kasım sonu-aralık başı doğum yapacaklar hadi toplanalım...

iyi çıktı çok şükür sonuçlarım
hadi kızlar ikili test sonuçlarınızı bekliyorum
inşallah herkesin iyidir

Benim bebeğim ensesini göstermemek için direndi ama cinsiyetini gösterdi Ense ölçümü için 2 gün sonra çikolata yiyip tekrar gittim bu defa gösterdi ense kalınlığı gayet iyi dedi dr ama tahlil sonucumuzu bu akşam göstericez umarım bir sorun yoktur...

slm kızlar işlerim çok yoğun uzun zamandır takip edemedim sizleri şimdi okudum sanırım çoğumuzun oğluşu olcak okuduğum kadarıyla
yay burcu oğluşlarımızla nasıl başa çıkarıs ileride de umarım bunları konuşuyor oluruz
benim 2 li tarama sonucum cuma günü çıkcak ama ense normal çok şükür bir de cinsiyet erkeğe benziyor dedi dr um
ileriki haftalarda daha net görürüz dedi artık hayırlısı

iyi çıktı çok şükür sonuçlarım
hadi kızlar ikili test sonuçlarınızı bekliyorum
inşallah herkesin iyidir

sonuçlarımız ii çıktı kızlar şükür... cinsiyeti göstermedi bizimki:))sürpriz yapacak herhalde sağlıklı olsunda...kızlar birde bir şey sorcam sol kasığım zaman zaman ağrıyo bazen ayakta kalıyorum bu arada sabahları 30 dak. kadar işe yürüyorum sizdede oluyor mu?? (14.haftadayız) bir de bir kaz günden beri sağ ayak üstüne kramp giriyo neden oluyodur acaba benim gibi sıkıntı yaşayan var mı merak ettim

cinsiyet neymiş yaa erkenden öğrenmişsin valla ne güzel bende çok merak ediyorum cinsiyeti

kasık ağrısına normal diyolar canım kısa süreli olup geçiyomuş
kramplar içinde magnezyumu olan şeyler muz gibi bunu öneriyolar canım aklında olsun

kasık ağrısına normal diyolar canım kısa süreli olup geçiyomuş
kramplar içinde magnezyumu olan şeyler muz gibi bunu öneriyolar canım aklında olsun

muz iyi fikir aslında ama o magnezyum fena bişey canım ya ama tüketicez mecburen:) teşekkür ederim tatlım bu arada doğumlarımız çok yakın Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin gelişmelerle yine görüşmek üzereee...

Kızlar Regaip Kandiliniz mübarek olsun.Bu mübarek günde bütün dualarım hepimize olacak sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah...
Bende bugün ikili testimi yaptırdım 10-15 güne ancak çıkar dediler ne kadar da geç çıkıyomuş.Neyse ama enseyi ölçtüler gayet iyi normal dedi bi hareketli bi hareketli Allahım nasıl bişey fotosunu çıkartmak için bayağı uğraştı:)çok mutlu oldum onu öyle görünce:)

canım seninde regaip kandilin mübarek olsun inşallah.... bu arada kısmetse 24 kasımda bebeişimi kucağıma alıcam en son 12 haftalıkken gitmiştim dr kontrolüne dr. bebeğimin erkeğe benzediğini söyledi ama kesin deilmiş... bu arada 29 yaşındayım 2 oğlum var buda inşallah kız olur dedik ama hayırlısı olsun

baya uzun sürüyomuş orda çıkması yaa bana 3 günde çıkar demişti
inşallah sornsuz çıkar sonuçların
nasıl tatlı bi heyecan dimi ama bebişi görmek insan kalkmak bile istemiyo doktorun önünden

demekki nasibinde 3 erkek varmış :)
ama olsun büyüdüklerende ne güzel olur 3 tane aslan parçası olur

bizimde sonuç bugun çıkar diye umuyorum hergun aramaktan sinir oldum o yüzden garantı olsun hemde işten izin almayalım diye yarın gideceğiz aslında maksat bebişi görmek hareketlerini hissetmeyince doktorda görene kadar birşey olacak diye korkuyorum .gecen ense ölçümünde okadar hareketlıydıkı doğuncada öyle olursa yandık biz

cinsiyetide görürsünüz belki yarın

Çok sinir oldum 2 hafta ikili test sonucu çıkacak diye bekledik şimdide çıktı ama doktor yokmuş pazartesiye kaldı neyse bundada vardır bır hayır zaten pazartesi 15 haftalık oluyoruz cinsiyette belli olur belki

Çok sinir oldum 2 hafta ikili test sonucu çıkacak diye bekledik şimdide çıktı ama doktor yokmuş pazartesiye kaldı neyse bundada vardır bır hayır zaten pazartesi 15 haftalık oluyoruz cinsiyette belli olur belki

sonuçları kendinde az çok yorumlayabilirsin canım zaten herhalde

alışveriş yapanınız var mı kızlar yoksa hep cinsiyetin belli olmasını mı bekliyosunuz

sonuçları kendinde az çok yorumlayabilirsin canım zaten herhalde

alışveriş yapanınız var mı kızlar yoksa hep cinsiyetin belli olmasını mı bekliyosunuz

evt ya kimse birşey almıyor mu benim de eşim durmuyor beşiğini ana kucağını alacağım diye tutturdu çok mu erken ki ilk çocuk olunca benım kı pek hevesli

evt ya kimse birşey almıyor mu benim de eşim durmuyor beşiğini ana kucağını alacağım diye tutturdu çok mu erken ki ilk çocuk olunca benım kı pek hevesli

benmde sağolsun annem durmuyo ya

ama büyük şeyler için erken herhalde diyorum biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum arkıt kendeme ne kadar tutabilirsem

ayy ikili test 2 haftada mı çıkıyodevlettemi yaptırdın tatlım

hayırlı olsun cnm topiğin

banada çok uyuyor bu topik.

bende alşveriş yapmak için cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum.

ama annemi tutamıyorum devamlı unisex alışverişler yapıyo

teşekkür ederim canım

senn annen gene unisex alıyomuş benm annem gidiyo pembeli şeyler alıyo

ya erkek olursa nolcak binlar diyorum

onlarıda evde giydirirsin diyo

durduramıyorum da almasını

teşekkür ederim canım

senn annen gene unisex alıyomuş benm annem gidiyo pembeli şeyler alıyo

ya erkek olursa nolcak binlar diyorum

onlarıda evde giydirirsin diyo

durduramıyorum da almasını

cinsiyetini öğrenmedinmi cnm sen

Kızlar nerelerdesiniz? çok boş kalmış buralar benim test sonucu çıkmadığı için yazacak bişry yok yalnız benim gibi 13 haftalık olupta karnı belirginleşen var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…