki planlaması yaptı. Bu ayda olmazsa aşılama düşünüyorum artık ona odakladim kendimiCanım merhaba çok sık bakamıyorum şu sıralar kötü bir diş problemide yaşıyorum biraz ağrılı geçiyor........ Canım cumartesi gittim 4 tane merional iğne verdi yaptm bu sabah yine randevum vardı gitti bir yumurtam 20 mm olmuş ama çatlamış gibi duruyor dedi her ihtimale karşı çatlatma iğnesi verdi ve ilişki önerdi.... Bu ay erken çatlamış sanırım, hayırlısıyla neler olacak.... Sende durumlar nedir??
Adet olmuştumPeki sonucu ne oldu ?
Çok sağol canım, hayırlısı bakalım.... Bu ay yine olmazsa bir ay ara verelim dedi doktorum.... Ocaktaki adetten sonra tekrar başlarız dediCok gecmis olsun bende merak ettim seni olumsuz bisey var sandim. Bizdeki süreç gecen ayla aynı cumartesi gittim catlatma iğnesi verdi ilişki planlaması yaptı. Bu ayda olmazsa aşılama düşünüyorum artık ona odakladim kendimi
Canım merhaba, sürecimiz aynı diye bir sorayım dedim var mı sende belirti vesaire iğne sonrası?? :)Cok gecmis olsun bende merak ettim seni olumsuz bisey var sandim. Bizdeki süreç gecen ayla aynı cumartesi gittim catlatma iğnesi verdi ilişki planlaması yaptı. Bu ayda olmazsa aşılama düşünüyorum artık ona odakladim kendimi
Canim. Bugün aklimdan geçtin ben yazacaktim fırsat olmadi bende seni merak ettim. Benim adetime 2 gün kaldı benim adetlerim birbirine yakın olduğu icin bu ay senden erkrn vuruldum sanirim catlatma iğnesini ( 28 kasım ) 2 gün kaldı cuma adet günüm normalde. Igneden sonra yine hic ağrım olmadi diyebilirim. şimdi de adet olacakmışım gibi kasiklarimin hassaslastigini hissediyorum. Yani son 2 gün bekleyisteyim canim anlayacağın aklimdan çıkarmaya çalışyorum ama biliyosun süreç kolay geçmiyor. Sen ne yaptin nasil durumlarÜCanım merhaba, sürecimiz aynı diye bir sorayım dedim var mı sende belirti vesaire iğne sonrası?? :)
Hadi inşallah hayırlısı olur canım, senin için dua edeceğimm.... Benim iğneyi vurulalı 8 gün oldu normalde adetim 19 aralıkta ama bu ay yumurtlamam erken olduğu için iğneyi erken vuruldum, adet günümde bir değişiklik olurmu bilmiyorum.. İğne gününden 12 gün hesaplarsam daha 4 günüm var.... Inşallah güzel sonuçlar alırız bu ayCanim. Bugün aklimdan geçtin ben yazacaktim fırsat olmadi bende seni merak ettim. Benim adetime 2 gün kaldı benim adetlerim birbirine yakın olduğu icin bu ay senden erkrn vuruldum sanirim catlatma iğnesini ( 28 kasım ) 2 gün kaldı cuma adet günüm normalde. Igneden sonra yine hic ağrım olmadi diyebilirim. şimdi de adet olacakmışım gibi kasiklarimin hassaslastigini hissediyorum. Yani son 2 gün bekleyisteyim canim anlayacağın aklimdan çıkarmaya çalışyorum ama biliyosun süreç kolay geçmiyor. Sen ne yaptin nasil durumlar
Guzel yürekli arkdaşım sagolasin inan bende sana dua ediyorum. Seninde benim gibi olmus normalde adetim 15 aralık ama iğnenin yarin 14. Günü doluyor.gecen ay iğnenin 14.Günü adetimin başlangıç tarihine denk gelmişti ama bu ay değişik oldu Bende merak ediyorum bakalim.yarin benim icin onemli bende eger haftasonunu adet olmadan geçirirsem normal adetime kadar beklerim diye düşünüyorum kendimi sakin tutmaya çalışıyorum belki yanlis ama bu son gunlerde umut etmeyi bile yasakladim kendime. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin derdin dermanı da elbetteki O dur. Biz sadece sebepleri getirmeye çalışıyoruz yerineHadi inşallah hayırlısı olur canım, senin için dua edeceğimm.... Benim iğneyi vurulalı 8 gün oldu normalde adetim 19 aralıkta ama bu ay yumurtlamam erken olduğu için iğneyi erken vuruldum, adet günümde bir değişiklik olurmu bilmiyorum.. İğne gününden 12 gün hesaplarsam daha 4 günüm var.... Inşallah güzel sonuçlar alırız bu ay19 aralığa kadar bekleyeceğim ama normalde ben 30 günde bir adet olurum hep ve yumurtlamamda hep biraz geç olur ama bu ay bir anda erken oldu o yüzden yinede normal adet tarihime kadar bekleyeyim diyorum bende biraz kasık ağrısı var iki gündür bugünde bacaklarıma yayılan ağrılar oldu ama geçen ayda aynı ağrılardan yaşamıştım o yüzden belirtilere çok takılmamaya çalışıyorum...
