- 18 Ocak 2019
- 2.726
- 2.385
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
- #2.121
Benimde iki gün önce oldu. Ben sarımsağı ezim tüm diş etlerime 2 gün sürdüm bir sıkıntı olmadı bir daha.Kızlar ya dişi ağrıyan varmı? Hiç dişim ağrımazdı normalde hiç diş sıkıntısı çekmedim ama şimdi diş eti mi dişim mi ağrıyo çok anlayamadım ama hafif sızlama var bi kaç gündür napmak lazım cuma gidince doktora sorcam da ağrının çoğalmasından korkuyorum
Bana parol iç diş baş ağrısında günde 3e kadar içebilirsin dediKızlar ya dişi ağrıyan varmı? Hiç dişim ağrımazdı normalde hiç diş sıkıntısı çekmedim ama şimdi diş eti mi dişim mi ağrıyo çok anlayamadım ama hafif sızlama var bi kaç gündür napmak lazım cuma gidince doktora sorcam da ağrının çoğalmasından korkuyorum
Hayırlı olsun cnm embrıyonuz pgt
Değildi canım.ikisininde kalp atışının titreşimlerini gördük ama biri biraz daha küçük.Hayırlı olsun cnm embrıyonuz pgt limiydi aceba
Teşekkür ederim canım insallah sağlıklı ilerler.Evet canım oluyo maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıcakla gelsiin
Benimde aynı şekilde diş etimde var sızlama.fırcalarken bile zorlanıyorumKızlar ya dişi ağrıyan varmı? Hiç dişim ağrımazdı normalde hiç diş sıkıntısı çekmedim ama şimdi diş eti mi dişim mi ağrıyo çok anlayamadım ama hafif sızlama var bi kaç gündür napmak lazım cuma gidince doktora sorcam da ağrının çoğalmasından korkuyorum
6+5bkalp atışını duyduğum günHamile olup mide bulantısı yaşayan Arkadaşlar, bulantılarınız ne zaman başladı
Değildi canım.ikisininde kalp atışının titreşimlerini gördük ama biri biraz daha küçük.
Benmkilerde birinin daha çok geliyodu kalp atışını birinin bi tık daha az doktor normal pır pır atıyolar dediBenimde aynı şekilde diş etimde var sızlama.fırcalarken bile zorlanıyorum
Sağol canım bunu hiç bilmiyodum valla nasıl iyi oldu. akşam yaptım ağrıyan kısma baya zonklatto gözümden yaş geldi ama sabah kalktım iyiyim şükür bi kaç gün daha yapayım sonuçta doğal antibiyotikBenimde iki gün önce oldu. Ben sarımsağı ezim tüm diş etlerime 2 gün sürdüm bir sıkıntı olmadı bir daha.
Ağrı kesici içecek kadar yoğun değil ağrı ama sızı rahatsız ediyo sarımsak denedim iyi geldiBana parol iç diş baş ağrısında günde 3e kadar içebilirsin dedi
Aynen aynen valla bi arkadaş bak sarımsak dedi dün denedim zonklattı ama iyi geldi bi dene istersen sendeBenimde aynı şekilde diş etimde var sızlama.fırcalarken bile zorlanıyorum
Çok şükür sen nasılsınKizlar meraba, nasilsiniz?
Canım aynen zonklamıyor iltihabı gideriyor ama çok iyi geliyor. Bende öyle yapmıştım. Fayda etmişti sevindim sanda fayda etmesine.Sağol canım bunu hiç bilmiyodum valla nasıl iyi oldu. akşam yaptım ağrıyan kısma baya zonklatto gözümden yaş geldi ama sabah kalktım iyiyim şükür bi kaç gün daha yapayım sonuçta doğal antibiyotik
çok şükür canım sen nasılsın bebekleri büyütüyoruz yata yataKizlar meraba, nasilsiniz?
Ay ne guzelCanım aynen zonklamıyor iltihabı gideriyor ama çok iyi geliyor. Bende öyle yapmıştım. Fayda etmişti sevindim sanda fayda etmesine.
çok şükür canım sen nasılsın bebekleri büyütüyoruz yata yataay ben bu gece rüyamda bebeği emziriyordum nasıl ağzından falan süt akıyor baya sütüm varmış güya İnşlllah öyle olur
Seninki erken başlamış bana ilaç verdi doktor sağlık ocağında yazdırdım canım daha yeni bugün başlayacağım içmeyeAy ne guzelAmin insallah Bende iyiyim canim, bulantilar basladi basa cikmaya calisiyorum. Surekli agzim dolu olmali, yoksa her sey geri cikicakmis gibi yaniyo icim Haftaya kalp atisina gidicem insallah
Çok normal bir süreç. Ben de kalp atışını duyana kadar hiiç belirti yaşamadım sankiArkadaşlar benim içime bir korku geldi 10. Günde beta hgc değerim 440 çıktı kalp atışı ve keseyi görmek üzere doktor 31 aralıkta çağırdı. Ama şu an bi korkum var hiç birşey hissetmiyorum bebeğim duruyodur değil mi hiç hamile gibi değilim sadece çok acıkıyorum. Kanama falan mı olurdu devam etmeseydi hamilelik
Çok teşekkür ederim. Son adet tarihime göre şu an 5+4 yine de normal miÇok normal bir süreç. Ben de kalp atışını duyana kadar hiiç belirti yaşamadım sanki
İçim boş diyordum. Kalp atışından sonra bulantılarla kendini belli eder. Tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?