iyi çıktı çok şükür sonuçlarım
hadi kızlar ikili test sonuçlarınızı bekliyorum
inşallah herkesin iyidir
iyi çıktı çok şükür sonuçlarım
hadi kızlar ikili test sonuçlarınızı bekliyorum
inşallah herkesin iyidir
Benim bebeğim ensesini göstermemek için direndi ama cinsiyetini gösterdiEnse ölçümü için 2 gün sonra çikolata yiyip tekrar gittim bu defa gösterdi ense kalınlığı gayet iyi dedi dr ama tahlil sonucumuzu bu akşam göstericez umarım bir sorun yoktur...
sonuçlarımız ii çıktı kızlar şükür... cinsiyeti göstermedi bizimki:))sürpriz yapacak herhalde sağlıklı olsunda...kızlar birde bir şey sorcam sol kasığım zaman zaman ağrıyo bazen ayakta kalıyorum bu arada sabahları 30 dak. kadar işe yürüyorum sizdede oluyor mu?? (14.haftadayız) bir de bir kaz günden beri sağ ayak üstüne kramp giriyo neden oluyodur acaba benim gibi sıkıntı yaşayan var mı merak ettim
kasık ağrısına normal diyolar canım kısa süreli olup geçiyomuş
kramplar içinde magnezyumu olan şeyler muz gibi bunu öneriyolar canım aklında olsun
canım seninde regaip kandilin mübarek olsun inşallah.... bu arada kısmetse 24 kasımda bebeişimi kucağıma alıcam en son 12 haftalıkken gitmiştim dr kontrolüne dr. bebeğimin erkeğe benzediğini söyledi ama kesin deilmiş... bu arada 29 yaşındayım 2 oğlum var buda inşallah kız olur dedik ama hayırlısı olsunKızlar Regaip Kandiliniz mübarek olsun.Bu mübarek günde bütün dualarım hepimize olacak sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah...
Bende bugün ikili testimi yaptırdım 10-15 güne ancak çıkar dediler ne kadar da geç çıkıyomuş.Neyse ama enseyi ölçtüler gayet iyi normal dedi bi hareketli bi hareketli Allahım nasıl bişey fotosunu çıkartmak için bayağı uğraştı:)çok mutlu oldum onu öyle görünce:)
Kızlar Regaip Kandiliniz mübarek olsun.Bu mübarek günde bütün dualarım hepimize olacak sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah...
Bende bugün ikili testimi yaptırdım 10-15 güne ancak çıkar dediler ne kadar da geç çıkıyomuş.Neyse ama enseyi ölçtüler gayet iyi normal dedi bi hareketli bi hareketli Allahım nasıl bişey fotosunu çıkartmak için bayağı uğraştı:)çok mutlu oldum onu öyle görünce:)
canım seninde regaip kandilin mübarek olsun inşallah.... bu arada kısmetse 24 kasımda bebeişimi kucağıma alıcam en son 12 haftalıkken gitmiştim dr kontrolüne dr. bebeğimin erkeğe benzediğini söyledi ama kesin deilmiş... bu arada 29 yaşındayım 2 oğlum var buda inşallah kız olur dedik ama hayırlısı olsun
bizimde sonuç bugun çıkar diye umuyorum hergun aramaktan sinir oldum o yüzden garantı olsun hemde işten izin almayalım diye yarın gideceğiz aslında maksat bebişi görmek hareketlerini hissetmeyince doktorda görene kadar birşey olacak diye korkuyorum .gecen ense ölçümünde okadar hareketlıydıkı doğuncada öyle olursa yandık biz
Çok sinir oldum 2 hafta ikili test sonucu çıkacak diye bekledik şimdide çıktı ama doktor yokmuş pazartesiye kaldı neyse bundada vardır bır hayır zaten pazartesi 15 haftalık oluyoruz cinsiyette belli olur belki
sonuçları kendinde az çok yorumlayabilirsin canım zaten herhalde
alışveriş yapanınız var mı kızlar yoksa hep cinsiyetin belli olmasını mı bekliyosunuz
evt ya kimse birşey almıyor mu benim de eşim durmuyor beşiğini ana kucağını alacağım diye tutturdu çok mu erken ki ilk çocuk olunca benım kı pek hevesli
ayy ikili test 2 haftada mı çıkıyoÇok sinir oldum 2 hafta ikili test sonucu çıkacak diye bekledik şimdide çıktı ama doktor yokmuş pazartesiye kaldı neyse bundada vardır bır hayır zaten pazartesi 15 haftalık oluyoruz cinsiyette belli olur belki
alışveriş yapanınız var mı kızlar yoksa hep cinsiyetin belli olmasını mı bekliyosunuz
ayy ikili test 2 haftada mı çıkıyodevlettemi yaptırdın tatlım
hayırlı olsun cnm topiğin
banada çok uyuyor bu topik.
bende alşveriş yapmak için cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum.
ama annemi tutamıyorum devamlı unisex alışverişler yapıyo
teşekkür ederim canım
senn annen gene unisex alıyomuş benm annem gidiyo pembeli şeyler alıyo
ya erkek olursa nolcak binlar diyorum
onlarıda evde giydirirsin diyo
durduramıyorum da almasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?