Kasım da hamile kalanlar 2014de anne alocaklar hadi burda toplanalım...

esra senınle dogumumuz neredeyse aynı zamana denk gelıyor cınsıyetı bellı oldumu senın ben cok merak edıyorum doktor kıza benzıyor dedı ama emın de degılım dedı ınsallah salı gunu ogrenırız

bende agustos;un ortasında bebişimi kucagıma alıcam hayırlısıyla ikili taramada ciniyet belli oluyormu şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
esra senınle dogumumuz neredeyse aynı zamana denk gelıyor cınsıyetı bellı oldumu senın ben cok merak edıyorum doktor kıza benzıyor dedı ama emın de degılım dedı ınsallah salı gunu ogrenırız

ben yeni gittim doktora cnm bebegimi incelerken sormak aklima gelmedi cinsiyetini:)mart in başında gitcem bida ozmb 4aylık oluo belli olur herald.bnm içime kız doğuyo bakalım hayirlisi hiç önemli değil..

bende agustos;un ortasında bebişimi kucagıma alıcam hayırlısıyla ikili taramada ciniyet belli oluyormu şimdiden teşekkürler

sende hoşgeldin aramıza..ikili tarama 13.haftaya kadar yapilio bmm doktor yapmadi ultrasonda bakti ense kalınlığı gelisimi guzel dedi.3lu taramada allah korusun bi aksilik olursa çıkıyomus.cinsiyet doktora kalmış genelde 16.haftada soyluolar cnm 13haftalıkken anlasilmaz herald

hiç sesiniz çıkmıyo annişler..hamilelik nasıl gidiyor..bebeğinin cinaiyetini öğrenen var mı..

Selam annisler benim ki tam belli olmamakla beraber kiza benziyo dedi bide bende kalp carpintisi başladı sizdede varmi arkadaslar benimki baya yogun nabzim 100 ve uzeri oluyo bunu yasayan arkadaş lar varsa paylaşabilir mi?

slm kızlar ruyalarinda doğum yapan var mi bnm gibi:)en son kiz dogurdum..:)erkek gördüğümde oluyo.ruyada hangisini görürsen tersi olur derler bakalım hangisi doğru:))

benim dogum 24 temmuz gorunuyo vuma gunu 2. duzey ultrasonum var cinsiyet kiz cok korkuyorum umarim cuma guzel haberler alirim benim ikinci gebeligim ilki gelisemedi kurtaj olmustum.

benim dogum 24 temmuz gorunuyo vuma gunu 2. duzey ultrasonum var cinsiyet kiz cok korkuyorum umarim cuma guzel haberler alirim benim ikinci gebeligim ilki gelisemedi kurtaj olmustum.
hiç korkma içini rahat tut herzmn..allah ne nasip ettiyse o olur..daha yeni başladı bnm harakerler çok nadir hissediliyo her gün hissediyrm mutlka

Eşimin doğum gününden 6 gün sonra hmile kalmışım :)18. Haftadayızz 17 ağustos görünüyo doğumu kızımın herkeze hayırlı doğumlar allah hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin

slm kizlar bnm de bi oğlusum olacak mis:)doktor %80 erkek dedi bi hft snr kesin bişey soyleyecek..allah hepimize bebislerimizi saglikla kucağımiza almayı nasip etsin

Mrb tatlı annişler bizde 18+3 olduk ve iki hafta once ogrendim benim melegim kiz olcakmis dunyalar benim oldu artik gunde 4_5defa kendini hatirlatiyo bzn sabah babasini gonderirken bile hissediyorum benim gibi erken hissetmeye baslayan varmi acaba 😍

Benim de pıt pıt ediyoo canım 18+2 deyiz

Benim de kızım olacakmis pembis pembis almaya başladık birseyler:))

Merhaba Kızlar,
17 Aralık'ta öğrendim hamile olduğumu 😊 Cuma günü de kızımız olacağını öğrendik ufak ufak bir şeyler bakmaya başladık bizde.. Sağlıklı bir şekilde nesillerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…