Öyle tabi canım Allah doğru zamanda hayırlısını verir inşallah.... Ne durumdasın? Varmı bir belirti vs. Ben 3 - 4 gündür çok halsizim ve başım dönüyor sürekli şekerim düşüyor neden oldu diyede biraz tedirgin oldum.... Bakalım iğnenin gününün dolmasına 2 gün adetimede 6 gün kadar var...Guzel yürekli arkdaşım sagolasin inan bende sana dua ediyorum. Seninde benim gibi olmus normalde adetim 15 aralık ama iğnenin yarin 14. Günü doluyor.gecen ay iğnenin 14.Günü adetimin başlangıç tarihine denk gelmişti ama bu ay değişik oldu Bende merak ediyorum bakalim.yarin benim icin onemli bende eger haftasonunu adet olmadan geçirirsem normal adetime kadar beklerim diye düşünüyorum kendimi sakin tutmaya çalışıyorum belki yanlis ama bu son gunlerde umut etmeyi bile yasakladim kendime. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin derdin dermanı da elbetteki O dur. Biz sadece sebepleri getirmeye çalışıyoruz yerine
Canim bugün çok ağrım oldu nerdeyse ağır kesici alacaktım adet ağrısı gibi şimdi daha iyiyim ama yarin adet olucam gibi sanki aslinda adet gunum sali ama igne erkene almis olabilir bekliyorum anlayacagin. Allah Allah şeker neden düşsün ki dikkatli ol yinede kendini dinle arada.igne günün de dolsun adet gününu de bekle canim inşallah hayirli haberlerini alırızÖyle tabi canım Allah doğru zamanda hayırlısını verir inşallah.... Ne durumdasın? Varmı bir belirti vs. Ben 3 - 4 gündür çok halsizim ve başım dönüyor sürekli şekerim düşüyor neden oldu diyede biraz tedirgin oldum.... Bakalım iğnenin gününün dolmasına 2 gün adetimede 6 gün kadar var...
Öyle tabi canım Allah doğru zamanda hayırlısını verir inşallah.... Ne durumdasın? Varmı bir belirti vs. Ben 3 - 4 gündür çok halsizim ve başım dönüyor sürekli şekerim düşüyor neden oldu diyede biraz tedirgin oldum.... Bakalım iğnenin gününün dolmasına 2 gün adetimede 6 gün kadar var...
Amin canım, evet adet günümü bekleyeceğim ona göre artık olmazsam test yaparım...Canim bugün çok ağrım oldu nerdeyse ağır kesici alacaktım adet ağrısı gibi şimdi daha iyiyim ama yarin adet olucam gibi sanki aslinda adet gunum sali ama igne erkene almis olabilir bekliyorum anlayacagin. Allah Allah şeker neden düşsün ki dikkatli ol yinede kendini dinle arada.igne günün de dolsun adet gününu de bekle canim inşallah hayirli haberlerini alırız
Ben bugün adet oldum maalesef iğne gününu sayarsak iğnenin 16. Gunu gelmiş olduAmin canım, evet adet günümü bekleyeceğim ona göre artık olmazsam test yaparım...
Canım üzülme sakın Allah hayırlı zamanda verir inşallah, vakti zamanı var demekki....Ben bugün adet oldum maalesef iğne gününu sayarsak iğnenin 16. Gunu gelmiş oldu
Sabahtan beri ruh gibiyim her olumsuz aydan sonra ayağa kalkmakta bir o kadar zor oluyor. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Allaha kalmis cok şikâyet edip de isyana girmek istemiyorum ama zor gerçekten çok zorCanım üzülme sakın Allah hayırlı zamanda verir inşallah, vakti zamanı var demekki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?