- 6 Ağustos 2019
- 116
- 51
- 48
- 31
- Konu Sahibi Redkalonchoe
-
Insallah canim grupta olumlu şeylere ihtiyacımız var
Ayy çok güzel ya Rabbim isteyen herkese nasip olsun sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşAllahSize iilk mujdeli haberi vrreyim bende klomen kullandum bu ay 2. Kullanisim eylulde kullandim adetin 5.gunu basladim bendede esimdede probslem yoktu doktor klomen verdi ilj kullandim eylul ayinda gunde 2 doz sabah aksam 1 yumurtam olustu oda 10ml doktir bu ayi es gecelim dedi adet olursan gel dedi eylulun sonunda adet oldum gitmedim 1 ay ara vereyim dedim klomen bende asiri kasik agrisi yapmisti cunku sonra kasimda adet oldum ve gittim doktor sabah 2 aksam 2 klomen al dedi 5 guun kullan dedi annrmde dedi karnin dusmustut belki dedi neyse gittik bi kadinib yanina dedi gobegin yerinde degil kadin karnimi kaldirdi ve bebegin tutundugu yerde asagida dedi onuda kaldirdi bana dedi git bu ay hamile klacaksin ve dedi adetin 2 gunu aksam 4 gun boyunca kid kabagini kaynat kren gibi yap karnina sur 3 gun bitince ebegumeci bitkisini al kaynat bir legene koy ve yarim saay ustunde dur buhari rahminr girsin icini temizlesin 3 gun onuda yaptim ayin 10unda doktota gittim 3 tane 18 19 ve 24 mm yumurtan var dedi catlatma ignesi vutdu ayin 10unda dedi 11 13 15 iliski 11 de girdim 34.saate denk geldi iliskiden sonra ayagimi havaya kaldirdim altima yastik koydum yumurtam hareketlendi iliskiden hemen sonra anladim catlayacagini ve bende ignenin 10.gununr kadar asiri gaz sancisi ve sirt agrisi yapti gebelij testi yaptim ignenin 9.ve 10.gunu negatif cikti bugun 15. Gunu test yaptim pozitif cikti rabbim herkese nasip etsin ibs yari da kan testi verecem ins hayirlisi ilr
Bende o ilacı bıraktım bir gün sonra regl oldum doktorum bana 15 gün iç demişti ben unuttum 16 içtim 17ö gün regl oldumMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 5. Gününden itibaren 5 gün olacak şekilde 2 kasımda çatlatma iğnesi oldum 19 kasımda regli olmam gerekiyordu ancak 7 gün geciktim. Doktor progestan verdi çatlama iğnesinden sonra regli olana kadar iç dedi sanırım o geciktiriyor idrar testlerim negatif 3 gün önce kan testinde <5 çıktı değerim hamile değilim.Dün doktorum raporlu olduğu için nöbetci doktor baktı 4 gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi. Negatif çıkıp pozitife dönen var mı acaba hamile miyim yoksa ilaçtan dolayı mı regli olamıyorum benim gibi olan var mı merak ediyorum
Peki ilk çatlatma iğnesinde mi hamile kaldınızSize iilk mujdeli haberi vrreyim bende klomen kullandum bu ay 2. Kullanisim eylulde kullandim adetin 5.gunu basladim bendede esimdede probslem yoktu doktor klomen verdi ilj kullandim eylul ayinda gunde 2 doz sabah aksam 1 yumurtam olustu oda 10ml doktir bu ayi es gecelim dedi adet olursan gel dedi eylulun sonunda adet oldum gitmedim 1 ay ara vereyim dedim klomen bende asiri kasik agrisi yapmisti cunku sonra kasimda adet oldum ve gittim doktor sabah 2 aksam 2 klomen al dedi 5 guun kullan dedi annrmde dedi karnin dusmustut belki dedi neyse gittik bi kadinib yanina dedi gobegin yerinde degil kadin karnimi kaldirdi ve bebegin tutundugu yerde asagida dedi onuda kaldirdi bana dedi git bu ay hamile klacaksin ve dedi adetin 2 gunu aksam 4 gun boyunca kid kabagini kaynat kren gibi yap karnina sur 3 gun bitince ebegumeci bitkisini al kaynat bir legene koy ve yarim saay ustunde dur buhari rahminr girsin icini temizlesin 3 gun onuda yaptim ayin 10unda doktota gittim 3 tane 18 19 ve 24 mm yumurtan var dedi catlatma ignesi vutdu ayin 10unda dedi 11 13 15 iliski 11 de girdim 34.saate denk geldi iliskiden sonra ayagimi havaya kaldirdim altima yastik koydum yumurtam hareketlendi iliskiden hemen sonra anladim catlayacagini ve bende ignenin 10.gununr kadar asiri gaz sancisi ve sirt agrisi yapti gebelij testi yaptim ignenin 9.ve 10.gunu negatif cikti bugun 15. Gunu test yaptim pozitif cikti rabbim herkese nasip etsin ibs yari da kan testi verecem ins hayirlisi ilr
Ewet canim kasim 10 da ilk ignemi oldum 11 de gece iliskiden sonra sol yumurtaligim hareketlendi anladim catladiginiPeki ilk çatlatma iğnesinde mi hamile kaldınız
