kasım sonu-aralık başı doğum yapacaklar hadi toplanalım...

arkadaşlar biz 13. haftamıza girdik inş hep birlikte doğum hazırlıkları yapar sonrada doğum maceralarını paylaşırız zaman akıp geçiyor inş rabbim o günleride görmeyı nasip eder.

bizde 13. haftadayız cumaya 2 li test yapılacak hayırlısı kızlar dua ediyorum hepimiz için umarım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallahhh...

SELAM KIZLAR IKILI TESTI YAPTIRMAYANLARDANIM doktorum sonuç kesin değil tahmini birşey saglam bir bebegınkı anormal çıkabılır özürlü bir bebegınkıde normal cıkabılır dedi eger ense kalınlıgını ölçüp normal dedıyse hiç kendinizi strese sokmayın derim ben

selam kızlar bende dün gittim ense filan normal çıktı kan verdim ama cinsiyet göremedik benmki erkendi zaten
çok merak ediyorum ya ben cinsiyeti
cinsiyeti içine doğan var mı bana nedense erkek gibi geliyooo

bana da çalıştığım yerde herkes erkek diyor cumartesi doktor cinsiyetini söylemedi sanırım erken diye ama o konuda hiç heycan yok belli olsun diye bir telaşım yok ama ben de içimde hissetmeyi istiyorum merakla o anı beklıyorum

bir yay burcu bebişi de benden anne bebiş yay olucaz eşim kafayı yicek ben de bu ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum kesin olmayan bir test boşu boşuna sitres olucaz allah korusun,ben de sigarayı bırakamayanlardanım malesef nasıl yapıcam nasıl bırakıcam bilmiyorum offf of

yay burçları nasıl olur anlat bakalım o zamn bize

hareketli,kımıl kımıl,pozitif,sürekli sırıtan,sevimli çocuklar olur yay burçları ama konuşmaya başladığı andan itibaren canından bezdirir (annem öyle söylüyo) kendimden yola çıkarak söylüyorum ben evin hem en küçüğü hem de şanslı yay burcu çocuğuydum,annem bana hep senin doğmanla evin bereketi arttı der,bikere bu gerçekten de doğru saçma sapan bi yükselen burç tarafından etkilenmediyse yay burcu çok şanslı ve bereketli olur amma velakiinnnn özgürlüğüne düşküün eve tıkıp önüne 2 oyuncak atıp kandıramazsınız yay burcu veledini :) parka gidelim sokağa çıkalım diye tutturur neden? enerji fazlası var çünkü adamda yürüsün koşsun hoplasın zıplasın ki rahatlasın he yorulurmu diye soracak olursanız ı-ıh çok beklersiniz yorulmaz o çünkü,anca peynirli cips vaadiyle eve sokarsınız minik özgür ruh çocuğunuzu :) boğazlı olur yemeyi sever ama sürekli hareket halinde olduğu için zayıf kalır,bence şimdiden (ben de dahil olmak üzere) eşyalarımızı yerlerine sabitlemeye başlayalım ben tv den başlıcam duvara monte ettiricem,konsol ve gümüşlük lerin camlarına bi şekilde koruma falan da taktırmak lazım evin her yerini karış karış dolaşacağı ve etki tepki olayını fazlasıyla merak ettiğinden mütevellit elinde ne var ne yok fırlatacağı için tikkatli olmak lazım

aman Allahım neler bekliyomuş bizi

evet ama ben ne kadar yay bucu çocuğu gördüysem hepsi hayat dolu oluyo,ama söylemeden edemiciimm okul konusunda çekeceğimiz var kendimden ve çevremden gördüğüm kadarıyla yay burcu çocukları okuldan nefret ediyo annem beni sürükleye sürükleye okula götürürdü

bu kötü oldu bak işte yaaa

slm bende ikili testimi yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı cinsiyetinide öğrendik oğluşumuz olacak Allahın izniyle içimede öyle doğuyodu zaten :)

Benimki pek arada kalmış sayılmaz aslında ama şuanki görünen 12-13 Aralık gibi doğacağı yönünde :)

İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelir bebeklerimiz bize.

Kızlar son günlerde uğrayamadım fazla bende 3 gün sonra 2 li test yaptırıcam bakalım yüzümde böle isilik gibi biraz kızarıklıklar oluyo arada acaba diyorum kızım mı olacak:) öyle derler ya neyse bakıcaz artık bu arada fazla duygu değişimleri yaşamaya başladım eşim şaşkınlarda bu aralar kocayıda kaçırmasak bari:):)

merhaba kızlar, ben de şuan 12 haftalık hamile gözüküyorum ama doktorun dediğine göre gelişim bir hafta önceden gidiyormuş. yani 28 kasım - 4 aralık arası doğacak gibi duruyor bebeğimiz. ben çarşamba günü yaptırıcam ikili testi. inş. bi sorun çıkmaz da o gün anında yaparlar. kamuda çalışıyorum ben, sürekli izin al sorun oluyor. geçen hafgta gittim doktora benim folik asit ve b vitaminimi kesti .yerine demir hapı ve karma bir vitamin verdi. ben hala adam akıllı yemek yiyemeyenlerdenim. koku duyunca öğürtü oluyor, o yüzden evde adam akıllı yemek pişiremiyorum. doktor da kendini çok kasma dedi. çünkü başta çok üzülüyordum ben hiç bişey yiyemiyorum diye. bende kilo almayıp zayıflayanlardanım. umarım artık yavaş yavaş düzelir, hepimizin güzel haberlerini bekliyorum.

ha bide bu arada kızlar bii arkadaşım yeni doğum yaptı son 1 aya kadr hiç çatlağı yoktu, bi sürü krem sürdü sabah başka akşam başka. doktoru bunun içten gelen bişey olduğunu çatlayacaksa engellenemeyeceğini söylemiş. ben alışkanlık olarak her duştan sonra bebe yağı sürüyorum. bakalım bizi neler bekliyor.

bende inşallah 15 kasım da ama sezeryan olursa 2 kasımda doğuma gircem inşallah.bende çalışıyorum.ve benim randevu tarihim 16 hazirannnnnnnnnnnnn beklemek biraz zor ama sabrediyorum.,kili test istemedim.dr sonra 3 lü teste ikna etti gidinc onuda yaptırcam sanırım.ben 14.haftanın içindeyim.

inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza.cinsiyetin benim ve eşim için hiç önemi yok.ALLAHA emanet kalın.

inşallah iyi çıkmıştır ama çıkmadıysa da üzülme çünkü bu testler sadece bi olasılık.utrasonda bi sorun yoksa bişicik olmaz inş.

iyi çıktı çok şükür sonuçlarım
hadi kızlar ikili test sonuçlarınızı bekliyorum
inşallah herkesin iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…