- Konu Sahibi ErfidanEsra
-
Merhaba Kızlar,
17 Aralık'ta öğrendim hamile olduğumu 😊 Cuma günü de kızımız olacağını öğrendik ufak ufak bir şeyler bakmaya başladık bizde.. Sağlıklı bir şekilde nesillerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..
Benim de pıt pıt ediyoo canım 18+2 deyiz
Benim de kızım olacakmis pembis pembis almaya başladık birseyler:))
Bende yeni yeni hissetmeye başladım pıt pıt oynuyor 😊allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Yeni üye oldum. Alıntı yapmayı bulamadığım için direk cevap yazmak zorunda kalıyorum 😉
Henüz pıtır pıtır atıyor, senin bebiş yaramazlık yapmaya başlamış o zaman canım 😊
Yaramaz anne babanın yaramaz bebişi diyorsun 😊 bende oturduğumda ve acıkmaya başladığımda oynadığını hissediyorum daha çok acıktım diye mesaj veriyor galiba 😃 Valla zaman geçse de bir an önce kucağımıza alsak..
Ben çalışıyorum.. Toplamda 10 ay iznim olacak sonrasında kayınvalidem bakacak bebişimize.. Doğumdan sonra zaman geçsin istemeyeceğim muhtemelen 😔
Malesef ben almaya firsat bulamiyorum kendi ailem olsun kayinvalidem olsun saolsunlar firsat vermiyolar ben simdiye kdr 2 tane corap alabildim sadece ama bende bitter çikolatama patik ordum :)
Allahim olmayan herkese nasip eder insallah bzn icerden tirmaliyomus gibi geliyo bana o kdr guzel bi duyguki 😍
Hayirli olsun allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah bu sene kiz senesi galiba :)
Tesekkur ederim tatlim allah saglikli ve hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah 😍HAYIRLI OLSUN BEBEĞİN CNM..bnm çevremde daha çok oğlan a hamile olanlar var bnde dahil :)gelsin oğluşlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?