Kasım Ayında Çatlatma iğnesi yapanlar

Ayy çok güzel ya Rabbim isteyen herkese nasip olsun sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşAllah

Bende o ilacı bıraktım bir gün sonra regl oldum doktorum bana 15 gün iç demişti ben unuttum 16 içtim 17ö gün regl oldum

Peki ilk çatlatma iğnesinde mi hamile kaldınız

Ayy masallah cok sevindim canim Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin ins. Bende adetimde fsh testi yaptirmistim 14 cıkmış biraz yüksek doktor ilaç verdi aynı zamanda yumurta geliştirici haplarda kulanıyorum bize de dua et arkdaşım sen bizd umut oldun bizde başkalarına olalım inş

Amin canim benim rabbim ins sanada isteyen herkesede nasip eder

Kızlar bugün çatlama iğnesinin 12. Günü aşılamanın 10. Günü. Gebelik testimde silik çizgi bile yok. Adete 3 gün kaldı, Bundan sonra çokta umutla beklemeyeyim mi?

Bende bugün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı bugün catlatma iğnesinden sonra 14.gundu.aabah idrarda ikinci çizgi silik çıkmıştı ama kanda 1.20 çıktı moralim bozuldu.Yukselme şansı olur mu sizce? madem yok idrar da neden ikinci çizgi silik çıktı daha önce yapardım ya tek çizgi ya da silik çıkardı silik çıktıklarımse genelde hamileydim .ama bunda olmadı

Ben geçmiş aylarda çatlama iğnesinin 10. Günden sonrada hergün idrar testi yaptım, hiç birinde silik çizgi bile çıkmadı adetim gecikti ve ben çok heycanlandım çatlama iğnesinin 17. Günü hemen çıkan pembe çizgi oldu, annemi fln aradım hamileyim diye bir heyecanla kan vermeye gittim 1.20. İşte tam o an dünya başıma yıkıldı. Ve zaten 4-5 saat içinde de adet olmuştum

Artık idrar testine de güvenemiyorum , regl de olmadım 1 hafta falan bekleyeceğim olmzsam gidicem doktora .Rabbim bir an önce nasip eder inşallah isteyen herkese

Merhabalar bende pazartesi ovitrelle iğnemi yaptım. Önce 5 gün günde bir sefer klomen aldım yumurtalar büyümedi fazla sonra 5 gün gonal f kullandım bu hafta pazartesi gittim kontrole iki tane yumurtam 18 21 mm ve rahmim kalınlaşmıştı. Gonal f mucize gibi herşeyi hızlandırdı yani yumurta takibi sürecim 10 gün sürdü. Pazartesi akşam 6 da iki tane üst üste ovitrelle istedi. İki yumurta için iki tane yapılacak denildi. Ve progestan iğne ya da crinone jel kullanacaksın cuma gününden itibaren sabah akşam. Bana doktorun dediği çarşamba sabah 6 ilişki perşemde akşam ve cuma akşamı. Biz çarşamba sabahı perşembe sabah ve akşamı değerlendirdik ve cuma sabahı. Bakalım hayırlısı bugün 4. Gün iğne sonrası. Umarım burda olumlu sonucu duyururum size. Hepinizin yazdıklarını okudum bende de umut yok ama. İnş. Hepimiz en kısa zamanda çocuk sahibi oluruz. Ben 3 senelik evliyim. Bir kez aşılama bir kez klomenle gebelik takibi yapıldı olmadı. Korona girdi araya mecbur bekledik. İnş. Hayırlı ve güzel haberler alırız hep beraber.

Bir de benim 4. Günüm aşırı şekilde mide bulantım var koku gelince çok kötü oluyorum ovitrelle sonrası ohss oldum gene olacağım diye korkuyorum. Sizde de öyle bir durum yaşayan oldu mu?

Bir de benim 4. Günüm aşırı şekilde mide bulantım var koku gelince çok kötü oluyorum ovitrelle sonrası ohss oldum gene olacağım diye korkuyorum. Sizde de öyle bir durum yaşayan oldu mu?
Merabalar benimde 3.cu gunum fakat asırı kasık agrisi var nedenini bilmiyorum ya neler oluyor içerde acabaa cok arastiriyorum

Merabalar benim 3.cu gunum ve asiri kasık agrım var sebebi nedir acaba

Evet bende bugun baslayacagim fitile Rabbim kucagimizi doldursun sevincimizi yasatsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…