Amin canim ins yarinda kan testi yapacagim bakalim rabbim hepinize nasip etsin ins dualarimdasinizAyy çok güzel ya Rabbim isteyen herkese nasip olsun sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
Amin canim benim rabbim ins sanada isteyen herkesede nasip ederAyy masallah cok sevindim canim Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin ins. Bende adetimde fsh testi yaptirmistim 14 cıkmış biraz yüksek doktor ilaç verdi aynı zamanda yumurta geliştirici haplarda kulanıyorum bize de dua et arkdaşım sen bizd umut oldun bizde başkalarına olalım inş
Aminn Allah razı olsun canimAmin canim benim rabbim ins sanada isteyen herkesede nasip eder
Bende bugün kan testi yaptırdım 1.20 çıktıMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 5. Gününden itibaren 5 gün olacak şekilde 2 kasımda çatlatma iğnesi oldum 19 kasımda regli olmam gerekiyordu ancak 7 gün geciktim. Doktor progestan verdi çatlama iğnesinden sonra regli olana kadar iç dedi sanırım o geciktiriyor idrar testlerim negatif 3 gün önce kan testinde <5 çıktı değerim hamile değilim.Dün doktorum raporlu olduğu için nöbetci doktor baktı 4 gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi. Negatif çıkıp pozitife dönen var mı acaba hamile miyim yoksa ilaçtan dolayı mı regli olamıyorum benim gibi olan var mı merak ediyorum
Ben geçmiş aylarda çatlama iğnesinin 10. Günden sonrada hergün idrar testi yaptım, hiç birinde silik çizgi bile çıkmadı adetim gecikti ve ben çok heycanlandım çatlama iğnesinin 17. Günü hemen çıkan pembe çizgi oldu, annemi fln aradım hamileyim diyeBende bugün kan testi yaptırdım 1.20 çıktıbugün catlatma iğnesinden sonra 14.gundu.aabah idrarda ikinci çizgi silik çıkmıştı ama kanda 1.20 çıktı moralim bozuldu.Yukselme şansı olur mu sizce? madem yok idrar da neden ikinci çizgi silik çıktı daha önce yapardım ya tek çizgi ya da silik çıkardı silik çıktıklarımse genelde hamileydim .ama bunda olmadı
Artık idrar testine de güvenemiyorum , regl de olmadım 1 hafta falan bekleyeceğim olmzsam gidicem doktora .Rabbim bir an önce nasip eder inşallah isteyen herkeseBen geçmiş aylarda çatlama iğnesinin 10. Günden sonrada hergün idrar testi yaptım, hiç birinde silik çizgi bile çıkmadı adetim gecikti ve ben çok heycanlandım çatlama iğnesinin 17. Günü hemen çıkan pembe çizgi oldu, annemi fln aradım hamileyim diyebir heyecanla kan vermeye gittim 1.20. İşte tam o an dünya başıma yıkıldı. Ve zaten 4-5 saat içinde de adet olmuştum
Merabalar benimde 3.cu gunum fakat asırı kasık agrisi var nedenini bilmiyorum ya neler oluyor içerde acabaa cok arastiriyorumBir de benim 4. Günüm aşırı şekilde mide bulantım var koku gelince çok kötü oluyorum ovitrelle sonrası ohss oldum gene olacağım diye korkuyorum. Sizde de öyle bir durum yaşayan oldu mu?
Merabalar benim 3.cu gunum ve asiri kasık agrım var sebebi nedir acabaArkadaşlar merhabaa, kasım ayında gebelik bekleyenler ve çatlatma iğnesi yapanlar burada duygularını paylaşabilirmi?? Nasıl belirtiler yaşıyorsunuz?? İğneyi ne zaman yaptınız? ... Ben geçen hafta cumartesi iğnemi yaptım beklemedeyim... Bugün iğnenin 7ci günü ve adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı inşallah iğnedendir diyorum.... Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)
Evet bende bugun baslayacagim fitile Rabbim kucagimizi doldursun sevincimizi yasatsin insallahMerhaba arkadaşlar inşallah hepimize nasip olur bu ay bebişlerimiz:) ben 6 kasımda vuruldum çatlatmamı bugün 10.gündü ilk vurulduğumda sol kasığımda sürekli ağrı vardı kist ağrısı gibi oturunca vs batıyordu sonra kendiliğinden 4-5 gün sonra geçti şükür şimdi 2 gündür ara ara sağ kasığıma adet sancısı gibi vuruyor karnımda huzursuzluk var adet öncesi bi tuhaf oluruz ya onun gibi aynı zamanda iğneden 3 gün sonra fitil başlattı doktorum progestan her gün onu da kullanıyorum umarım bu ay olur
3 gün oldu ilacı bırakalı halaa regli olamadım 10. Gün bugün tekrar kan testi versem mi kararsızımBende o ilacı bıraktım bir gün sonra regl oldum doktorum bana 15 gün iç demişti ben unuttum 16 içtim 17ö gün regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?