- Konu Sahibi ErfidanEsra
-
Oglusun kac haftalik ben her gittigimde soyluyorum ama 20 haftadan once duyamayiz diyip gecisttiriyolar 19 haftadayiz ama sadece bir kere duydum minigimin kalp atislarini 😟annişler nasılsınızz..ben bugün ilk defa bebeğimişn kalp atışlarını dinledim sağlık ocağında..öyle güzel bi duygu ki allah her isteyene nasip etsin...huzur veriyo bebişimin kalbinin ritmi..keşke hergün duyabilsemm..iyi old anladım içim rahat etti bu brz yeter bana:)
Oglusun kac haftalik ben her gittigimde soyluyorum ama 20 haftadan once duyamayiz diyip gecisttiriyolar 19 haftadayiz ama sadece bir kere duydum minigimin kalp atislarini 😟
Benim sat 9 kasim di hemen hemen ayni gunlere denk gelcek tabi bebisler sabirsizlanip erken gelmek istemezse Ama bu aralar cok acayip ruyalar gormeye basladim ya allah hayirlara cikarsin insallah 😊ilk defa dinledim bnde..bnmde 19 hafta bitti bndn sra her gidişte dinleycez dedi hemşire cnm..bnm doğum 15 ağustosa denk gelio snle aramzda bi kaç gün var ozmn:)
Ne kdr guzel hepimizin hemen hemen ayni zmnda gelecek bebisleri 😊1 kasımda benim sat
Ne kdr guzel hepimizin hemen hemen ayni zmnda gelecek bebisleri 😊
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavruşlarımız inşaallah
Kimse yok sanirim burda ?
Kimse yok sanirim burda ?
Bizde gecen gun gittik esimle 21 hafta snra ilk defa esim kizimizi gordu ama benim kizim babasina hic tepki vermiyo hep konusuyo esim ama babasini sevmiycek galiba 😯slm hamiş arkdşlar..ben bugün özel bi doktora gittim eşimle oğluşum olacağı tescillendi..bi tosunum olacak inş:)babası da ilk kez gördü hemen ciciler aldık oğlumuza
Bende her geldigimde komse olmuyo kizlar bi sorum olcak ben carsamba gunu kntrole gittim bebisimin kilosuna 350 graz boyuda 25 cm dedi sizinkiler ne kdr cokmu kucuk kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?