kasım sonu-aralık başı doğum yapacaklar hadi toplanalım...

merhaba bende aranıza yeni katıldım 27.11.2012 nasipse kavuşmamız:) bende kilo alanlardanım 4 kiloda ben aldım ama bebişimiz sağlıklı olsunda kilolar verilir...

merhaba bende aranıza yeni katıldım 27.11.2012 nasipse kavuşmamız:) bende kilo alanlardanım 4 kiloda ben aldım ama bebişimiz sağlıklı olsunda kilolar verilir...

selam canım
bende kilo almadım henüz bakalım ne zaman alıcam

arkadaşlar ilerde oluşabilecek yırtıklar için şimdiden birşey sürmeye başladınız mı yoksa çok mu erken ve ne sürebiliriz

Ben cumartesi gideceğim ya aslında çok korkuyorum benım kardeşim hem bedensel hem zihinsel rahatsız ne kadar zor olduğunu biliyorum rabbim kimseye vermesin

neden olmuş peki genelde doğum sırasında oksijensiz kalmaktan kaynaklanıyo böyle şeyler ?

arkadaşlar ilerde oluşabilecek yırtıklar için şimdiden birşey sürmeye başladınız mı yoksa çok mu erken ve ne sürebiliriz

ya aslında ben sordum doktora ilk 3 ay her türlü yabancı şeyden uzak kalmanı tavsiye ederim dedi ama arkadaşlarım hep yağ filan kullanmıştı bende kullanmak istiyorum aslında ama bi iki hafta daha bekleyip kesin kullancam bişiler
ama ne kullancam bilmiyorum doğal yağlar daha iyi olur diye düşünüyorum
var mı bildğiniz işe yarayan şeyler ?

bebek yağı çatlamadan önce sürmek gerekiyormuş ben her banyodan çıkışta sürüyorum... birde kızlar kaşıntınız var ise sakın kaşınmayın daha çok çatlama olurmuş o zaman....

bebek yağı çatlamadan önce sürmek gerekiyormuş ben her banyodan çıkışta sürüyorum... birde kızlar kaşıntınız var ise sakın kaşınmayın daha çok çatlama olurmuş o zaman....

ayy ben en iyisi kilo almaya başlamadan süreyim yaa bebe yağı bendede var her banyodan sonra yeterli olur mu ki günde bi kez mi sürmek lazım yoksa

neden olmuş peki genelde doğum sırasında oksijensiz kalmaktan kaynaklanıyo böyle şeyler ?

zaten o yüzden oldu hemen küveze koyup oksijen verselerdi belkı olmazdı zorluğunu bildiğim için rabbim evlatlarımızı sağlıklı bir şekılde kucağımıza almayı nasip etsin

bu kaşıntı konusunu söylediğin iyi oldu ben kaşıyordum birde marka marka bebek yağı var tavsiye edeceğiniz bir marka var mı

zaten o yüzden oldu hemen küveze koyup oksijen verselerdi belkı olmazdı zorluğunu bildiğim için rabbim evlatlarımızı sağlıklı bir şekılde kucağımıza almayı nasip etsin

bende özel eğitimciyim canım
çocukların çoğunun nedeni bu bu yüzden normal doğumu hiç düşünemiyorum bile ben sen anlarsın beni

bu kaşıntı konusunu söylediğin iyi oldu ben kaşıyordum birde marka marka bebek yağı var tavsiye edeceğiniz bir marka var mı

evet yaa biri şöyle güzel bi ürün tavsiye etsede kullansak
aktarlarda satılan kakao badem yağı filan varmış ama bilmiyorum onlarıda tam

bende özel eğitimciyim canım
çocukların çoğunun nedeni bu bu yüzden normal doğumu hiç düşünemiyorum bile ben sen anlarsın beni

benım kardeşim 12 yaşında ve devlet hastanesınde doğdu doğumdan sonra hemen gönderdiler o yüzden devlet hastanesinden hep kaçıyorum özelde kontrollere başladım birde benım tüp bebek zaten zor buldum şimdide korkuyorum

Allahın izniyle bol bol dua edelim canım
ben bebeğim sağlıklı olsun diye tefriciye okuyorum inşallah biraz daha büyüsün bebiş kuran dinleyecem tüm kuranı dinlemeyi düşünüyorum Allah izin verirse

Allahın izniyle bol bol dua edelim canım
ben bebeğim sağlıklı olsun diye tefriciye okuyorum inşallah biraz daha büyüsün bebiş kuran dinleyecem tüm kuranı dinlemeyi düşünüyorum Allah izin verirse

bak güzel fikir boş boş oturmaktan iyidir yer gök dua için. zaten biz bu bebeği çok zor bulduk tüp bebek yaptırdık o yüzden daha çok korkuyorum

bak güzel fikir boş boş oturmaktan iyidir yer gök dua için. zaten biz bu bebeği çok zor bulduk tüp bebek yaptırdık o yüzden daha çok korkuyorum

dediğin gibi canım herşey duayla
ev hanımı mısın sen
yemene içmenede dikkat et edebildiğin kadar evdeysen çok daha rahat olur

kızlar dün dr gittim. çok şükür bebeğim iyiymiş (maaşallah) demekki bulantılarım artık az olacak:)) benimde tüp bebek ve 2 düşüğüm var dolayısıyla çok korkuyorum. olumlu düşünmeye çalışıyorum tabii yapabildiğim kadar. bu arada 18 mayısta ikili testim yapılacak inşallah sorun çıkmaz. ikili test yaptıran yok mu hiç?

bizde ikili yaptıran henüz yok yaa iyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…