Kasım da hamile kalanlar 2014de anne alocaklar hadi burda toplanalım...

Oglusun kac haftalik ben her gittigimde soyluyorum ama 20 haftadan once duyamayiz diyip gecisttiriyolar 19 haftadayiz ama sadece bir kere duydum minigimin kalp atislarini 😟

Oglusun kac haftalik ben her gittigimde soyluyorum ama 20 haftadan once duyamayiz diyip gecisttiriyolar 19 haftadayiz ama sadece bir kere duydum minigimin kalp atislarini 😟

ilk defa dinledim bnde..bnmde 19 hafta bitti bndn sra her gidişte dinleycez dedi hemşire cnm..bnm doğum 15 ağustosa denk gelio snle aramzda bi kaç gün var ozmn:)

ilk defa dinledim bnde..bnmde 19 hafta bitti bndn sra her gidişte dinleycez dedi hemşire cnm..bnm doğum 15 ağustosa denk gelio snle aramzda bi kaç gün var ozmn:)
Benim sat 9 kasim di hemen hemen ayni gunlere denk gelcek tabi bebisler sabirsizlanip erken gelmek istemezse Ama bu aralar cok acayip ruyalar gormeye basladim ya allah hayirlara cikarsin insallah 😊

Herkese merhaba..benim sat 27 kasim..bizim bebisin cinsiyeti hala belli degil.gostermiyor:))) bir de hareketlerini henuz hissetmedim..bekliyorum heyecanla....

slm hamiş arkdşlar..ben bugün özel bi doktora gittim eşimle oğluşum olacağı tescillendi..bi tosunum olacak inş:)babası da ilk kez gördü hemen ciciler aldık oğlumuza

slm hamiş arkdşlar..ben bugün özel bi doktora gittim eşimle oğluşum olacağı tescillendi..bi tosunum olacak inş:)babası da ilk kez gördü hemen ciciler aldık oğlumuza
Bizde gecen gun gittik esimle 21 hafta snra ilk defa esim kizimizi gordu ama benim kizim babasina hic tepki vermiyo hep konusuyo esim ama babasini sevmiycek galiba 😯

Kizlar bende burdayim kasim hamisi olarak bende dün gittim doktora 690 gr dedi bilmiyorum herslde normal sinirlarda bide benim asiri carpintim var sizde de var mı?

Bende her geldigimde komse olmuyo kizlar bi sorum olcak ben carsamba gunu kntrole gittim bebisimin kilosuna 350 graz boyuda 25 cm dedi sizinkiler ne kdr cokmu kucuk kizim

mrb cnm bnde 22 haftalk hamilemym dun gittim doktora bnm oğluş 369gr mıs..boyunu kac dedi anlayamadm..acaba kilosu az mı dedm ama nrlm hrld yeni kilo almaya başladılar daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…