amin canım inşallah sanırım hepimizin ilk bebeğiKızlar benimde tahmini 8-9 aralık kalp atışını gördüm bugüne kadar sadece 18 mayıs kontrolüm bakalım o zaman neler görücez hepimizin sağlıklı bi şekilde bebeklerimiz olur inşallah
Kızlar benimde tahmini 8-9 aralık kalp atışını gördüm bugüne kadar sadece 18 mayıs kontrolüm bakalım o zaman neler görücez hepimizin sağlıklı bi şekilde bebeklerimiz olur inşallah
arkadaşlar benim cildim çok kuruyor siz de de aynı durum var mı?
bol su da içmeme rağmen
hoşgeldin canım
senn işin zormuş ama yaa kamuda mı çalışıyosun ne kadar daha dvm ediceksin böyle 3 saat yolu
Kamuda çalışıyorum valla çok zor oluyor ama böyle olucak mecburum ilçede çalışıyorum çünkü gittiği yere kadar malesef ama bebeğim iyi olsunda ben katlanırım
kusura bakmayın arkadaşlar kaç gündür berbat bi haldeydim nete de giremedim.bugün 10 haftalık olduk biraz iyi gibiyim.bende 2li test için gün alıcam ama kötü bişey çıkacak diye okadar korkuyorumki anlatamam.inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır.
kızlar bende geldim kısmetse 9 aralık benimde beklenen doğum tarihim ben de çalışıyorum kalp atışlarını gördük iki kez bu hafta tekrar gidicem kontrole gidince yazarım yine. bu arada ilk bebeğim olacak inşallah:!! ALLAH hepimizin bebeklerini annelerine bağışlasın. amiinn
arkadaşlar çok güzel bir sayfa açmışsınız hepimizin doğum tarihleri yaklaşık aynı olduğu için yaşanan sıkıntılar sorunlarda benzer ve çok samimi .bende sizler gibi kasım sonu doğum yapacağım (25.11.2012) rabbim herkese bu duyguyu tattırsın ben 5 senelık evlıyım ve bu ilk bebeğimiz ve ilk anneliğim olacak inş , çok heycanlıyız ve de stresli birşey olacak diye çok dikkat ediyoruz cumarteside 2li taramamız var allahım inş sonucumuz güzel çıkar benım ve herkesin
kızlar ya benim 2-3 gündür bulantılarım çok azaldı midem rahatladı ama bebğime bişey oldu diye korkuyorum hafatya pazartesi kontrolüm vardı ama yarın gideceğim inşallah herşey yolundadır benim 2 düşüğüm olduğu için çok korkuyorum yine kötü bişey olacak diye dua edin benim için...
selam canım merhaba
bende haftasonu gidicem sanerem doktora bi hafta daha beklesemde 13. haftada gitsem diye düşünüyordum belki cinsiyeti görünür diye ama dayanamayıp gidicem sanırım bi görelim bebişi
senn hamileliğin nasıl geçiyo
benmde aksine sivilce problemim oldu yaa hormonlar fazla çalıştığı için normal dedi doktorum
Hamilelık biraz sıkıntılı ama şikayet etmek istemıyorum insanlar kilo verirken ben 5 kilo aldım hemde o güzellığı tatmak için bu kadar sıkıntıyada katlanılır dıye düşünüyorum benım ilk bebeğim olduğu için biraz da zor olduğu için cinsiyet merakım pek yok etraftakıler oğlana benzetıyorlar bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?