- 8 Aralık 2013
- 64
- 20
- 48
- 35
- Konu Sahibi ErfidanEsra
-
esra senınle dogumumuz neredeyse aynı zamana denk gelıyor cınsıyetı bellı oldumu senın ben cok merak edıyorum doktor kıza benzıyor dedı ama emın de degılım dedı ınsallah salı gunu ogrenırız
bende agustos;un ortasında bebişimi kucagıma alıcam hayırlısıyla ikili taramada ciniyet belli oluyormu şimdiden teşekkürler
hiç sesiniz çıkmıyo annişler..hamilelik nasıl gidiyor..bebeğinin cinaiyetini öğrenen var mı..
hiç korkma içini rahat tut herzmn..allah ne nasip ettiyse o olur..daha yeni başladı bnm harakerler çok nadir hissediliyo her gün hissediyrm mutlkabenim dogum 24 temmuz gorunuyo vuma gunu 2. duzey ultrasonum var cinsiyet kiz cok korkuyorum umarim cuma guzel haberler alirim benim ikinci gebeligim ilki gelisemedi kurtaj olmustum.
Mrb tatlı annişler bizde 18+3 olduk ve iki hafta once ogrendim benim melegim kiz olcakmis dunyalar benim oldu artik gunde 4_5defa kendini hatirlatiyo bzn sabah babasini gonderirken bile hissediyorum benim gibi erken hissetmeye baslayan varmi acaba 😍
Benim de pıt pıt ediyoo canım 18+2 deyiz
aynen bende hissediyorum artik yakında daha artar hareketler 5.ayda
Mrb tatlı annişler bizde 18+3 olduk ve iki hafta once ogrendim benim melegim kiz olcakmis dunyalar benim oldu artik gunde 4_5defa kendini hatirlatiyo bzn sabah babasini gonderirken bile hissediyorum benim gibi erken hissetmeye baslayan varmi acaba 😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?