- 4 Mart 2020
- 427
- 522
- 103
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
- #1.781
Çıktı mı sonucun Rabbim yardımcın olsuun zenfelin bal ve kemik suyu çorba bolca tüketAy canım Allah sanada acil şifalar versin ateşim çıkıyor 37.6. 37.8 dolaylarında o korkutuyor ama herşey allahtan bekliyoruz bakalım paroladan başka birşey vermediler zaten. İnşllah birşey olmaz ama baya ağır geçiriyorum gribi
Bitki çayları içmeyin diyolar ama özellikle ohlamur diye sormadımCanım Çıkmaz ki ya gece 9 gibi falan çoksa yada yarın sabah ama duş aldım ayağıma çorabın içine limon koydum ateşim düştü çok şükür bak aklında olsun gribe çok iyi geliyor tabanına limon koyup çorabı üstüne giy birde ıhlamur içebiliyoruz mu doktoruna soran oldu mu acaba ben sormayı unuttum
Yok canım Çıkmadı henüzÇıktı mı sonucun Rabbim yardımcın olsuun zenfelin bal ve kemik suyu çorba bolca tüket
Canım Çıkmaz ki ya gece 9 gibi falan çoksa yada yarın sabah ama duş aldım ayağıma çorabın içine limon koydum ateşim düştü çok şükür bak aklında olsun gribe çok iyi geliyor tabanına limon koyup çorabı üstüne giy birde ıhlamur içebiliyoruz mu doktoruna soran oldu mu acaba ben sormayı unuttum
Zencefil gebelikte mide bulantısını azaltır diye biliyorum onun için yeniyosa griptede yenir ama tabi doktora sormak lazım sormadan bişey yiyip içmeyinYok canım Çıkmadı henüz
zencefil yiyebiliyor muyuz acaba ?
Bitki çaylarından bitek ıhlamur icebiliyiruz cnmdr öyle demiştiCanım Çıkmaz ki ya gece 9 gibi falan çoksa yada yarın sabah ama duş aldım ayağıma çorabın içine limon koydum ateşim düştü çok şükür bak aklında olsun gribe çok iyi geliyor tabanına limon koyup çorabı üstüne giy birde ıhlamur içebiliyoruz mu doktoruna soran oldu mu acaba ben sormayı unuttum
Yok canım ÇıkmadıS Siyahhhinci canım geçmiş olsun sonucun çıkmadımı daha
Allah yardım etsinKızlar çok şükür negatif çıktı fakat ateşim düşünemiyorum. Ve birden burun kanaması başladı yeniden acile gidiyorum şimdi allahım nerden buldum bu hastalığı
Benim boş olan çok kamama yaptı 11 gündür lekelenmem devam ediyor O mu yapıyor bilmiyorumHerkese iyi aksamlar kızlar.Sirayla hepinizi okudum,pozitif olanlar sağlıkla ilerler inş,negatiflerde hayırlı zamanda haberler almanızı dilerim.Bende 14 yil sonunda tup bebek annesi oldum suan 2 yaşında kızım Allah bagislarsa.Suan dondurulmuş embriyolar ile yeniden hamile kaldım.Nekadar anne de olsam telasim stresim korkum hic bitmiyor,her adımda ne oldu ne olacakla geçiyor.Suan iki kese gözüktü biri dolu biri boş kalp atışı icin sali günü gidecegim.Ama 6 gündür bitmeyen lekenme ile geçiyor.Acaba gelismeyen mi yapıyor yoksa diğerine mi bisey oldu dusunmekle geçiyor.
Canım sen kan sulandırıcı mı kullanıyorsun?Kızlar çok şükür negatif çıktı fakat ateşim düşünemiyorum. Ve birden burun kanaması başladı yeniden acile gidiyorum şimdi allahım nerden buldum bu hastalığı
Diyarbakırda nereye gidiyorsunuz acabaUzun zamn giremedim.Hep yazmak isterdim ama kismet olmadi.Esim uzun sure goreve gitti evimizde kalamadik.uyku problemi olan bi cocuk derken zaman dolu dolu gecti.Cok sukur simdi esim geldi,Diyarbakirdan gitmeden yine denememis lâzımdı.Bize yine mucize gibi geldi sonuc.Kizim 9 deneme sonrasi oldu,tekrari olmaz derken yine nasip oldu devam ederse tabiki.ilk gebeligimde hic boyle olmamıştı.Sali gününden sonra daha da netlesir durum diger kese duruyor mu diye
Yok canım ilk kanamamda bıraktırmıştı doktorCanım sen kan sulandırıcı mı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?