Kasım da hamile kalanlar 2014de anne alocaklar hadi burda toplanalım...

Hayirli olsun allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah bu sene kiz senesi galiba :)

Yeni üye oldum. Alıntı yapmayı bulamadığım için direk cevap yazmak zorunda kalıyorum 😉
Henüz pıtır pıtır atıyor, senin bebiş yaramazlık yapmaya başlamış o zaman canım 😊

Yeni üye oldum. Alıntı yapmayı bulamadığım için direk cevap yazmak zorunda kalıyorum 😉
Henüz pıtır pıtır atıyor, senin bebiş yaramazlık yapmaya başlamış o zaman canım 😊

Onemli dgl cnm evt benim cikolatam bize cekmis anada babada kucukken cok yaramazmisiz o yuzden cok yaramaz olcak galiba suan bile icerde neler oldugunu anlayabiliyorum sirtustu yatinca genelde cok hareket ediyo cok sabirsizim hayirlisiyla bi gelsede opup kaklasam tabi bana firsat kalirsa digerlerinden😊

Yaramaz anne babanın yaramaz bebişi diyorsun 😊 bende oturduğumda ve acıkmaya başladığımda oynadığını hissediyorum daha çok acıktım diye mesaj veriyor galiba 😃 Valla zaman geçse de bir an önce kucağımıza alsak..

Evt aynen ben acikinca midem bulaniyo o yuzden yemekten snra kipirdaniyo yaramaz cikolatam 😊

Ben çalışıyorum.. Toplamda 10 ay iznim olacak sonrasında kayınvalidem bakacak bebişimize.. Doğumdan sonra zaman geçsin istemeyeceğim muhtemelen 😔

Ben çalışıyorum.. Toplamda 10 ay iznim olacak sonrasında kayınvalidem bakacak bebişimize.. Doğumdan sonra zaman geçsin istemeyeceğim muhtemelen 😔

Ben calisamiyorum malesef hem cok agir gecirdim 3 ayimi hemde esim amelyat oldu isten cikinca ona baktim bir ay snrada hamis olunca ise baslayamadim malesef annemler biraz uzak kayinvalidemde hatayda o yuzden bi esim var onuda aksamdan aksama goruyorum senin en azindan zmn geciricek bir isin var

inşallah bzn hissetmedigimde korkuyorum etrafimda cok sey gordum ve cok etkilendim zamaninda ama genede sakin kalip dinleyip hissetmeye calisiyorum allah minik melegimi bize bagislasin ve hayirlasiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah aminnnnnn

annişler nasılsınızz..ben bugün ilk defa bebeğimişn kalp atışlarını dinledim sağlık ocağında..öyle güzel bi duygu ki allah her isteyene nasip etsin...huzur veriyo bebişimin kalbinin ritmi..keşke hergün duyabilsemm..iyi old anladım içim rahat etti bu brz yeter bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…